|
Nu esti logat.
Care-i faza...?#1 2008-01-14 18:23:47
care-i faza...?Tocmai vin de la planning de la o tanti care era sincer putin ciudata (zic asta fara rautate)...parea chiar speriata de tot ce tine de anticonceptionale si probabil m-a vazut pe mine mai adolescenta si de aia mi-o fi explicat ca pentru idioti...bun, lasand asta la o parte...pana acum am luat 5 folii de marvelon, prescris de o tanti de la un alt cabinet. problema e ca nu m-am simtit deloc bine cu ele, asa ca am mers azi la tanti asta care mi-a prescris novynette sau loette la alegere. am ales novynette. problema e aici: azi sunt in ultima zi de pauza dupa ultima folie de marvelon (deci maine trebuie sa incep folia) insa nu am sa incep una de marvelon, ci una de novynette. ceea ce n-am inteles eu e de ce mi-a zis doctora sa ma protejez toata folia asta plus perioada de pauza? strange!! pls help. thanks Ultima oara a fost editat de Tinutza (2008-01-14 18:24:06) Offline #2 2008-01-14 18:25:40
Re: care-i faza...?nu cred ca iti trebuie protectie suplimentara. continui noua folie Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-01-14 18:26:29
Re: care-i faza...?nu trebuie sate protejezi suplimentar daca o iei normal in continuare...fara sa maresti pauza happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-01-14 18:28:38
Re: care-i faza...?sunteti sigure fetele? mie aia mi-a zis ca din cauza diferentei de hormoni se poate produce ovulatia...nu stiu ... si a zis ca e mai bine sa nu fac sex deloc toata folia? e loca? Offline #5 2008-01-14 18:29:42
Re: care-i faza...?mai...daca doctoressa zice ca e ok...eu...ca si aproape toate de la ea stim ce stim...acuma u faci cum vrei... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-14 18:32:31
Re: care-i faza...?daca iei ac nu se produce ovulatie Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2008-01-14 18:33:48) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-01-14 18:33:59
Re: care-i faza...?si eu le-am schimbat. am luat desorelle si ma dureau sanii ingrozitor de la ele. mi-a dat apoi novynette si mi-a zis ca nu trebuie sa-mi fac griji. incep noua folie dupa pauza si sunt protejata din prima zi. si novynette are o concentratie mai mica de hormoni decat desorelle. Offline #8 2008-01-14 18:36:12
Re: care-i faza...?pai tipa a zis asa "ori 0 sex ori aplicati prezervativ" .... sincer si eu stiam ca e cum ziceti voi Offline #9 2008-01-14 19:23:51
Re: care-i faza...?nu e nevoie de protectie incepi o noua folie din noul cantraceptiv.in prospectul ac. mele se precizeaza ca nu e nevoie de prot.suplim.daca se trece la ele de la alt contraceptiv VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-01-14 19:34:07
Re: care-i faza...?si inca ceva ... cica paracetamolul scade efectele anticonceptionalelor...what? nu am mai auzit asa ceva Offline #11 2008-01-14 19:38:15
Re: care-i faza...?nu scade efectul stai linistita.am dat si eu peste una batuta in cap acum un an.ce sfaturi mi-a dat aia sa ma crucesc nu alta.cred ca tinea neaparat sa raman gravida VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|