homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marimea conteaza?!-24

#438 2010-02-18 10:32:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: marimea conteaza?!

nu pot sa inteleg ce ati gasit de ras la handicapul unui barbat neutral. daca v-ati fi nascut cu maini de 15 cm, ar mai fi fost amuzant?
sa stiti ca sunt destui oameni normali care se casatoresc cu handicapti, oameni pe care ii apreciez enorm pt ca aceia sunt cu adevarat OAMENI. pt aceia, valorile umane ca iubirea, intelepciunea, ratiunea sunt mai presus decat instinctele animalice (a se vedea sexul).

#439 2010-02-18 13:27:16

laurentiu2
Full member
Inregistrat: 2008-11-22

ShineOfBlood a scris:

Bai,tu stii ce e aia 15 cm? Intelege ca n-ai unde s-o bagi. Eventual doar intr-o femeie care naste,ca aia are dilatatie suficienta. Am masurat si 15 cm circumferinta avea sticla de bere din care beam mai devreme. Ce dracu,sunt eu filoloaga,da' nu-s chiar asa proasta la matematica. O p*la d-aia sa bagi tu in cine vrei,ca eu te asigur ca nu poti decat intr-una care naste.
Ca fapt divers,tocmai am masurat. 17 are GLEZNA mea circumferinta. Si nu-s tocmai aschie. Deci mai incearca. smile

Din nefericire pentru tine stiu mai bine ce inseamna 15 cm circumferinta. Intelege, ai unde s-o bagi chiar daca nu merge in fiecare femeie. Pot sa iti spun ca sunt actori de filme pentru adulti care au 16 cm si peste in circuferinta, daca vrei dovezi contacteaza-ma pe PM si o sa iti arat dupa ce am sa caut cateva materiale. Hai sa nu uitam de femeile care practica fisting-ul, le intra pumnul, antebratul, tot felul de sticle, etc, de ce n-ar intra un penis gros?! Sticla de bere are peste 20 cm in circumferinta. Esti filoloaga si asta n-are nimic de-a face cu matematica. Ma asiguri prost, trust me, se poate si se poate mult mai mult in cazul actritelor de filme pentru adulti de exemplu.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17494_1.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17494_2.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17494_3.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/17494_4.jpg

Pozele 1, 2 si 3 arata circumferinta de 15 cm sa va convingeti ca nu e cat sticla de bere si nu e nimic science fiction in el. Ultima poza arata un recipient al unui lubrefiant (sper sa nu fie considerat reclama), recipient cu o circumferinta de 16.5 cm. Toate asta arata ca nu e deloc imposibil ca femeia sa gazduiasca asemenea grosime de 15 cm. Sunt si femei care nu pot 15 cm circumferinta si sunt si femei care pot peste.

#440 2010-02-18 15:32:56

Love_etc
New member
Inregistrat: 2010-02-17

Eu consider ca faza cu "marimea conteaza" e doar un lucru ce tine de psihicul femeii, probabil o femeie se va excita mult mai tare atunci cand barbatul respectiv e mai dotat.. dar eu cred ca e ceva ce tine doar de psihic si nu de fizic, pentru ca muschii vaginului se modeleaza si chiar dak circumferinta e de 15 sau 10 e tot aia pentru vagin.. nu inteleg barbatii sau baietii tongue precum laurentiu2 care incearca sa gaseasca atatea argumente pentru ce spune el...
femeile tot femei sunt si daca nu-ti dau dreptate nu-ti dau si gata, nu trebuie sa te agtiti atata... si femeia stie ce simte cand face sex.. nu barbatul..
Si pe mine sincer si personal m-ar speria un barbat prea dotat, prefer unul normal lol

#441 2010-02-18 15:46:52

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu, după experiențele mele sexuale de aproape 11 ani, zic așa:

15 cm (cu asta am ?nceput și aproape cam toți ceilalți s-au situat aici) - ok, mișto, orgasme de fiecare dată, partide reușite, n-am avut de ce să mă pl?ng
12 cm (au fost 2 parteneri care s-au situat și pe aici) - partide ok, orgasm de fiecare dată, uneori ieșeau chiar senzaționale că le mai combinam cu diverse jocuri sexuale. plăcut, per total
18 cm - minunat, stimulare totală, orgasme multiple, at?t clitoridian c?t și vaginal, stimulare de col, fără cuvinte, nu pot găsi termen de comparație, pentru că efectiv nu există așa ceva
20 cm - VIS!!! aici chiar nu am cuvinte să descriu senzațiile, pentru că fiecare partidă implica și o stimulare de col, care chiar e demențială

sfatul meu: ?ncercați cu diferite mărimi, apoi emiteți păreri despre compatiblitatea care e cea mai importantă, s-ar putea să aveți surprize extrem de plăcute smile

#442 2010-02-18 16:01:57

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

deci tu spui ca nu ar tb sa ne punem pb de compatibilitate si ca absolut orice femeie va fi satisfacuta de un "20cm", indiferent de dimensiunile ei? sau nu inteleg eu bine?

