|
Nu esti logat.
Bunica mea este pe moarte-2#20 2008-01-19 09:42:04
Re: bunica mea este pe moarte
she's not dead yet Offline #21 2008-01-19 11:13:09
Re: bunica mea este pe moarteoricum merita sa faci asta ,,, macar stii ca ai incercat decat sa ramai cu ganduri ca daca ai fi fost sau bla bla ... incearca sa mergi ca sigur e important pt ea sa stie ca esti acolo ... si ca poate muri linistita ca tu nu mai esti suparata pe ea it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #22 2008-01-19 11:22:11#23 2008-01-21 20:34:11
Re: bunica mea este pe moarteAm luat o decizie: voi pleca spre ea! Chiar astazi am tren si voi ajunge maine la pranz... Offf numai de as reusi sa vorbesc putin cu ea... Va rog sa-mi tineti pumnii sa reusesc sa o mai vad in viata si sa vorbesc putin cu ea!!! Va multumesc! Offline #24 2008-01-21 20:36:16
Re: bunica mea este pe moartesper sa fie totul bine si sa faci in asa fel incat sa te simti cu sufletul impacat Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-21 20:36:34
Re: bunica mea este pe moartetinem pumnii sper sa fie ok it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #26 2008-01-21 21:13:43
Re: bunica mea este pe moartebafta! mami de minuni Offline #27 2008-01-21 21:15:04
Re: bunica mea este pe moarteAcum 2 minute am sunat sa vad ce face si mi-au spus ca a inceput sa manance, dar nu vrea sa vorbeasca ea cu nimeni. Sunt bucuroasa ca macar nu mai refuza mancarea. Offline #28 2008-01-21 21:15:37
Re: bunica mea este pe moartebafta si ai grija ce faci Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #29 2008-01-21 21:20:44
Re: bunica mea este pe moarteAcum va spun "La revedere!" si voi reveni peste cateva zile cu amanunte! Offline #31 2008-01-25 16:26:25
Re: bunica mea este pe moarteA fost impresionant... nu cred ca se putea abtine cineva sa nu planga! Am intrat la ea si tipa continuu. Cand m-a vazut, a tacut brusc si se uita fix la mine. A inceput sa-si stearga ochii si nu a mai scos niciun cuvant. Ea nu mai vorbeste, nu se mai misca, nu mananca sigura, nu merge. Tot ce utea sa faca era sa tipe, sa mestece si sa doarma. Nu putea spune nimic, decat foarte rar un cuvant prost rostit si fara legatura. Revin la intalnirea noastra; fata i s-a luminat si a inceput sa rada. Toate rudele au crezut ca este o minune. Sunt sigura ca a simtit ca voi veni si m-a asteptat. Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit...Apoi a inceput sa tipe numele meu, ca ma iubeste, ca vine cu mine. A stat s-o schimb, s-o pieptan, s-o tund, sa-i tund unghiutele, lucruri pe care altii le faceau cu forta. Nu zicea nimic decat zambea. Inainte sa plec am rugat-o sa-mi mai spuna inca o data ca ma iubeste si a spus-o atat de clar si de lucid...apoi a inceput sa mai mangaie pe par, pe fata... Offline #32 2008-01-25 16:26:56
Re: bunica mea este pe moarteM-a luat in brate si era foarte linistita. Parea ca si-a gasit linistea si pacea sufleteasca. I-am povestit ca sunt bine, ca sotul ma iubeste, ca sunt fericita. Nu voi uita niciodata chipul ei de atunci. A repetat ca ma iubeste cu atata putere, atat linistita, de lucida; intelegea tot ce-i spuneam. Cand i-am zis ca trebuie sa plec, a suras si a raspuns pe un ton calm "Bine!". M-a pupat si mi-a spus "Pa!". Parca stia ca ne vom lua ramas bun pentru totdeauna!Toate rudele au inceput sa lacrimeze si nu putea crede in asa o minune! Dupa ce am plecat mi-au spus ca ma cauta cu privirea prin camera si striga "Bucuresti" continuu. Offline #33 2008-01-25 16:30:00
Re: bunica mea este pe moartebine ca ai putut merge............ dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #34 2008-01-25 16:31:22
Re: bunica mea este pe moartedar de ce-ai plecat?de ce n-ai mai ramas cu ea? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #35 2008-01-25 16:37:02
Re: bunica mea este pe moarteMama mea a mintit-o oribil pe bunica. I-a spus sa nu ma caute, ca sotul m-a obligat sa plec de-acasa si ma tine cu forta la el, nu ma lasa sa vad pe nimeni. Saracuta a suferit enorm 4 ani de zile din cauza aceasta. Eu am cautat-o si nu a vrut sa-mi vorbeasca decat ma ruga sa ma intorc la ai mei. Atunci nu am inteles nimic si m-am suparat pe bunica. Cum poate minti o mama atat de... incat sa ne faca atata rau. Practic pe bunica acest lucru a dus-o in starea de acum. Mama nu o ingrijeste deloc, ci niste rude. Stiu ca mereu mama s-a purtat urat cu ea. Acum mai vine pe la ea si plange. Ce mama este aceasta? Nu o voi ierta niciodata pentru ce i-a facut bunicii! Saracuta a crezut-o pe mama, iar iubirea pentru mine (eu ma dintre toti eu ma intelegeam cel mai bine cu bunica) a distrus-o! Va multumesc pentru toate sfaturile voastre! Mi-au lamurit durerea din suflet si mi-am regasit linistea! Offline #36 2008-01-25 16:39:50
Re: bunica mea este pe moartesaraca de ea ii era dor de tine dar nu vaea nici ea pe cien sa creada dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #37 2008-01-25 17:20:30
Re: bunica mea este pe moartevezi ce bine ca te-ai dus... ma bucur pt tine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|