|
Nu esti logat.
Raspuns urgent va rog:(-2#20 2008-01-16 20:08:17
Re: raspuns urgent va rog:(la 7 zile de la postinor? aia e sangerare de dupa postinor si nu infirma si nici nu confirma prezenta unei sarcini... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-01-16 20:21:08
Re: raspuns urgent va rog:(din pacate nu are ce face decat sa astepte...si sa speram ca totul va fi bine... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-01-17 08:48:25
Re: raspuns urgent va rog:(ce bine ar fi daca ne-am considera suficient de imature incat sa ne documentam inainte de a face ce a facut fetita asta,si nu doar suficient de mature incat sa ne incepem viata sexuala.poate nu era in perioada fertila,dar informati-va,fetelor,inainte,ca in cazul ei,de-abia inceputa viata sexula si sa ramana insarcinata mi se pare groaznic mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #23 2008-01-17 11:47:12
Re: raspuns urgent va rog:(ne mai poate ajuta cineva cu ceva pareri? suntem la fel de speriate e si in ultimul an deja a pierdut 2 examene...ce sai fac? cum pot sa o ajut? cum putem afla cel mai repede daca este sau nu? va rog... Offline #24 2008-01-17 11:48:29
Re: raspuns urgent va rog:(mai repede de 2 saptamani de la contact cand poate face un beta-hcg din sange nu aveti cum afla. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-17 11:54:35
Re: raspuns urgent va rog:(tu chiar nu ai ce sa-i faci si cum sa o ajuti,din pacate acum nu poate decat sa astepte.imi pare rau pt ea,poate totusi o sa fie bine si sa se aleag doar cu o sperietura si atat.sa ne tii la curent! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #26 2008-01-17 11:57:28
Re: raspuns urgent va rog:(normal ca o sa va anuntam...eu chiar nu cred ca este...sa speram ..daca mai poate spune cineva ceva il (o) ascultam cu drag va multumim pentru intelegere Offline #27 2008-01-17 14:13:07
Re: raspuns urgent va rog:(sexul nu e o joaca,exista la oamneii ideea "nu are cum sa mi se intample mie" si intr-o euforie de moment poti sa iei o decizie care sa te coste ulterior.stiu ca nu are nevoie de un"ti-am zis eu",dar sfatul meu esta sa trateze problema cu mai multa responsabilitate. tinem pumnii! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #28 2008-01-17 14:43:33
Re: raspuns urgent va rog:(acum nu mai are ce sa faca...e consumat faptul. sa faca un test de sarcina si sa mearga la un cabinet de planning sa ia anticonceptionale pe viitor. a! si sa-i traga un pumn in cap individului...ca banuiesc ca el nu era virgin Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-01-17 14:46:50) Offline #29 2008-01-17 21:31:58
Re: raspuns urgent va rog:(ne mai poate ajuta cineva cu alte pareri? parca nu am stare...azi nu a dat deloc pe acasa...toata ziua a plans...imi pare rau de ea...cum sa o ajut? imi pare rau ca ma tot descarc aici da nu am unde:( Offline #30 2008-01-17 21:34:22
Re: raspuns urgent va rog:(altceva nu o sa auziti,decat sa asteptati si sa sperati ca va fi bine.Sa mearga sa se informeze asupra metodelor de contraceptie.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #31 2008-01-17 21:38:09
Re: raspuns urgent va rog:(voi asteptati sa auziti de la noi ce vreti de fapt sa auziti...si din pacate nimeni de aici n o sa va spuna asa ceva...acuma asta este...va trece intr-un fel sau altul peste aceasta experienta...si sa faca cum v a spus deja cosmina... happy with him...inlove with him... Offline #32 2008-01-18 13:38:46
Re: raspuns urgent va rog:(cred ca e totul spre bine...azi ia venit zice ea ca destul de putin dar e in prieme ore si nu are cum sasi dea seama de mai mult...va tin la curent Offline #33 2008-01-18 13:42:41
Re: raspuns urgent va rog:(nu e ciclu e sangerarea dupa postinor.sa astepte menstra.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #34 2008-01-18 13:46:06
Re: raspuns urgent va rog:(clar ca e din cauza postinorului. nu are de ce sa se linisteasca. trebuie sa-i vina menstra Offline #35 2008-01-26 16:58:14
Re: raspuns urgent va rog:(uuuaaaauu..ma uimesc...dar a inceput in forta tipa........eu zic sa-si faca testu' si sa aiba grija ...sexul nu-i o acadea... Offline #36 2008-01-27 16:52:55
Re: raspuns urgent va rog:(pana la urma ...atunci cand am zis ca ia venit stopu care ziceti voi ca era de la postinor am ajuns la concluzia ca era stopu i a venit ca si cand era pe stop am fost la planing si ia dat anticonceptionale si le ia ...sper sa nu fi gresit a inceput cu ultima zi de stop mai asteapta o spatamna si e pe pozitii:) sper ca am trecut cu bine si va multumesc ca mati ascultat va pup si mai vb Offline #37 2008-01-27 17:18:07
Re: raspuns urgent va rog:(anticonceptionalele se incep din prima zi a ciclului,nu ultima,ca sa fie protejata inca de atunci,altfel protectie primele 7 zile.Oricum,ma indoiesc sa fi fost aia menstruatia dar dc va linisteste pe voi considerati ca i-a venit . Mamica de 2 pui scumpi Offline #38 2008-01-27 19:51:22
Re: raspuns urgent va rog:(am shi eu o nedumerire...((....cat de curand am avut primul contact sexual.....ok nu este nici o problema ...fara schimbari de comportament fara nimic...deci...nu banuieste nimeni nimic...in schimb....mama mi-a spus zilele astea ca la ea la servici se face un control ginecologic mama-fiica sa vada dak sunt boli etc.....shi nu trebuie sa faca altceva decat sa mi se ia de la zona genitala....cu un betzishor ceva substantze etc....fetele voi shtiti........asha shi vroiam sa shtiu dak cumva prin analiza acestor subst se poate constata dak mai sunt sau nu virgina....(((((....va rog sa ma ajutati shi pe mn....rasp urgent........ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|