Publicitate

loading...

#443 2010-02-18 17:16:01

laurentiu2
Full member

anabella_n a scris:

eu, după experiențele mele sexuale de aproape 11 ani, zic așa:

15 cm (cu asta am ?nceput și aproape cam toți ceilalți s-au situat aici) - ok, mișto, orgasme de fiecare dată, partide reușite, n-am avut de ce să mă pl?ng
12 cm (au fost 2 parteneri care s-au situat și pe aici) - partide ok, orgasm de fiecare dată, uneori ieșeau chiar senzaționale că le mai combinam cu diverse jocuri sexuale. plăcut, per total
18 cm - minunat, stimulare totală, orgasme multiple, at?t clitoridian c?t și vaginal, stimulare de col, fără cuvinte, nu pot găsi termen de comparație, pentru că efectiv nu există așa ceva
20 cm - VIS!!! aici chiar nu am cuvinte să descriu senzațiile, pentru că fiecare partidă implica și o stimulare de col, care chiar e demențială

sfatul meu: ?ncercați cu diferite mărimi, apoi emiteți păreri despre compatiblitatea care e cea mai importantă, s-ar putea să aveți surprize extrem de plăcute smile

Eu nu-ti cer sa iti masori fiecare parterner dar, stiind destul de bine lungimile partenerilor pe care i-ai avut ar fi fost extrem de util sa fi cunoscut si circumferintele lor. Stim bine ca cel de 12 sau de 15 cm lungime putea avea o grosime mai mica sau mai mare in comparatie cu cei de 18 sau 20 cm si deci circumferinta/grosimea sa fi cantarit foarte mult in aprecierea ta fara ca noi sa o cunoastem.

Eu cred ca asa e corect sa spunem toti. Penis de 15 cm lungime si 13 cm circumferinta, de exemplu. Asa cunoastem perfect cu ce marime avem de-a face. Stiu ca marimea este asociata aproape exclusiv cu lungimea, din pacate insa nu e tocmai corect. Asa cum oamenii sa masoara in principal in inaltime si greutate, asa si un penis se masoara in principal in lungime si in circumferinta.

Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-02-18 17:17:01)

#444 2010-02-18 18:07:17

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

anca90, anabella a spus tocmai invers: dupa incerci mai multe, sa iti dai cu parerea despre compatibilitate.s-ar putea sa iti placa unul de 15 sau unul de 20.
pentru mine conteaza marimea.  nu trebuie sa fie prea mare, pentru ca ma doare. nu trebuie sa fie prea mica pentru ca nu am aceeasi placere. la mine ideal mi s-a parut de 18-19.

#445 2010-02-18 18:41:07

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

anca90 a scris:

deci tu spui ca nu ar tb sa ne punem pb de compatibilitate si ca absolut orice femeie va fi satisfacuta de un "20cm", indiferent de dimensiunile ei? sau nu inteleg eu bine?

nu anca, spuneam exact ce ți-a zis alex smile
dă-ți cu părerea după ce ?ncerci diferite variante și s-ar putea să ai surpriza să-ți placă un 12 sau un 20. eu ?mi permit să-mi dau cu părerea după ce le-am ?ncercat pe astea și am ajuns la concluzia că pe  mine nu m-ar mai satisface nimic sub 18, pentru că am fost am fost deja acolo și nu a fost la fel ca acum

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-18 19:52:00)

#446 2010-02-18 19:35:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

laurentiu2 a scris:

ShineOfBlood a scris:

Bai,tu stii ce e aia 15 cm? Intelege ca n-ai unde s-o bagi. Eventual doar intr-o femeie care naste,ca aia are dilatatie suficienta. Am masurat si 15 cm circumferinta avea sticla de bere din care beam mai devreme. Ce dracu,sunt eu filoloaga,da' nu-s chiar asa proasta la matematica. O p*la d-aia sa bagi tu in cine vrei,ca eu te asigur ca nu poti decat intr-una care naste.
Ca fapt divers,tocmai am masurat. 17 are GLEZNA mea circumferinta. Si nu-s tocmai aschie. Deci mai incearca. smile

