homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marimea conteaza?!-15

#267 2009-04-26 10:37:50

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: marimea conteaza?!

mai ce "probleme" au unii........... sa-i masor putuca lui iubi? No chiar de asa ceva nu am avut vreme.......Nebunie.... rotfl

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#268 2009-04-26 12:17:47

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

al meu crek are vreo 15 cm............... dar e NUMA BUNA !!! hjarta

cuc.

#269 2009-04-29 22:26:54

KatherineJust4you
New member
De la: Romania
Inregistrat: 2009-04-21

23 in erectie lol  si pe mine m'a durut mai ales la inceput k eram shi virgina si m'am uitat genul va "aia intra toata in mn??" rotfl  rotfl  acum e foarte bine...dupa un an de zile lol

#270 2009-04-30 00:51:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ha ha, am inceput sa citesc si dupa am vazut ca va duelati in masuratori. Acu sunt curioasa cat o are al meu, da mi-e nu stiu cum sa intreb. O are marimea perfecta pt mine zic eu. Am fost cu unu de avea ditamai ditamai organul si am zis ca a doua oara sa cada in genunchi eu nu ma mai apropii de asa ceva. Da si cu cealalta extrema aproape am incercat numai ca avea si alte probleme, nu numai de dimensiuni rotfl asa ca nu stiu cum e cu ceva minuscul.

Dar dupa cum a mai zis cineva mai sus, marimea conteaza dar parerea mea la modu sa nu fie prea mare. Mai bine sa nu simt nimic decat sa imi dea lacrimile de durere.

#271 2009-04-30 13:58:44

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

eu eram de partea "marimea nu conteaza, ci ce stie sa faca" pana cand am dat de 24 de cm big_smile si atunci mi-am dat seama ca marimea chiar conteaza (pozitiv sau negativ, depinde cum vreti sa o luati), dar degeaba ai ditamai buturuga daca habar n-ai cum sa iei o femeie. big_smile problema la astia cu organele mai mari e ca trebuie sa fie mai atenti, nu pot sa intre cum li se falfaie lor din prima smile si altfel faci lucrurile cand ai una de 15 si cand ai una de 24, clar.

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 23:27:40)

Publicitate

loading...

#272 2009-04-30 14:10:51

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

pai baga mare...povesteste...pt tine cum a fost? a contat pozitiv? orgasm ceva? sau senzatii deosebite ??? big_smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#273 2009-04-30 20:40:50

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

delia eu iti spun din proprie experienta ca pentru mine au contat cativa cm in plus. inainte sa ne culcam el tot facea mishto pe tema asta, ca o are cam maricica. si eu nu-l credeam, eram convinsa ca doar se da mare, dar n-a fost asa. cand am vazut-o prima oara m-am speriat lol ma gandeam unde naibii o sa intre lol. La inceput a fost mai greu si aveam oarece dureri dupa. Dar marimea "ei" a avut un rol important in obtinerea primului meu orgasm big_smile

p.s. LOL rotfl

deliav a scris:

pai baga mare...

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-04-30 20:41:49)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#274 2009-04-30 22:41:59

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

LadyPink a scris:

dar degeaba ai ditamai buturuga daca habar n-ai cum sa iei o femeie.

rotfl
tummenupp

#275 2009-06-05 02:31:22

piscotel
New member
Inregistrat: 2007-11-19

E cam greu sa ai un orgasm cu penis mic. Oricat de jucaus ar fi, am impresia ca nu poate trece de punctul pana la orgasm. Iar uneori, daca esti prea umeda, nici nu prea simti penetrarile.
La un moment dat, chiar devine frustrant cand dai peste un barbat fain, care le are pe toate, in afara de penis satisfacator.
Eu una nu cred ca as putea avea o relatie cu cineva de genul.

#276 2009-06-05 06:29:58

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

piscotel a scris:

E cam greu sa ai un orgasm cu penis mic. Oricat de jucaus ar fi, am impresia ca nu poate trece de punctul pana la orgasm. Iar uneori, daca esti prea umeda, nici nu prea simti penetrarile.
La un moment dat, chiar devine frustrant cand dai peste un barbat fain, care le are pe toate, in afara de penis satisfacator.
Eu una nu cred ca as putea avea o relatie cu cineva de genul.

hmmm...pai nu o sa'l intrebi de la prima intalnire cat de mare o are...sa zicem cate indragostesti de el,ai o relatie de o luna doua trei,dupa care ajungeti in pat,si daca nu e ce iti doresti,ce faci?ii dai papucii?nu te supara pe mine,as vrea sa aud parerea ta si a altora daca vor hmm

#277 2009-06-05 11:10:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

KatherineJust4you a scris:

pe mine m'a durut mai ales la inceput k eram shi virgina si m'am uitat genul va "aia intra toata in mn??"

same here... eu chiar i-am zis chestia cu "aia intra in mine? toata??"  prima oara n-a putut s-o bage nici jumate,si cum ziceam pe o pagina anterioara,are 17,nu 20 si ceva. eram ceva gen : "auuuu!! stai,stai!! ok..merge...nu,nu!! mai stai putin"..si pana la urma am lasat-o pe next time... acum e ok,da' inca sunt zile cand avem probleme cu penetrarea... long live za lube.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-06-05 11:11:52)

