homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce e :-S-2

#20 2008-03-07 09:16:41

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Re: nu stiu ce e :-S

nu, nu-s deloc rau... sau nu chiar deloc... putin asa...

Stii care e faza de fapt? Ca vine cate cineva, care a auzit nu stiu pe unde, sau a citit pe net... sau nu stiu ce-a mai facut... si-si da cu parere... dar nu la modu' "eu cred ca e posibil sa fie cutare". Nu. "Este foarte probabil sa ai nu-stiu-ce"... si ajunge ca omul sa faca niste drumuri inutile, sa mearga la un urolog pentru un hemoroid, sau sa se duca la un MF-ist, care sa nu recunoasca o afectiune grava... am un caz in familie... AM AVUT mai bine zis.

Ah, si...ontopic... sputa care miroase urat (in general ce miroase urat - fetid adica) e de infectia cu un anaerob wink
Daca e alb-galbuie, e "cazeum" ... si se expectoreaza in pneumonia tuberculoasa...

Deci la pneumologie/pneumoftiziologie tre' sa mearga fata.
Si daca te duci la M.F.-ist, ii zici ca expectorezi sputa, tusesti... si vrei o trimitere la pneumoftiziologie... ti-am zis, la "Institutul Marius Nasta" e cel mai okei.
Bafta

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-07 09:22:51)

#21 2008-03-07 09:22:55

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

offtopic: stiu...dar aici trebuie sa fim toleranti putin

#22 2008-03-07 09:24:58

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Leo a scris:

nu, nu-s deloc rau... sau nu chiar deloc... putin asa...

Stii care e faza de fapt? Ca vine cate cineva, care a auzit nu stiu pe unde, sau a citit pe net... sau nu stiu ce-a mai facut... si-si da cu parere... dar nu la modu' "eu cred ca e posibil sa fie cutare". Nu. "Este foarte probabil sa ai nu-stiu-ce"... si ajunge ca omul sa faca niste drumuri inutile, sa mearga la un urolog pentru un hemoroid, sau sa se duca la un MF-ist, care sa nu recunoasca o afectiune grava... am un caz in familie... AM AVUT mai bine zis.

Ah, si...ontopic... sputa care miroase urat (in general ce miroase urat - fetid adica) e de infectia cu un anaerob wink
Daca e alb-galbuie, e "cazeum" ... si se expectoreaza in pneumonia tuberculoasa...

Deci la pneumologie/pneumoftiziologie tre' sa mearga fata.
Si daca te duci la M.F.-ist, ii zici ca expectorezi sputa, tusesti... si vrei o trimitere la pneumoftiziologie... ti-am zis, la "Institutul Marius Nasta" e cel mai okei.
Bafta

applause

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#23 2008-05-30 10:00:09

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

va multumesc pt raspunsuri insa de cand am scris ultima oara nu s-a mai intamplat...iar acum tb sa inghit atatea pastile pt alte prostii incat nu-mi vine sa ma mai 'caut' la doctor pt acest lucru care a disparut acum...o sa tb sa car apoi farmacia dupa mine... sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.