Din nefericire pentru tine stiu mai bine ce inseamna 15 cm circumferinta. Intelege, ai unde s-o bagi chiar daca nu merge in fiecare femeie. Pot sa iti spun ca sunt actori de filme pentru adulti care au 16 cm si peste in circuferinta, daca vrei dovezi contacteaza-ma pe PM si o sa iti arat dupa ce am sa caut cateva materiale. Hai sa nu uitam de femeile care practica fisting-ul, le intra pumnul, antebratul, tot felul de sticle, etc, de ce n-ar intra un penis gros?! Sticla de bere are peste 20 cm in circumferinta. Esti filoloaga si asta n-are nimic de-a face cu matematica. Ma asiguri prost, trust me, se poate si se poate mult mai mult in cazul actritelor de filme pentru adulti de exemplu.
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7494_1.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7494_2.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7494_3.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7494_4.jpg

Pozele 1, 2 si 3 arata circumferinta de 15 cm sa va convingeti ca nu e cat sticla de bere si nu e nimic science fiction in el. Ultima poza arata un recipient al unui lubrefiant (sper sa nu fie considerat reclama), recipient cu o circumferinta de 16.5 cm. Toate asta arata ca nu e deloc imposibil ca femeia sa gazduiasca asemenea grosime de 15 cm. Sunt si femei care nu pot 15 cm circumferinta si sunt si femei care pot peste.

Am si eu lubrifiantul asta smile E huge. N-ar intra in mine fara o taietura zdravana. smile Sunt stramta,da,dar in limite normale,ca prietenul meu o are mare si pana la urma intra. Ideea e ca tubul ala de lubrifiant e gigantic. Poti sa-l bagi doar intr-o p*zda larga. Acum mnoh,daca tu crezi ca toate femeile sunt galeti...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-18 19:36:38)

#447 2010-02-18 20:21:07

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

si tie recipientul ala ti se pare mic? yikes doamne dumnezeule

#448 2010-02-18 20:25:13

laurentiu2
Full member

ShineOfBlood a scris:

laurentiu2 a scris:

ShineOfBlood a scris:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7494_1.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7494_2.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7494_3.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … 7494_4.jpg

Am si eu lubrifiantul asta smile E huge. N-ar intra in mine fara o taietura zdravana. smile Sunt stramta,da,dar in limite normale,ca prietenul meu o are mare si pana la urma intra. Ideea e ca tubul ala de lubrifiant e gigantic. Poti sa-l bagi doar intr-o p*zda larga. Acum mnoh,daca tu crezi ca toate femeile sunt galeti...

Am mentionat explicit ca nu consider ca toate femile pot avea contact sexual normal cu un penis gros de 15 cm in diametru.
Referitor la recipientul lubrefiantului ma bucur ca am fost inspirat in a-l posta ca si etalon dar el de 16.5 cm atentie!, nu de 15 cm cum discutam noi. Ma bucur si ca esti convinsa ca nu ar intra. Asa a fost si prietena mea pana a reusit  sa il introduca pe jumatate fara sa fie prea excitata desi intr-adevar este extrem de gros. Ea se considera si eu o consider medie spre stramta si totusi a reusit sa introduca fara mult efort jumatate din recipient lubrefiind doar cu apa.
Un btw offtopic, pe tine nu te irita putin continutul acestui lubrefiant? Pe prietena mea o irita si vrea sa schimbam cu alt continuit (asta de dinainte de a-l testa pe grosime).

#449 2010-02-18 21:40:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu ma irita. Si eu nu sunt medie spre stramta,eu sunt foarte stramta. Cat sa ma lubrifiez bine si abia atunci sa intre o puta,dar atat. Personal,nici n-as vrea sa fiu altfel,deci n-o sa fac experimente. Mai bine stramta decat larga.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-18 21:42:36)

#450 2010-02-18 22:04:12

laurentiu2
Full member

ShineOfBlood a scris:

Nu ma irita. Si eu nu sunt medie spre stramta,eu sunt foarte stramta. Cat sa ma lubrifiez bine si abia atunci sa intre o puta,dar atat. Personal,nici n-as vrea sa fiu altfel,deci n-o sa fac experimente. Mai bine stramta decat larga.

E interesant ce zici. Sunt curios totusi daca zici ca esti atat de strimta iar prietenul tau e mare si totusi nu ai probleme. Ai putea sa ne spui ce dimensiuni are partenerul tau, eventual lungime/diametru daca stii?

Nu ma pasioneaza de altfel dar intrand in detalii si in discutie mi s-ar parea interesant de discutat. Pe de alta parte poate prietenul tau e normal/mediu si tu esti stramta si ti se pare ok asa. Ai mai avut si alti parteneri cu care sa il compari?

