|
Nu esti logat.
Cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(#1 2008-01-18 06:24:52
cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(incep prin a spune ca prin luna martie a anului trekut eram cea ma fericita...abia ma kasatorisem ..si vestea cea mare ca voi fi mamika desi am dekat 23 de ani eram implinita total nu-mi mai doream nimik aveam tot ce imi doream,au urmat 4 luni de extaz eram in grecia knd am ramas insarcinata..eram atat de fericita sotul se pura ma grijuliu ku mine era mai mamos imi pupa mereu burtika vb ku baietelul nostru caci era baiat si il kema ramon sotul kiar si-a fakut un tatoo pe mana foarte dragt ku numele baiatului ,,ramon,,toata lumea ma alinta..bebe miska vb ku el ii citeam povesti imi vine sa urlu numai knd ma gandesk k akm trebuia sa-mi tin baiatul in brate avea si el o luna...kat am stat in grecia am fost la doktor am fakut toate analizele ma duceam regulat desii era f skump dar pt un kopil nimik nu e skump am fakut o gramada de 3 d la 5 luni ma-m intors in romania bineanteles k ma-m dus la doktor iar analize si sa-mi sp doktorul din romania k am slabe sanse k eu am kontraktii pe kare eu nu le simteam dureroase krede-am k e bebe pt k era primul meu kopil ca am kandida ma-m tratat ma-u tinut ku perfuzii de gynopral pt kontraktii sa treaka....paan knd intr-o blestemata de seara ma-u luat kontraktiile kare intradevar la-m simiti dureroase rau nu puteam sta in picioare am kemat salvarea si ma-u dus la spitalul pantelimon ptk era cel mai aproape de kasa..akolo nu mai zik..pur si simpu si-au batut jok de mine dupa ce sotu meu lea- dat banii la toate asistentele alea ma-u lasat sa mor p patul ala k de..nu eram dilatata sa nask intru final ma-u pus pe masa si ma-u kinuit pana am naskut baietelul meu de 1.700 care nu a supravietuit atunci aveam 6 luni jumate de sarcina....si au inceput sa-mi druge k zi mersi k ai skapat de el k avea nu stiu ce..dar eu am fakut sute de 3d dar ma rog apoi dupa ce eram terminata k mi-a murit kopilu ma-u trimis sus in salon akolo am asteptat jumate de ora in picioare k nu au venit sa skimbe cearceafurile nici patura nu mi-au adus asa k as-u purtat ku mine mai rau k un animal...prb e k eu nu pot trece peste aceasta suferinta imi plang kopilu in fiekare zi il iubesk enorm imi este f greu un doktor mi-a zis k mai pot face kopii abia in dec anul asta eu momentan sunt dinou in grecia si imi este f greu ce sa fak sa treaka ?doare atat de rau,il iubesk atat de mult nimeni nu stie ce in sufletul meu kata durere...va multumesk k mi-ati citit povestea iubeste si vei iubit.... Offline #2 2008-01-18 07:37:35
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(andreea e dureros ca atunci cand un om care chiar isi doreste un copil, nu il poate avea...probabil ca iti vei aminti o viata intreaga si vei socoti cat ar fi trebuit sa aiba baiatul tau acum..e normal..e ceva ce lipseste. Gandeste-te totusi ca il ai pe sotul tau langa tine si cand va veni vremea o sa ai acel copil pe care ti-l doresti..el va alina durerea pricinuita de acel deces survenit. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2008-01-18 07:46:56
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(
da asa este infinity mersi mult dar imi este asa de greu si akm plang numai knd citesk:( iubeste si vei iubit.... Offline #4 2008-01-18 07:48:45
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(andereea si eu a trecut prin ce treci tu. desi bebele meu era mai mic..au trecut trei luni. fetele de pe acest forum mi-au alinat durerea si mi-au dat o speranta. eu am 27 de ani. dupa ce eram sigura ca viatza si bucuria mea s-au incheiat aici am inceput sa am speranta ca totul o sa fie bine. ai sa vezi....durerea din suflet o cunoaste o femeie care a trecut prin ce trecem noi. sa stii ca sunt cazuri nenumarate. doctorii m-au tratat si pe mine la fel, in ciuda banilor pe care i-am dat. prietena mea cea mai buna a pierdut sarcina la 7 luni vinerea trecuta. hai, te rog eu mult de tot, sa fim mai optimiste. Offline #5 2008-01-18 07:51:45
imi pare rau pt prietena ta raluka eu stiu prin ce trece kiar imi pare sincer rau pt ea si tie iti multumesk mult pt inkurajari sotului meu nu ma mai plang k sa nu-l mai amagesk si pe el...mersi mult de tot inseamna mlt pt mine iubeste si vei iubit.... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-18 07:52:26
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(gandeste`te ca o sa faci odata un bebe si o sa treaca..e cumplit ce se petrece in romania,eu sunt socata..asistentele sunt mai rau decat doctorii..sunt pur si simplu nesimtite,nu le pasa de vietile altora.eu nu stiu de ce mai lucreaza in medicina daca nu sunt capabile sa `si faca treaba..in afara o asistenta te pupa si`n fund,aici si cu bani si tot esti un gunoi..sunt f revoltata pe chestia asta pt ca stiu ca o sa vreau sa fac si eu un bebe la un moment dat si nu stiu unde sa ma duc..oricum..e chestiune de timp la tine..e dureros intr`adevar,dar gandeste`te ca mai poti face copii..si poate urmatoarea sarcina e una cu noroc si ai sa ai un bebe sanatos si frumos..o sa`l iubesti pe el cat pe 2. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2008-01-18 07:58:54
