|
Nu esti logat.
Palpitatiidin cauza AC?#1 2008-01-14 11:40:24
palpitatiidin cauza AC?sunt la a treia folie de Ac Karissa si nu am avut spotting decat 3 zile in prima luna,nu mam ingrasat, kestii de genul acesta. in pauza dintre a doua si a treia folie am luat cuminol,antibiotic pt infectie urinara si lam terminat in prima zi din noua folie;eu iau pastilele la 10 seara si de cand am luat ac, adik joi am avut palpitatii de la inima,in timpul zilei nu am nimic,dar seara dupa ce iau ac park mi se urk inima in gat...are vreo legatura cu antibioticele? e de scurta durata sau poate fi ceva mai grav?astept un raspuns cat de repede posibil...sunt cam speriata Offline #2 2008-01-14 13:51:07
Re: palpitatiidin cauza AC?nu au nici o legatura palpitatiile cu ac...eu as zice ca ai lipsa de calciu. Offline #3 2008-01-14 15:13:05
Re: palpitatiidin cauza AC?si eu am avut palpitatii,tensiune marita de la 100 la 150,chiar 160,iar cardiologul a pus pe seama ac.le-am intrerupt de 2 luni,iar pana acum nu am mai avut probleme de aceasta natura.Atunci mi-am facut si analizele si erau ok. Offline #4 2008-01-14 16:00:00
Re: palpitatiidin cauza AC?mitzy26...mergi si ti fa niste analize...cauzele pot fi multiple... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-15 12:46:06
Re: palpitatiidin cauza AC?palpitatiile le ai de la vreo lipsa de calciu si poate si de la tensiune,nici eu nu cred sa fie vreo legatura cu ac-urile,citeste in prospectul lor daca scrie ceva legat de asta mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-16 15:03:28
Re: palpitatiidin cauza AC?pai si cum a explicat cardiologul ca ar influenta antibebe tensiunea si de ce dau palpitatii?....chiar sunt curioasa...ma intereseaza si pe mine pt viitor.. ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #7 2008-01-16 15:09:11
Re: palpitatiidin cauza AC?Eu am luat acum cativa ani microgynon pentru reglarea ciclului si pentru ovare polichistice. Insa pe prospectul lor scria ca pot da palpitatii. Pe care eu le-am avut si a trebuit sa renunt la ele. Pe prospectul de la Karissa nu scrie nimic de genul asta? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-01-16 20:22:02
Re: palpitatiidin cauza AC?am fost la doctor si mi-a spus sa renunt la Ac si sa ma duc la cardiolog,urmand sa-mi fca si analizele,insa acum am alta pb.nu am mai luat pastilutele de 2 zile si deja am menstruatie.imi poate explica cineva cum va fi,kt timp e normal sa sangerez acum si knd imi va veni menstruatia viitoare? multumesc pt rasp. Offline #9 2008-01-16 20:24:12
Re: palpitatiidin cauza AC?pai asta e menstra ta si va tine teoretic ca de obicei...si pe urmatoarea o astepti dupa asta...dar s ar putea sa intarzie sau sa vina mai devreme... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-01-16 23:20:26
Re: palpitatiidin cauza AC?
a zis doar ca ma simt rau de la ele si ca le iau de prea mult timp,deci sa le las urgent.a mai zis ca a avut un caz de infarct la o fata de 19 ani de la AC. Offline #11 2008-01-17 15:23:31
Re: palpitatiidin cauza AC?
uitind probabil sa mentioneze ca fata aia avea probleme de sanatate de dinainte de a lua AC si ca de altfel, foarte probabil, le lua dupa ureche si nesupraveghiat.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2008-02-01 14:49:13
Re: palpitatiidin cauza AC?am fost la cardiolog si mia facut si ekg si ecografie si mia spus k nu am nimic dekt tahicardie,pulsul meu fiind km de 100.si mia spus sami masor aksa pulsul,pentru k variaza, si dak nu il am in jur de 80 sa fac un tratament timp de o luna cu nush c pastilute,dar nu a fost cazul,pentru k nu am mai avut nici palpitatii, nici pulsul ridicat.mia spus k astfel de palpitatii pot aparea si de la ac. am luat si calciu si magneziu,iar acum nu mai am absolut nimik si as vrea sa iau din nou anticonc,dar cum nu stiu de la c au trecut palpitatiile,de la calciu si magneziu,sau de la anticonc, astept un sfat...poate ceva analize c poat face...sau in fine cum ma sfatuiti sa fac? Offline #13 2008-02-01 15:14:52
Re: palpitatiidin cauza AC?eu zic sa iei ac fara probleme mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #14 2008-02-01 18:39:32
Re: palpitatiidin cauza AC?mitzy26, mult mai probabil ca era vorba de lipsa de calciu si magneziu.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-02-04 12:55:16
Re: palpitatiidin cauza AC?si pot lua tot karissa...dak nu am avut nici o alta pb de la ele? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|