homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce e, daca puteti sa ma jutati

#1 2008-01-18 20:58:47

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

nu stiu ce e, daca puteti sa ma jutati

cam de o sapt am o stare foarte nasoala:incepe sa ma doara capul putin mai sus de ceafa si nu mai pot sa mananc.imi e foame dar cand ma gandesc la mancare, nu mai pot sa mananc.de-abia mananc cate ceva ca ma doare prea rau stomacul, dar nu-mi vine sa mananc.stiti cumva ce e?ma puteti ajuta in vreun fel?

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#2 2008-01-18 21:17:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: nu stiu ce e, daca puteti sa ma jutati

durera in zona aia se poate sa fie de la o spondiloza sau de la fiere sau de la stres maia les ca vine sau esti in sesiune.pt.stomac ia ranitidina papa ceva usor gen paine prajita cu ceai dar fara lamaie sau ceva la gratar cu piure de cartofi.am patit si eu ceva de genul asta in primavara asa ca stiu cum este.puss si sanatate

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-01-19 18:18:46

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

delya...o alta solutie e sa mergi al medic pt niste investigatii

#4 2008-01-19 20:29:07

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

ms pt raspunsuri.asa m-am gandit si eu sa ma duc la medicul de familie si sa-i spun.dar ce-ar putea fi?

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#5 2008-01-19 21:14:49

minimoni
Full member
Inregistrat: 2007-12-28

cu siguranta si fierea are un cuvant de zis.cu aceeasi simptomatologie mi s-a zis ca e dischinizie biliara.si asa a fost...dar mi-a confirmat medicul....

ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.