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(andreea iubito...si pe mine m-a ingrozit perioada de 6 luni in care nu aveam voie sa raman insarcinata...si deja au trecut trei luni. stiu ca e foarte socant. stiu cat de mult am suferit eu. si merg inainte. imi iubesc sotul si ma bazez pe el. dupa ce am pierdut copilul (al meu avea 3 luni) m-am izolat foarte mult. insa timpul si sprijinul sotului meu m-au facut sa privesc viata cu alti ochi. sunt fericita ca sunt sanatoasa si ca am un sot minunat. si ma gandesc cu optimism ca va veni si randul nostru sa fim mamici. asa ca incerca, stiu ca e greu, sa treci cu pasi marunti peste perioada asta. cine a spus ca timpul vindeca...a avut mare dreptate sa stii... si mie mi-a fost greu sa cred dar s-a adeverit. eu ma gandesc ca la anul sa incerc din nou. ceea ce inseamna ca drama mea s-a mai diminuat. voi face analize multe si clar.. clar nu le voi mai face in tara asta. iti doresc din suflet multa sanatate si putere. Offline #8 2008-01-18 07:59:48
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(andreea nu pot decat sa imi imaginez ce simti nu am trecut printr-o experienta asa de dureroasa dar o colega de facultate a trecut prin ceva asemanator si nu o sg. data.prima sarcina a pirtut-o in luna a2a iar urmatoarea la 6 luni bebele nu a supravietutit.acum are un baietel frumos de 5 ani.eu zic sa incerci sa uiti sa te concentrezi asupra sotului si sa lasi totul sa vina de la sine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-01-18 08:04:42
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(e greu sa dam sfaturi in astfel de cazuri..insa putem sa-ti fim alaturi Offline #10 2008-01-18 09:15:05
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(andreea cu optimism si cu putere trecem peste toate...trebuie sa stii ca noi suntem alaturi de tine cu sufletul si cu gandul... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2008-01-18 09:30:47
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(Eu nu pot decat sa imi imaginez prin ceea ce treceti fetelor ( andreea su ralluka ). Din fericire pentru mine nu am trecut nici macar printr-un avort, insa sunt alaturi de voi si va doresc din tot sufletul sa aveti copilul pe care vi-l doriti atat. Cu incredere in in Dumnezeu eu cred ca toate se rezolva. Si stati linistite ca acele femei care v-au tratat atat de urat nu o vor duce prea bine. In viata asta totul de plateste, si binele si raul. Si intr-o zi viata le va intoarce toate astea cu varf si indesat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #12 2008-01-18 10:10:13
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(Eu tin sa va multumesc pentru cuvintele frumoase. micanarcisa...la mine in primavara sigur nu...dar poate de la anul. am sa vad. momentan nu ma grabesc. imi este bine asa...si sunt tanara..mai am timp Offline #13 2008-01-18 10:21:03
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(puscau_andreea capu sus...e normal sa simti asadar cum au spus si fetele...se poate intampla la oricine, nu tine de voia noastra ! gandeste`te ca asa a fost sa fie ...esti tanara, ai toata viata inainte...o s afie bine..ai sa vezi ! #14 2008-01-18 12:40:43
m-au trecut fiorii cand ti-am citit povestea dar gandeste-te k viata merge inainte.....acum, oricat de mult te-ai gandi nu mai poti da timpul inapoi k sa mai faci ceva, deci UITA trecutul si priveste cu incredere spre VIITOR, caci in viitor se afla fericirea ta si urmatorul tau bebelus o sa vezi, k peste un timp si dupa ce vei avea urmatorul copilas o sa uiti de toate necazurile astea sio sa fii fericita.noi suntem aici ca sa te ajutam cu cuvintele si sa te facem sa zambesti Offline #15 2008-01-18 12:57:35
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(stiu ca nimeni nu poate sa isi dea seama ce este in sufletul unei femei care astepta un copil, si a patit una ca asta asa ca mie mi-e cam greu sa iti dau vreun sfat in cazul asta, si totusi eu zic sa te linistesti si sa privesti partea buna a lucrurilor, adica sa te bucuri de faptul ca mai poti avea copii, de faptul ca ai un sot care te iubeste si o familie fericita...o sa vezi ca pana la urma o sa fie bine... :k?ra: „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2008-01-18 18:16:59
va multumesk din suflet fetelor ..se vede k aici e o adevarata familie ma bukur k existati si k ma askultati..kred k prin mai as vrea sa raman insarcinata atunci o sa vin si in tara....si asa este o sa-mi iubesk de 1000000 de ori mai mult pe bebe pt k mi la-m dorit f mult si inka visez la el..ma simt bine k va-m povestit si mi se umple sufletul de bukurie knd vad k imi sunteti alaturi iubeste si vei iubit.... Offline #17 2008-01-18 18:24:40
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(andreea! mami de minuni Offline #18 2008-01-18 18:29:11
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(andreea suntem alaturi de tine! incearca sa treci peste desi e greu. o sa fie bine ai sa vezi urmatorul bebita iti va alina toata tristetea. si cumnatica iubitului meu a patit la fel dar a trecut peste si acum in februarie trb sa nasca un baietel.ai grija de tine Avem 1 an si 5 lunite Offline #19 2008-01-18 19:53:38
Re: cum pot face sa-mi dispara aceasta durere mare din suflet:(Andreea, capul sus si priveste in fata, nu in spate! Fii fericita ca ai un sot bun si nu-l neglija cu supararea ta. Sunt multe cupluri care, dupa o astfel de experienta, nu se mai inteleg. Sigur vei mai avea alti copii! Oricum acum nu mai poti face nimic...mai bine ai grija de tine si de relatia minunata pe care o ai cu sotul tau! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|