|
Nu esti logat.
Crema depilatoare.....auuuuuu!!!!!!-2#20 2008-06-01 12:00:39
Re: crema depilatoare.....auuuuuu!!!!!!fetelor,o prietena are acum exact ce am descris eu mai sus, poate fi vorba de herpes genital?bubitele nu au lichid clar,dar o ustura la urinat si cand se atinge pielea la contact mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #21 2008-06-01 12:34:19
Re: crema depilatoare.....auuuuuu!!!!!!ea s-a epilat de curand? happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-06-01 12:35:51
Re: crema depilatoare.....auuuuuu!!!!!!da,acum 2 zile,si a stat si ea cam mult cu crema mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #23 2008-06-01 13:13:28
Re: crema depilatoare.....auuuuuu!!!!!!pai nu are sens sa se gandeasca la herpes din moment ce s-a epilat de curand, poate doar s-a iritat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|