homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prea mult la pc?-2

#20 2008-01-14 22:13:58

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: prea mult la pc?

bliss a scris:

mai, nu-l omori...asa se relaxeaza el. in cel mai rau caz, daca de fapt te deranjeaza ca n-ai loc de el la calculator, faceti un program cu orele la care stai tu si orele la care are el voie.
sau daca te deranjeaza ca doar tu faci treburile casnice roaga-l si pe el sa te ajute.
daca "il omori" pentru ca sta la calculator nu ai sa rezolvi nimic. kram

poate nu ma revoltam in halul asta,dar alaltaieri a asteptat sa adorm k sa se bage iarasi la pc.knd m-am trezit,si l-am vazut cu lista de telefoane in brate am crezut k mor.pai se poate?????poate ma credeti pe mine nebuna,dar nu-s eu,ci el.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#21 2008-01-14 22:42:41

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu cred ca stau mult mai mult la pc decat el:)) deci va zic sincer ca eu nu shtiu cum trec 12-14 ore:P decat la sfarsit cand sunt anchilozata...daca n'as avea scoala,viata...si constiinta care sa'mi zica: ridica'te! nu m'as ridica:P
el,desi a facut fac. de informatica...si acum lucreaza la licenta..va zic sincer ca daca n'ar fi nevoit n'ar sta....ar face orice altceva:P
deci sunt si cazuri inverse:P

6 ani de dragoste  hjarta

#22 2008-01-14 22:44:50

skumpi
Vizitator

rrammonna a scris:

da skumpi,dar sa cauti 2 luni un telefon?sau sa te uiti la mii de masini si sa sti ca nu iei niciuna?

lol si asta`i ceva...
pai fa si u la fel...nu`l baga in seama cand vrea sa stea cu tine...sa simta si el ce simti u ..poate asa va intelege k nu face bine smile

#23 2008-01-14 22:46:47

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

da skumpi,dar sa cauti 2 luni un telefon?sau sa te uiti la mii de masini si sa sti ca nu iei niciuna?

lol si asta`i ceva...
pai fa si u la fel...nu`l baga in seama cand vrea sa stea cu tine...sa simta si el ce simti u ..poate asa va intelege k nu face bine smile

pai cred k asa o sa fac.sunt convinsa k nu-i va convenii.......

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#24 2008-01-14 23:03:03

skumpi
Vizitator

big_smile atat

Publicitate

loading...

#25 2008-01-14 23:04:42

rrammonna
Diamond member

mersi pentru sfaturi

#26 2008-01-15 07:01:03

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

rrammonna a scris:

fetelor,iubitii vostri au prostul obicei de a-si petrece marea parte a timpului la calculator?al meu a inceput sa stea din ce in ce mai mult si va spun sincer k deja ne-a afectat acest lucru(mici certuri).am avut o discutie serioasa cu el si mi-a promis k va sta mai putin,si nu va mai exagera cu aceasta minunata inventie.voi cum va descurcati cu aceste probleme?nu va deranjeaza?

doamne credeam ca sunt singura..ne cam certam pe tema asta..ma cheama la el..si el sta la calculator..asa ca ajung sa`l stresez pana vine langa mine,sau sa ma supar si iese scandal..nu mi se pare corect ce face,sper sa`l fac cumva sa inteleaga ca nu`i frumos ca eu sa stau cu ochii pe pereti in timp ce el isi face treburile
mdaa..si cu cautatul mii de masini si zeci de mii de telefoane..o stiu si pe asta...

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-01-15 07:02:04)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#27 2008-01-15 08:04:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

al meu se joca,da se joaca nu gluma e pasionat ata ete.nu ma supar nu de alta da stie sa impace bine si capra si varza in sensul ca nu ma ignora daca sta la calculator.cat timp se joaca el eu ma uit la tv.citesc o carte sau ma stau la el in brate si mauit cum da cu sabia,cucereste lume,trage cu mitraliera lol asta e modul in care se relaxeaza el si inteleg.oricum si eu stau destul de mult pe forum..... si ar fi culmea sa imi zica nu mai sta atata la calcultor neutral.oricum de cand stam impreuna facem cu randul la calculator big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#28 2008-01-15 08:09:01

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

da mai,se relaxeaza..o ora,doua,o juma` de zi..da` pana cannddd??intr`una asa??e prea de tot

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#29 2008-01-15 08:11:49

evilpink
Banat

pai asta e ritualul lui.de nici nu mai stiu eu cati ani el se joaca.cand vine de la munca sta mai putin dar sambata duminica are un anumit program.al meu exagereaza cu calculatorul cand e in concediu dar atunci ma supar ca isi oboseste aiurea ochisorii.oricum depinde mult si de el cum stie sa impace si calc.si iubita smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#30 2008-01-15 09:57:54

