|
Nu esti logat.
Usturimi vaginale#1 2008-01-21 02:25:51
Usturimi vaginalebuna ziua. am si eu o problema daca ma puteti ajuta. De ceva vreme...cam 2 luni am unele probleme cand fac dragoste cu prietenul meu, si anume apar unele usturimi intre labii si la intrarea in vagin.Usturimile apar imediat dar cresc in intensitate cu trecerea timpului si devin foarte puternice.Imi puteti da un sfat cu aceasta problema?Sunt cam speriata de aceste dureri dar din pacate nu am timp sa ajung la un medic ginecolg fiind in sesiune.va rog sa ma ajutati cu un sfat. P.S. - am inceput sa folosesc de cateva saptamani PLANTINTIM de la HOFIGAL.Imi trece pe moment dar cand incep iar sa intretin relatii iar apare usturimea.daca nu il folosesc usturimea trece foarte greu. Va multumesc Offline #2 2008-01-21 06:45:58
Re: Usturimi vaginalebuna optiqu parerea mea este o candida pe akolo....de obicei cam asa se mainfestea usturimi dureri la kontaktu sexual eu zik sa te duci fuguta la dokktor pt k nu e de glumit ku ea ...eu incerk sa skap de ea de 1 an si nu reusesk si am fakut o groaza de tratamente ku kat te duci mai repede la doktor ku atata mai bine iubeste si vei iubit.... Offline #3 2008-01-21 08:01:32
Re: Usturimi vaginalese poate sa fie candida sau poate si o lubrifiere insuficienta a vaginului VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-01-21 08:21:06
Re: Usturimi vaginaleeu zic ca dr-ul iti va da un tratament adecvat Offline #5 2008-01-21 08:59:23
Re: Usturimi vaginaleda... asa mi se intampla si mie de cand cu candida asta ca inainte era... izvorash pe acolo. ps: plantintimul face minuni... eu il folosesc doar pe exterior si sunt f multumita. dar pt ce, spui tu.. au dreptate fetele... nu ajunge... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-21 09:00:39
Re: Usturimi vaginalemerge si gelul de la bioclin da cred ca este mai scump.plantintimul ce este ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-01-21 09:37:52
Re: Usturimi vaginalesi eu tot pe varianta lui evilpink as merge,cu lubrifiere insuficienta,de la candida ar avea si secretie si ar mai ustura-o si in rest,nu doar la contact mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #8 2008-01-21 09:42:06
Re: Usturimi vaginalee cu dus si intors si de la candida poti sa patesti asta si sa nu ai secretie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-01-21 10:16:25
Re: Usturimi vaginaledar nu ai usturimi si in restul timpului,nu doar la contact?eu am facut o singura data,dar ma manca si ma ustura destul de des mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #10 2008-01-21 10:32:36
Re: Usturimi vaginalese poate sa ai candida si sa te usture doar la contact se mai intampla VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-21 16:18:48
Re: Usturimi vaginale
insa absolut exceptional....deci si eu as merge pe lubrifiere insuficienta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2008-01-22 01:11:35
Re: Usturimi vaginalekumpara si u un lubrifiant sa skapi de dubii daca inka te ustura probabil este candida...dar kumpara un lubrifiant iubeste si vei iubit.... Offline #13 2008-01-22 19:04:10
Re: Usturimi vaginaledupa nastere si eu am usturimi si dureri la contact sexual mult mai mari ca inainte cand ma durea doar la inceput si apoi disparea dar acum nu si nu stiu ce sa fac.medicul mi-a spus ca dupa nastere uterul este mai sensibil. Offline #14 2008-01-22 19:08:57
Re: Usturimi vaginalenu vad legatura dintre uter si contactul sexual... daca ai nascut natural e normal sa ai usturimi. rabdare pana isi revine. asta daca nu e si o infectie... mami de minuni Offline #15 2008-01-25 13:53:56
Re: Usturimi vaginalesi eu am o problema asemanatoare,de cand fac tratament cu antibiotic am niste usturimi foarte suparatoare la contact credeti k ar putea fi candida ? IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #16 2008-01-25 14:35:29
Re: Usturimi vaginalelubrifierea si excitarea sunt inregula? ca si datorita unei insuficiente a lor pot aparea usturimi...poti merge sa faci o lama mami de minuni Offline #17 2008-01-25 16:33:15
Re: Usturimi vaginaleda,de obicei sunt lubrifiata si excitata IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #18 2008-01-25 17:12:10
Re: Usturimi vaginalen-ai pt ce. mami de minuni Offline #19 2009-05-25 00:07:21
Re: Usturimi vaginaleFetelor si eu am aceiasi problema pe care o avea Optiqu3st... numai ca usturimile sunt insuportabile de cateva zile dar numai in timpul actului sexual. simt muschii vaginali fff contractati desi nu am avut niciodata probleme de excitare/lubrifiere... si odata cu ele au aparut si scurgeri maronii-rosiatice . precizez ca iau yasmine dar nu cred ca este vb de spotting ca nu le am intrerupt. sunt fff ingrijorata si pana ajung la medic miercuri nu mai am rabdare.... pareri anyone?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|