|
Nu esti logat.
Intrebare :)#1 2008-01-20 13:51:48
intrebare :)in 22 dec am avut ultima menstruatie deci in 18 ian ar trebui sa-mi vina iarasi ( nu am un ciclu regulat) dupa ultima menstruatie am avut relatii sexuale cu prietenul meu protejat si neprotejat "metoda coitului intrerupt" iar in 18 nu mi-a venit:-| nu cred ca e nici o problema sa fie vorba de sarcina sau asa ....mi s-a mai intamplat sa imi intarzie . as vrea sa stiu cate zile este normal sa intarzie si cand ar tebui sa incep sa imi fac probleme Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2008-01-20 14:11:53
Re: intrebare :)nu e un termen,nimeni nu poate sa iti zica cat iti intarzie.poti face un test de sarcina la 7 zile intarziere Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2008-01-20 17:35:49
Re: intrebare :)daca testul e negativ dupa 7 zile mergi la medic sa iti dea ceva sa iti vina. mami de minuni Offline #4 2008-01-21 10:21:48
Re: intrebare :)daca zici ca nu e regulat,poate nu ar fi trebuit sa vina pe 18,mai asteapta totusi,inca nu e cazul sa-ti faci probleme.fiind neregulat poate sa intarzie destul mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #5 2008-01-21 16:20:30
Re: intrebare :)oana16, tu esti singura care stie cit de neregulat ai ciclul, cit ti-a intirziat cel mai mult si de cint in colo ar fi cazul sa iti faci probleme...noi nu avem cum sa stim toate astea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|