|
Nu esti logat.
Cel mai frumos oras romanesc.-3#39 2008-01-14 08:58:16
Re: Cel mai frumos oras romanesc.Iasi, Sighisoara si Constanta Offline #40 2008-01-14 09:45:19
Re: Cel mai frumos oras romanesc.sighisoara At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #41 2008-01-14 11:33:58
Re: Cel mai frumos oras romanesc.piatra neamt (flacaul meu e de acolo) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #42 2008-01-14 12:25:08
Re: Cel mai frumos oras romanesc.la Sibiu omenii sunt moderni da orasu e mai...oricum e nice Offline #43 2008-01-14 14:04:45
Re: Cel mai frumos oras romanesc.brasov Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-14 14:12:32
Re: Cel mai frumos oras romanesc.brasovul No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #45 2008-01-14 14:13:28
Re: Cel mai frumos oras romanesc.cluj bineinteles dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #46 2008-01-14 14:42:32
Re: Cel mai frumos oras romanesc.din cate am vazut sighisora si sibiu mi-au placut cel mai mult. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #47 2008-01-14 14:45:57
Re: Cel mai frumos oras romanesc.brasov, timisoara, sighisoara You are the sunshine of my life.. Offline #48 2008-01-14 15:24:35
Re: Cel mai frumos oras romanesc.
ba la mine acasa e cel mai frumos... te astept sa te convingi lady ..iar ca oras eu spun asa: din romania nu pot sa zic vreun oras dar din austria Salzburgul e cel mai frumos...in rest nici un oras nu m-a impresionat asa de tare nici din romania nici din europa pe unde am umblat N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #49 2008-01-14 17:00:57
Re: Cel mai frumos oras romanesc.piatra neamtz rullz!! arata ff frumos mai ales in perioada de sarbatori.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #50 2008-01-14 17:22:52
Re: Cel mai frumos oras romanesc.Sibiu - centrul, Sighisoara - cetate (in rest e k orice oras mic)... Brasovul in mod clar e superb.. Totusi, daca ar trebui sa ma mut din bucuresti in alt oras, cred k as alege Sibiul.. inafara de suberbitatea orasului (ma rog.. centrului..) acolo-s ardeleni. Mie imi plac ardelenii Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #51 2008-01-14 18:15:40
si yo ((((((((((( "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #52 2008-01-14 18:17:53
Pai punem de o intalnire forumista la Sighisoara! Offline #53 2008-01-14 18:18:52
Re: Cel mai frumos oras romanesc.Da, da, da.. Asteptam pana in august, la festival? K atunci e marfa in rest e oarecum pustiu mergem acolo la un mic si-un concert bun Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #54 2008-01-14 18:39:16
ralluka nu doar centrul sibiului e ok iti zic sigur ca sunt de aici si ma plimb prin sibiu asta in fiecare zi..acum e adevarat ca sunt si strazi unde lasa de dorit dar exista vreun oras unde peste tot fiecare strada laturalnica e ok ? suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline #55 2008-01-14 18:39:59
buei,Galati rulez Si mama a facut imprudenta sa plece si sa vina in buc,dar toate rudele ei sunt acolo.. Si m'am indragostit acum 2 veri de oras.Aveam cateva ore de pierdut,si am luat'o la pas pe acolo.Parcul Cismigiu,gradina botanica Ce poze dragute..m'am uitat curand pe ele,si mi'am amintit.A fost superb. Pacat ca nu stiu sa pun poze,ca am poze cu fiecare "monument" de pe faleza Si poze din gradina botanica,unde trebuia sa platim ca sa facem poze,si ne'a prins grasu' ala de gardian Offline #57 2008-01-14 18:48:33
Re: Cel mai frumos oras romanesc.dar noi nu avem parcul Cismigiu ...avem parcul Eminescu ca e o statuie cu el acolo, parcul lui Durbaca numit asa dupa fostul primar, asta e ala de care pomenea eu_vreau mai sus...si mai avem Gradina Publica...si faleza normal...in rest nika...bine si mai nou gradina botanica...dar Cismigiu nu avem ...oricum tot mie tot orasul ala mi-a ramas in inima ca nici un oras din tara Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-01-14 18:49:27) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|