|
Nu esti logat.
Hinghieri-2#20 2008-01-14 17:59:06
Re: hinghierimie nu prea mi-e frica frica de maidanezii din cartier.. merg pe principiul k decat sa incerc sa-i extermin, mai bine mi-i fac aliati (ce strategii de razboi in capu` meu ) dar avem niste vecini retardati care au o catea proasta.. dog german si ies cu ea seara si ii dau drumul din lesa. Si alearga k disperata si se opreste la 5 cm de banca unde stam noi si latra si chiar inghetzam de frica, aia chiar sfasaie.. Si a mai muscat cativa vecini.... P-aia as impusca-o, dar nu pe caine, atat cat pe stapani k ei sunt devina! Maidanezii saracii sunt si ei k niste copii frustrati, fara casa... N-ati vazut si voi doamna si vagabondul? Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #21 2008-01-14 18:03:33
Re: hinghierisi eu am fost muscata de un caine dar rau de tot...la fel nu faceam nik doar treceam...si am tras-o rau de tot...eu mi-as lua breloc sincer ca alea fixe innebunesc si animalutele de prin case si asta nu e bine ca alea nu iti fac minic rau...un breloc din asta e o solutie,nici pe ei nu-i agreseaza si nici tie nu iti mai e frica...acuma na! cred eu ca unii catei mai batrani sau mai blanzi nu vor fugi de sunetele alea...asa scria un producator de chestii din alea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #22 2008-01-14 18:07:36
Re: hinghieriunii chiar sunt infometati si nu as vrea sa ii am pe aproape. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #23 2008-01-14 18:07:40
Re: hinghierieu stiam k porcariile astea au efect doar atunci cand latra.. Transforma latratul in ultrasunete sau nujt ce chestie de genu.. Iar cainii care latra, de obicei nu musca... Se dau si ei importanti.. Aia care ataca miseleste pe la spate nu latra k s-ar da de gol Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #24 2008-01-14 18:11:53
Re: hinghieri
n-avem ce face cu politia k o scoate 5 minute. N-ar avea timp sa vina. Retardata aia e o baba.. ma rog nu chiar baba are vreo 50 de ani.. Si ea ramane la scara si catzeaua alearga in voie. D-aia o si scoate numai noaptea. Deci a injurat-o odata prietena mea k ii daduse drumu` in gradina si gardu` e in spatele bancii si aia a sarit pe gard si i-a latrat fix in ureche de aproape a facut pe ea si a inceput sa urle la baba si s-o injure si ea f calma si cu o voce f moale "donaa, viono aici" si catzelu ala sa dea naibii dak o asculta... Cand e unu` dintre baieti cu noi nu-i problema k aia au tupeu sa-i dea suturi dak se da la noi, dar cand suntem doar fete inghetzam toate pe banca am zis k imi cumpar bile pt pistol si ies cu pistolu cu bile afara dar tata a zis k alea nu dor rau si k mai rau as enerva-o Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-14 18:19:43
Re: hinghierinu chestiile alea chiar nu-s porcarii...emit ultrasunete cand apesi tu pe buton si ii deranjeaza si fug...iar alea fixe emit la 10 secunde...pe alea fixe de la munca le aud si eu cand trec pe langa ele..si nu mai e picior de caine pe la munca, ma rog labuta de caine...oricum pe mine m-a muscat fara sa ii fac nimic si pe atunci nici nu-mi era frica de ei si de asta nu ma feream de ei...dar de atunci ii urasc...ca numai eu stiu ce am tras ca nu stiam daca e turbat sau nu de a atacat fara motiv...din partea mea sa-i stranga si sa-i dea la chinezi si thailandezi pe toti maidanezii ...iar referitor la stapanii care ies cu fiarele fara botnita poti face plangere impotriva lor ca este lege pt asta... Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-01-14 18:20:55) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #26 2008-01-14 18:24:03
Re: hinghieriDaca n-ar mai fi maidanezi, s-ar inmultii pisicile! Si decat sa le aud p-alea cum fac k toti dracii (la propriu, zici k-s draci cand miorlaie toate cand sunt in calduri) prefer sa aud caini latrand + k eu chiar ma simt in siguranta cu astia din fatza blocului. Ce e asa greu sa cumperi parizer de 3j de mii sa te imprietenesti cu el? Niciun caine nu il ataca pe cel care ii hraneste! Decat daca e nebun! E o lege a naturii... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #27 2008-01-14 18:30:42
Re: hinghierida dar pisica nu te musca...nu te ataca...aia fuge de tine...iar la galagie nu e diferenta ori ca miorlaie pisici ori ca latra cainii tot aia e...ideal ar fi sa nu fie maidanezi de nici o categorie...pana una alta cainii sunt mai periculosi oricum ar fi cu parizer sau fara N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #28 2008-01-14 18:50:46
exact http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #29 2008-01-15 07:12:33
subscriu Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #30 2008-01-15 10:10:42
Re: hinghieripai pe mine m-a muscat unul care vecinii pretindeau ca e asa bland...si nici nu ii bagam in seama inainte...nici nu ma deranjau nici nu simteam nevoia sa ma imprietenesc cu ei...de atunci insa ii urasc pe toti cei maidanezi... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #31 2008-01-15 18:28:10
Re: hinghieriiubesc cainii enorm dar in momentul in care ne pun viata in pericol s-a terminat iubirea.cei care ataca oameni problema e ca nu mai sunt cainii dragalasi pe care noi ii cunoastem , sunt fiare salbatice care ataca pentru a supravietui.cazul acela care a fost mediatizat la tv cu acel chinez care a fost muscat de artera piciorului (daca imi aduc bine aminte -si a murit )m-a socat.nu realizasem ca sunt asa periculosi acesti caini.a fost suficienta o muscatura -in locul nepotrivit.-cat ghinion. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|