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

aseara am patit si eu ceva comic...noi avem calculatorul mare la care netul e pe direct si mai am laptopul meu la care mi-a tras cablu de retea pana in dormitor si imi da net prin calculatorul mare printr-un soft numit proxy..si aseara aveam nevoie sa intru pe direct la laptop...s-a intrerupt din joc si m-a lasat sa intru pe net pe direct pe laptotp si apoi ii zic hai ca inchid forumul sa ne bagam in pat...el cica hai ca ma duc la calc mare sa-l inchid...inchid eu laptopul ma bag la demachiat si cand ma duc in sufragerie ce sa vezi?...el preluase legatura directa la net si se bagase la joaca...el se joaca tot pe net cu alti baieti de prin tara...cand l-am vazut m-a bufnit un ras...am ras 10 minute...cica nu a rezistat tentatiei ca stia ca sunt adunati baietii la joc...si cum la mine inca nu a trecut sangerarea... big_smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#31 2008-01-15 10:01:43

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

micanarcisa,vreau si eu net la 2 calculatoare big_smile  Cum fac?Poate asa o sa scap si eu de certurile cu fratelo si de orele de net cu program lol

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-01-15 10:03:28)

#32 2008-01-15 10:08:29

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai e un pic mai complicat ...ai id-ul meu de mess?...e acelasi ca pe forum
da-mi un add si vb mai dupa amiaza cand e mai liber sotul meu sa iti explice

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#33 2008-01-15 10:31:29

rrammonna
Diamond member

ankuzza a scris:

da mai,se relaxeaza..o ora,doua,o juma` de zi..da` pana cannddd??intr`una asa??e prea de tot

bine spus

#34 2008-01-15 10:33:02

rrammonna
Diamond member

micanarcisa a scris:

aseara am patit si eu ceva comic...noi avem calculatorul mare la care netul e pe direct si mai am laptopul meu la care mi-a tras cablu de retea pana in dormitor si imi da net prin calculatorul mare printr-un soft numit proxy..si aseara aveam nevoie sa intru pe direct la laptop...s-a intrerupt din joc si m-a lasat sa intru pe net pe direct pe laptotp si apoi ii zic hai ca inchid forumul sa ne bagam in pat...el cica hai ca ma duc la calc mare sa-l inchid...inchid eu laptopul ma bag la demachiat si cand ma duc in sufragerie ce sa vezi?...el preluase legatura directa la net si se bagase la joaca...el se joaca tot pe net cu alti baieti de prin tara...cand l-am vazut m-a bufnit un ras...am ras 10 minute...cica nu a rezistat tentatiei ca stia ca sunt adunati baietii la joc...si cum la mine inca nu a trecut sangerarea... big_smile

cam asa ceva am patit si eu,doar k eu am reactionat total diferit.pai dak a zis k il stinge,asa sa fie.

#35 2008-01-15 10:33:05

evilpink
Banat

mai fetelor.faceti si voi altceva cat trimp e la calculator.nu aveti voi ideea cati dintre amicii mei se plang de prietene tocmai pt. ca ii bat la cap ca stau prea mult la calculator smile

puss puss puss

#36 2008-01-15 10:40:54

rrammonna
Diamond member

evilpink a scris:

mai fetelor.faceti si voi altceva cat trimp e la calculator.nu aveti voi ideea cati dintre amicii mei se plang de prietene tocmai pt. ca ii bat la cap ca stau prea mult la calculator smile

da mai verisoara,dar la un moment dat izbucnesti.il lasi o luna,doua,trei dar deja trebuie pus piciorul in prag.sau cum a zis ankuzza,park,ma mai si cheama la el knd e la calc,de parca pe mine ma intereseaza sa ''vanez''un telefon 100 de ani.cik asa sta el cu mine.oricum dupa discutia cu el de ieri,a facut o prima schimbare-a stat la calculator doar pana la 10 si ceva seara.e un inceput

#37 2008-01-15 11:40:34

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

si al meu are problema asta dar pe mine nu ma deranjeaza.... pt ca noi ne'am cunoscut pe hi5 si mi'a zis dinainte chestia asta....si oricum, de obicei sta de la 1 noaptea la calc, cand eu nu sunt in preajma lui...mai ma enerveaza cand dorm la el si trebe sa ne culcam la 6 dim ca se joaca el si eu mor de somn dar nici nu vreau sa ma culc fara el...si ma enerveaza ca tre sa ma chinui...da rezist big_smile.... si mai ma enerveaza si ca de la faptu ca sta atat la calc se trezeste la 2 sau la 4 dupa'masa ...dar asta e...baiatu mi'a zis dinainte ca asa e, asa l'am acceptat, il iubesc si e al meu smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#38 2008-01-15 11:42:29

rrammonna
Diamond member

Anka_Lala a scris:

si al meu are problema asta dar pe mine nu ma deranjeaza.... pt ca noi ne'am cunoscut pe hi5 si mi'a zis dinainte chestia asta....si oricum, de obicei sta de la 1 noaptea la calc, cand eu nu sunt in preajma lui...mai ma enerveaza cand dorm la el si trebe sa ne culcam la 6 dim ca se joaca el si eu mor de somn dar nici nu vreau sa ma culc fara el...si ma enerveaza ca tre sa ma chinui...da rezist big_smile.... si mai ma enerveaza si ca de la faptu ca sta atat la calc se trezeste la 2 sau la 4 dupa'masa ...dar asta e...baiatu mi'a zis dinainte ca asa e, asa l'am acceptat, il iubesc si e al meu smile

ce intelegatoare esti,te admir pentru asta.alta nu ar sta dupa el pana in zorii.bravo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.