|
Nu esti logat.
Sex cu persoane mai mari sau mai mici-3#39 2008-05-04 13:08:29
Re: sex cu persoane mai mari sau mai miciCu unul mai mic nu am incercat si nu cred ca as incerca pentru ca in general nu ma atrag copiii cu aere de barbati. In cealalta directie am 2 experiente: unul cu 20 de ani mai mare....si e foarte ok. Si unul cu 10 ani unde este absolut fenomenal sexul.....so mai mare as spune eu ca ok!!!! Enjoying every aspect of life... Offline #40 2008-05-04 14:26:25
Re: sex cu persoane mai mari sau mai miciparerea mea ( de incepatoare ) ca nu as incerca cu unul mai mare (de-o varsta cu tata) oricata experienta ar avea dar nici cu unul mai mic...cel mai bine e sa aiba varstele destul de apropiate de a mea...max 5 ani diferenta Viata e simpla... noi o complicam Offline #41 2008-06-28 18:42:14
Re: sex cu persoane mai mari sau mai miciCu unul mai mare ca sa stie "cu ce se mananca",nu cu unul de 14-15 ani sa-l cresc (dar la cum sunt adolescentii in ziua de azi...). Offline #42 2008-06-28 20:57:34
Re: sex cu persoane mai mari sau mai micicu unul mai tanar sau de varsta mea nu mi-as prinde mintea. Fostul prieten era cu doi ani mai in varsta si dupa ce ne-am despartit m-am gandit: acum ajunge cu bebelusii. Prefer un barbat mai mare decat mine, cu experienta, asa cum este sotul meu. Sunt foarte fericita. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-06-28 20:59:07) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #43 2008-06-28 22:43:12
Re: sex cu persoane mai mari sau mai micieu nu as reusi sa fiu cu un 'incuiat de 35-40'..mie una mi se par de moda veche si cum eu sunt f deschisa, nuc red ca ela r fi..pe cand cu 'copii' de 20-21-22..e super ok..adik ma simt mai atrasa dpdv fizic si pot discuta si mai liber... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#44 2008-06-28 23:27:30
Re: sex cu persoane mai mari sau mai micideci daca iubitul meu are 35 de ani e incuiat`???????? Sau eu peste cinci ani sunt incuiata? Omg, ce gandire. Deci eu mai bine aleg unul de 35 si incuiat decat unul de 2o si cu "tarate" in cap sau "deschis" cum il numesti tu. De modea veche........? Ultima oara a fost editat de baciu (2008-06-28 23:28:42) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #45 2008-06-29 18:15:37
Re: sex cu persoane mai mari sau mai mici
nu poti spune de un barbat la 35-40 de ani ca e incuiat... Offline #46 2008-06-29 18:20:31
Re: sex cu persoane mai mari sau mai miciapp de chestia asta..am vazut odata la o emisiune pe mtv..un mos la vreo 90 de ani cu una de vreo 20...si hai sa ii faca oral el fetei...si a trebuit sa isi dea jos proteza ca altfel ii cadea singura si cand s'a urcat aia p el..a trebuit sa ii aduca masca de oxigen cu unu d asta sa faca vero fata ca il baga direct n mormant...si poate zice ca a murit fericit Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #47 2008-07-01 02:00:31
Re: sex cu persoane mai mari sau mai miciprefer rezistenta si pofta imensa de sex deci pustan...dar pustan putin mai experimentat(sa aibe rezistenta cat de cat adik) 6 ani de dragoste Offline #48 2008-08-27 22:53:05
Re: sex cu persoane mai mari sau mai miciTind sa cred ca pentru senzatii tari e extra unul mai batran. Experienta mea e unul cu 12 ani mai mare si se comporta super ok.. Sau ma rog, s-ar comporta daca nu mi-as cam face eu necazuri cu mana mea... Dar asta e alta poveste I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #49 2008-08-28 12:48:03
Re: sex cu persoane mai mari sau mai miciVreau sa va spun ca am citit cu interes ce ati scris si trebuie sa va precizez ceva.Eu am 35,el este cu 15 ani mai mare.La fel am avut si eu temeri...dar...vreau sa va spun ca depinde de la caz la caz.pe langa faptul ca arata f bine(genul atletic si sportiv,este austriac)are experienta de viata,stie cu ce se mananca,este activ si sincer chiar stie ce face si o duce.faceam sex in fiecare zi si poate si de doua ori in acea zi...Cand va ganditi ca este mai mare nu trebuie neaparat sa vedeti in fata ochilor un mos...Eu am avut pot sa spun noroc. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #50 2008-08-28 13:03:50
Asa zic si eu. La mine e diferenta de 12 ani, adica are 37. E tocma' bun I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #51 2008-08-28 13:07:33
eu nu m-a putea uita la un bosorog.. mi se face sila numai cat ma gandesc la un bax de piele lasata.. si nu numai asta.. Offline #52 2008-08-28 13:11:19
Re: sex cu persoane mai mari sau mai micihai sa nu dramatizam....nici eu nu as face cu un mos de 90.Tipa a facut-o probabil ptr bani.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #53 2008-08-28 15:00:45
din dragoste draga,din dragoste... Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #54 2008-08-28 17:15:12Re: sex cu persoane mai mari sau mai mici
din dragoste...ptr bani Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #55 2008-08-30 12:40:30
Re: sex cu persoane mai mari sau mai micinici nu va ganditi la pustani daca nu vreti batai de cap, pustanii te pot face sa-ti pierzi mintile, comportamentul lor copilaresc poate fi f atragator te pot face sa visezi dar ce facem cand ne trezim din vis si dam cu ochii de cruda realitate si realizam ca pt ei nu a fost decat o joaca, inca o experienta..... ? Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis. Offline #56 2008-08-31 19:16:33
Re: sex cu persoane mai mari sau mai micidepinde de varsta la care te afli..normal k la 35 de ani ai prefera unul mai tanar...eu de ex mi-am inceput viata sexuala acum un an cu un tip cu 9 ani mai mare, si facem sex si-n ziua de azi...normal..nu am cu cine sa-l compar, dar ma face sa ma simt fff bine in pat si cred ca atunci cand va veni momentul sa o fac cu altul..poate mai mic..sau de aceeasi varsta cu mine o sa-mi fie greu. asa k subscriu pt pers mai mari. acum.. la 20 de ani peste 15 ani cine stie... cater to u boy Offline #57 2008-08-31 21:59:24
Re: sex cu persoane mai mari sau mai micieu tocmai am fost 2 luni cu un tip cu 2 ani jumate mai mic ca mine nu ai zice dupa cum arata/gandeste/ si restu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|