|
Nu esti logat.
Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???#1 2008-01-14 16:19:08
Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???Buna, supergirls don't cry, they just fly... away Offline #2 2008-01-14 16:21:59
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???e bine sa mergi la un cabinet bun de planning daca esti din bucuresti ti-o recomand pe doctoressa.tipul de ac. potrivit se stabileste il stabileste doctorul dupa ce iti pune o serie de intrebari in general nu se fac analize inainte de a incepe ac.decat daca doctorul considera ca sunt necesare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-16 21:13:55
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???Eu am luat yasmine (la recomandarea unui ginecolog)...la inceput a fost totul ok (am avut luni in care menstruatia m-a tinut si 24 de ore) dupa vreo 5-6 luni am inceput sa am cosuri...menstruatia era mai mult un spotting dar ma tinea destul de mult...6-7 zile... Le-am intrerupt...apoi am avut alte probleme (4 luni cu menstruatie abundenta...mai mult hemoragie...tinea cate 8-9 zile)...am fost iar la ginecolog...si doamna doctor mi-a recomandat desorelle (si pentru durerile de burta, si pentru a scapa de hemoragii)...acum de abia am terminat prima folie...si...am cosuri...nu multe, dar avand in vedere ca pana acum nu aveam de loc...3-4 cosuri cat am acum sunt suparatoare. E posibil sa fie doar din cauza ca de abia am luat prima folie si organismul inca nu s-a acomodat cu ele? Sa astept 3 luni...si daca tot nu-mi trec cosurile sa ma duc iar la ginecolog sa incerc cu alte anticonceptionale? Sau sa nu mai astept si sa ma duc acum sa mi le schimbe? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-01-16 21:22:24
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???eu zic ca daca nu sunt multe cosuri sa mai astepti pana la sf perioadei de 3 luni... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-17 19:06:58
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???A propos de topicul asta, eu sunt deja la al... 4-lea tip de AC, toate recomandate la planning la timpul lor. Concret: am inceput cu Microgynon (bine tolerat), apoi am trecut pe Diane 35 (impotriva cosurilor)-pe astea nu le-am suportat deloc: greturi, varsaturi, spotting, etc, am revenit la Microgynon dar dupa vreo 2 ani a inceput spotting-ul si mi s-au recomandat Novynette-le-am luat vreo 2 ani-iar spotting, iar schimbat: Logest. Si pe asta l-am luat cam 1.5 ani fara probleme pana a reinceput spotting-ul, acum iau Yasmin de 3 luni(recomandate de ginecolog de data asta). Parca vad ca dupa circa 1 an nu le mai "inghit" nici pe astea... Oare de ce? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-17 19:08:52
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???tocmai de aceea se dau cu concentratii diferite de hormoni...ce rost ar avea sa ti dea cu concentratii asemanatoare daca tie nu timg bine cu ele...si dc ai schimbat mycrogynonul daca ti mg bine cu el? happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-17 19:15:59
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???Pai nu l-am schimbat eu de capul meu. La toate am patit asa pana acum: o perioada e totul ok, iar apoi incep sa sangerez zilnic si efectiv nu se mai opreste pana nu opresc si AC ul. Ultima oara a fost editat de alinda (2008-01-17 19:18:54) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #8 2008-01-17 19:17:41
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???aaa...am inteles...ai spus doar ca a fost bine tolerat...nu ai spus nimic de probleme ca la restul...din pacate nu prea ai ce face...decat sa speri ca vei avea sanse mai bune cu acestea... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-01-17 19:20:48
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???sau sa fac un BB ca incepe sa ticaie ceasul "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #10 2008-01-17 19:22:16
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???sau asa happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-01-24 00:49:27
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???buna seara! am nevoie de ajutor... vreau sa iau anticonceptionale yasmin si nu stiu daca e bine... sunt supraponderala.... am 1.60 si 70 kg sunt la dieta... am slabit 8kg dar mai am mult. Ce ma sfatuiti? Mentionez ca nu am mai luat anticonceptionale pana acum. Multumesc anticipat. Ultima oara a fost editat de doly (2008-01-24 01:01:35) Offline #12 2008-01-24 00:50:39
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???sa mergi sa vorbesti cu un medic de planning... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-01-24 01:03:39
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???Poate cineva sa-mi recomande un medic bun in Focsani ginecolog sau medic de planning? Offline #14 2008-01-24 01:17:30
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???aici poti gasi ginecolog http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-01-24 11:05:49
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???
Eu la ginecolog am fost la doamna doctor ginecolog Maghiaru...am recomandat-o si in topicul zis de crys_ty_na. Este la policlinica...am avut trimitere de la doctorul de familie si consultatia a fost gratis. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #16 2008-01-25 22:42:01
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???Va multumesc foarte mult ptr ajutor. Ma voi duce la cabinet de planning familial sa imi recomande anticonceptionalele. am o intrebare: Nu se fac si consultatii online la planning? A mai fost cineva? Cum decurge o consultatie? Va multumesc Offline #17 2008-01-25 23:42:41
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???
nu se fac consultatii online...si ti se face o anamneza...adica iti pune niste intrebari despre tine...si despre anumite probleme de sanatate... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-01-25 23:46:13
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???In Focsani e cabinet de planning la policlinica(nu stiu exact cum ii spune,o stiu ca fiind Baia comunala)aproape de liceul 1,eu ma duceam la dr.Groza.Mai e o tanti la acelasi cabinet,dar nu stiu nimic de ea. Offline #19 2008-02-03 18:10:04
Re: Ce tip de anticonceptionale stiu ca este bun pt mine???buna, am si eu o problema..vreau sa merg la un medic ginecolog pt ca la menstruatie am dureri foarte mari si e foarte abundenta..eu sunt virgina, si am mai auzit cazuri in care medicul a dat tratament cu anticonceptionale pt problema asta. e bine?? ce tip de anticonceptionale se dau in cazuri de genul?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|