#278 2009-06-05 11:40:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

divya a scris:

hmmm...pai nu o sa'l intrebi de la prima intalnire cat de mare o are...sa zicem cate indragostesti de el,ai o relatie de o luna doua trei,dupa care ajungeti in pat,si daca nu e ce iti doresti,ce faci?ii dai papucii?nu te supara pe mine,as vrea sa aud parerea ta si a altora daca vor hmm

De-aia nu trebuie sa astepti 2-3 luni pana ajungi in pat  lol

Acum pe bune, eu m-am despariti de unul, tot asa asteptat 2 luni, totul perfect pana am descoperit ca nu putea sa stea ridicata orice am fi facut noi. Noroc ca am plecat din tara si am pus pe asta despartirea ca altfel nu stiu ce i-as fi putut spune lol

#279 2009-06-05 11:45:59

Detzy
Insomniac member

_alexa_ a scris:

delia eu iti spun din proprie experienta ca pentru mine au contat cativa cm in plus. inainte sa ne culcam el tot facea mishto pe tema asta, ca o are cam maricica. si eu nu-l credeam, eram convinsa ca doar se da mare, dar n-a fost asa. cand am vazut-o prima oara m-am speriat lol ma gandeam unde naibii o sa intre lol. La inceput a fost mai greu si aveam oarece dureri dupa. Dar marimea "ei" a avut un rol important in obtinerea primului meu orgasm big_smile

p.s. LOL rotfl

deliav a scris:

pai baga mare...

mda...am inteles... big_smile eu am parte de un penix normal...dar am avut parte de unul mai ciudat la un moment dat...mai mic si destul de gros  va  cam ciudata treaba... lol nu prea era combinatie nici asa

#280 2009-06-05 11:56:08

LadyPink
Platinum member
Site

deliav a scris:

pai baga mare...povesteste...pt tine cum a fost? a contat pozitiv? orgasm ceva? sau senzatii deosebite ??? big_smile

pozitiv, pozitiv, POZITIV!!! big_smile bine, tipul e si foarte experimentat, dornic sa experimenteze si in primul rand sa satisfaca femeia - asta-i prioritatea lui, ca ea sa aiba cat mai multe orgasme big_smile si a fost foarte bine!! trebuia sa fiu uda foarte bine inainte sa treaca la penetrare si sa se miste un pic mai incet la inceput, dar dupa ce ma obisnuiam era de vis big_smile ma mai durea din cand in cand, ne mai opream un pic, dar era durere din aia ciudata... cand iti vine sa te opresti, dar daca nu te opresti si mai continua, se transforma intr-o placere tare dubioasa big_smile nu stiu daca vi s-a intamplat pana acum: prima senzatie e ca trebuie sa-l opresti, dar daca nu o faci si il lasi sa continue sa se miste, e o combinatie tare perversa durere-placere tongue pe la spate nu prea mergea ca imediat ma lua durerea si nu puteam sa mai continuu, dar asta doar in pozitia clasica de doggy-style... daca incercam altfel, gen el in spatele meu, mergea mult mai bine. era si inventiv, si rezistent (rau - la modul o partida dura cam 2 ore si o mai ducea daca nu incepea sa devina plictisitor sau ma saturam eu big_smile) ... era si misto el ca barbat... mai in varsta... eheeee hjarta hjarta big_smile cred ca ti-am raspuns la intrebare, Delia big_smile

#281 2009-06-05 12:06:37

Detzy
Insomniac member

da lady ... got the idea ... ce sa zik, daca nu ...MINUNAT!!!!!

#282 2009-06-05 12:31:40

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

stiti cum e? fiecare sac isi are peticul...asa cum penisul difera ca marime..asa si vaginul femeilor... eimportant sa gasesti un barbat potrivit pt tine  chicot

Eu mi am gasit peticul, si e un petic bun pt mine.... 19 cm tongue...pt altele poate sa fie prea mare sau prea mic.

Deci conteaza sa fie pe marimea ta  lol

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#283 2009-06-05 12:32:45

Detzy
Insomniac member

da asta e adevarat smile

#284 2009-06-05 12:34:23

piscotel
New member
Inregistrat: 2007-11-19

Chiar daca as fi indragostita, tot as fi nesatisfacuta si tot acolo s-ar ajunge. Adica pa! smile Viata e atat de scurta, de ce sa ne pierdem timpul cu griuri?

#285 2009-06-05 15:20:43

LadyPink
Platinum member
Site

piscotel a scris:

Chiar daca as fi indragostita, tot as fi nesatisfacuta si tot acolo s-ar ajunge. Adica pa! smile Viata e atat de scurta, de ce sa ne pierdem timpul cu griuri?

pai da... daca nu ti-e bine pe toate planurile, de ce sa faci compromisuri peste compromisuri, nu? smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 23:28:46)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.