homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa ma ingrijorez?

#1 2008-01-13 20:10:43

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

sa ma ingrijorez?

iau antibb de 4 luni si mi-au crescut sanii considerabil..sunt multumita de ei, dar datorita cresterii bruste mi-au aparut niste vartegi aproape nesesizabile, doar k i-am studiat eu si le-am observat...sunt micutze, insa nu stiu ce sa fac sa imi disparas...sau dispare de la sine...nu stiu..sa ma ingrijorez?

bebe

#2 2008-01-13 20:12:04

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: sa ma ingrijorez?

vergeturile nu prea dispar. oricum nu prea ai ce sa le faci, in afara poate de masaj (iti zic fetele cu ce creme tongue)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2008-01-13 20:14:27

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

nu stiu daca sunt chiar vargeturi...ca din cate stiu eu vargeturile apar cand slabesti brusc....e ca si cum mi s-a intins pielea prea rau:))) nu a avut timp sa se acomodeze.

bebe

#4 2008-01-13 20:14:43

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

crema de la mustela pt femeile insarcinate a dat roade la mine. trebuie sa fie pielea hidratata ca sa nu se rupa de la intins. de trecut nu trec dar din rosii vor deveni sidefii si nu le vei ami observa.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.