|
Nu esti logat.
Ne este frica-2#20 2008-01-17 09:48:51
Re: ne este fricada o cautare sa vezi cat de des se rup prezervativele pe aici...nu e saptamana in care sa nu se intre cu un caz de genul asta. si nu pt ca ar fi ele proaste si ca asa se rup ci pt ca nu stiu ei sa le foloseasca. mie in 5 ani nu mi s-a intamplat niciodata sa se rupa...dar uite ca sunt cazuri cand se rupe si azi si maine si poimaine... mami de minuni Offline #21 2008-01-17 15:26:11
Re: ne este frica
Faza cu ruptul e cu dus si intors...sunt de acord cu eu_vreau pentru k folosirea riguroasa nu are cum sa creeze neplaceri...si Love Plus nu mai suport pentru k de la asta ni se trage"frica"...la primul contact s-a tras naspa prezervativul(chiar dak il pusesem corect)si am folosit Postinor...AIUREA pentru prima experienta de genul asta:( Offline #22 2008-01-17 15:56:13
Re: ne este fricaaraval, atentie la prospectul spermicidului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2008-01-18 02:59:57
Re: ne este frica
si noi cam tot la fel facem..antibebe si prezervativ. Antibebe eu iau pentru alte probleme (sa mi se regleze ciclu, sa scap de durerile de burta, etc..) si...el nu e convins ca sunt 100% sigure. Si nu-l deranjeza sa folosim si prezervativ...si...cum eu nu am observat o prea mare diferenta intre cu si fara prezervativ...nu ma deranjeaza. Si cel putin...oricat de mult mi-ar intarzia...sunt 100% sigura ca nu am de ce sa-mi fac griji. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-01-18 03:01:12) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #24 2008-01-20 00:54:10
Re: ne este fricaacceasi situatie e si la mine. folosim si prezervativ si iau si anticonceptionale. nush poate sunt eu mai disperata da e mai sigur asa si el e de acord cu mine, mai ales ca-s aiurita si se intampla sa mai uit pastilute. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|