|
Nu esti logat.
Amputare col#1 2008-01-18 15:13:49
amputare colBuna fetelor, din pacate am aflat si eu acum 3 luni ca am o rana pe col, am fost la gineco pentru a vedea daca pot sa fac copii si daca totul e ok.Dupa care am aflat ca am o rana pe col.Am facut toate investigatiile si mi s-a facut o operatie ERAD, dupa care am dus cultura la biopsie si mi s-a spus ca rana este foarte profunda, si ca trebuie sa mai taie din col c-am 4cm.Sunt foarte disperata , vreau sa stiu daca pot sa mai fac copii. Offline #2 2008-01-18 16:18:56
Re: amputare colla decizii asa de drastice sincer mai bine mai ceri opinia unui medic. mami de minuni Offline #3 2008-01-21 18:13:59
Re: amputare colDin pacate este al 4 -lea doctor si este foarte bun, el a spus ca pot sa mai fac copii dar o sa-mi faca cerclaj, insa vroiam sa stiu daca a trecut cineva prin asa ceva si a facut si un copil sa-mi spuna da se poate sa mai faci copii. Offline #4 2008-01-22 12:57:08
Re: amputare colai mai pus intrebarea undeva...e drept sub alta forma. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|