homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele de la planning pro sau contra?

#1 2008-01-18 10:38:19

ericka
New member
Inregistrat: 2008-01-17

anticonceptionalele de la planning pro sau contra?

hello again:P am fost la planning si mi`au dat anticonceptionale Gratis care se numesc Lo-femenal  si miau zis ca sunt foarte bune..dar nu stiu ce sa cred...eu as avea nevoie de cele mai bune sa zic asa..si nu am probleme finianciare incat sa nu mi pot permite ceva de la farmacie...ce parere aveti? miau zis ca nu am nevoie de un control ginecologic..dar credeti ca  ar trebui sa apelez la un medic pentru un sfat in legatura cu ce sa  iau? am nevoie doar de niste pastile care sa ma tina departe de bebe si efecte secundare(cum ar fi greturi ..par..cosuri..grasime)..intrun fel  am nevoie de ceva cu o concentratie mica de hormoni...atat...  pentru putin timp...

Multumesc anticipat:P

sex is a drug! and i like it :>

#2 2008-01-18 10:44:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: anticonceptionalele de la planning pro sau contra?

pai nu avem cum sti daca sunt sau nu bune pt tine pana nu le iei...in principiu Lo-femenal  sunt de generatie mai veche dar sunt destul fete de aici care l iau si se inteleg bine cu el...o concatratie mica de hormoni sau cele mai scumpe pastile existente nu ti pot garanta ca se vot intelege bine cu organismul tau...asa ca incearca cu ele...si daca nu ti e bine mergi si le schimbi...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-01-18 10:56:29

ericka
New member
Inregistrat: 2008-01-17

pai daka sunt de generatie mai veche inseamna ca au cva in - sau in +nu?  ati putea  va rog sa mi recomndati voi niste anticonceptionale de Noua generatie care doar sa ma tzina departe de bebe pls?eu am mai luat si pastila de a 2 zi de la planning si mam simtit foarte rau dupa ea....si cand am luat de la farmacie nu am avut nici o probleama..de asta nu prea am incredere in astea gratis:P

sex is a drug! and i like it :>

#4 2008-01-18 12:41:16

alinaa_me
Full member
Inregistrat: 2008-01-06

si eu iau lo-femenal si ma simt bien cu ele.ia-le intai si vezi cum te simti iar dak o sa te simti rau atunci le poti schimba.Iar aceste anticonceptionale au acelasi efect contraceptiv ca si cele de noua generatie,numai trebuie sa se potriveasca organismului tau

#5 2008-01-18 19:59:57

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu am luat anticonceptionale de noua generatie...cu concetratia cea mai mica de hormon...si nu mi s-au potrivit...adica am inceput sa am cosuri din cauza lor...ciclul ma tinea aiurea (si cate 8 zile)...burta tot ma durea. Deci nu e neaparat ca daca e de generatie noua sunt buna..si cele mai vechi sunt mai putin bune. toate te protejeaza de o sarcina nedorita, iar in ceea ce priveste celellate probleme (cosuri, greturi, sa te ingrasi)...asta depinde de organismul tau...unele fete se inteleg bine cu un anumit tip de pastile, altele cu altul. Daca cei de la planning ti-au recomandat Lo-femenal , inseamna ca astea ti se potrivesc tie.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-01-18 23:21:35

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

planning se ocupa in special cu recomandarea de antibb ....ginecologul are si alte treburi mai importante. Nu toti medicii sunt de incredere...de preferat cand ai indoieli, consulti altul.
Noi nu putem sa iti recomandam antibb de  "noua generatie" pt ca nu suntem in masura. In primele 3 luni poti sa ai manifestari..spotting...pana se obisnuieste organimsul..daca continua si dupa 3 luni atunci trebuiesc schimbate. Faptu ca te-ai simtit rau in a2a zi..ar putea fi o simpla coincidenta...sau te-ai uitat la data expirarii???

bebe

#7 2008-01-19 09:01:49

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu zic sa le iei cele pe care ti le-a recomandat. perioada de acomodare a organismului e de aprox 2 luni. daca nu te simti bine dupa astea 2 luni, mergi la planning si ti le schimba. si eu le-am sch dupa vreo 3 luni, la acelasi dr de planning.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.