#451 2010-02-18 22:38:28

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Lungime 19. Diametru... ochiometric,asa,5. Fostul o avea de 16-17. Ideea e ca daca sunt lubrifiata bine,intra. Mai greu pana o baga toata prima oara,da' dup-aia e ok. In primele 4 luni de viata sexuala aveam dureri groaznice si rani si alte minuni... actualul se ocupa ca eu sa fiu lubrifiata bine (ca merge mai bine pe cale naturala decat cu lubrifiant) si e ok. smile

#452 2010-02-18 23:36:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu mi-as iubi la fel de mult partenerul si cu penisul de 2 cm. smile As fi cat se poate de satisfacuta si doar cu degetele,limba,la fel cum l-as putea si eu satisface doar in modurile astea. Eu discutam pur si simplu ontopic... cu actualul e mai bine decat cu fostul,pentru ca e mai mare. Valorile morale sunt cu mult mai importante decat un penis mare si conteaza mult mai mult sa fie acolo pentru mine cand am nevoie si sa ma iubeasca decat sa aiba o puta mare,caci,cum spuneam,se descurca perfect si doar cu degetele/limba dpdv sexual. smile

#453 2010-02-18 23:51:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member

In primul rand,intrebarea e : sexul conteaza? Raspunsul e ca pentru mine sexul nici nu se compara cu valorile morale si emotionale. Daca poti sa te bucuri si de acele valori si de sex,e foarte bine,da,atunci conteaza sa mearga bine si sexul... si daca te bucuri de sex si ajungi sa compari marimi (si ai de comparat termenii pe care ii am eu la dispozitie),atunci da,bigger e better. Ideea,totusi,era ca eu ma pot lipsi de un penis in momentul in care imi iubesc partenerul. L-as iubi oricum. L-as iubi si cu penisul de 2 cm,si cu el de 30,si fara niciun penis,si fara sa mai am parte de sex,DAR... daca acele valori pe care le pretuiesc si sexul pot face casa buna impreuna,apar uneori ganduri precum "bine ca e mare" sau "se putea si mai bine" sau "uneori doare",dar nu in asa masura incat sa zici ca vezi doamne,chiar conteaza enorm de mult.

#454 2010-02-19 00:33:33

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Mi se pare normal, asa cum iti cumperi o haina si iti alegi marimea potrivita pentru ca vrei sa stea bine pe tine, asa sa ai si pretentia ca partenetul tau sa aiba marimea/grosimea penisului conform vaginului tau. Singurul partener cu care am avut o relatie implinita dpdv sexual avea un penis si lung si foarte gros. Cu restul nu pot sa spun ca nu m-am simtit bine, dar nu am avut performante, adica orgasm.
Si nu, nu consider ca valorile morale sunt mai presus de marimea penisului. De ce? Daca nu sunt satisfacuta, indiferent cat l-as iubi si l-as aprecia, mai devreme sau mai tarziu frustrarile apar.
La mine lucrurile stau in ordinea urmatoare: 1. aspect (trebuie sa ma simt atrasa de el, nu?); 2. performantele sexuale; 3. potrivirea de caractere.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#455 2010-02-19 00:52:47

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

M-am referit la frustrarea sexuala, nu cotidiana. Ti-e greu sa intelegi? Wtf?
Asa cum voi barbatii va doriti ca partenera sa fie mai "dezghetata" in pat, asa si noi (eu) imi doresc un partener cu o marime multumitoare.
Si apropo pentru cine zicea ca un penis de 15cm circumferinta e atat de mare incat nu intra in vagin: cel de care spuneam in postul anterior masura 20 in lungime, 16.5 circumferinta smile
Si inca un apropo: denumirea de "galeata" mi s-a parut foarte cretina si mai ales jignitoare smile

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-02-19 00:55:33)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#456 2010-02-19 00:56:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Bai,eu ziceam pe undeva ca-s singura ciudata pentru care orgasmul vaginal e mai slab decat placerea din timpul actului sexual... orgasmul clitoridian,in schimb,e fantastic si ma urc pe pereti de placere. Deci... al meu ar putea sa n-aiba puta deloc,ca pt orgasmul clitoridian nu-i nevoie de ea big_smile
In alta ordine de idei... consider ca in situatia aia cu eradicarea,genele,bla bla... ar trebui sa primeze oamenii inteligenti si cu gene worth passing on,stii... si abia dup-aia sa vina marimea penisului. Adica,totusi,pentru marirea penisului exista pastile,operatii si sigur se vor mai gasi niste chestii in urmatorii 10 ani,dar inteligenta si trasaturile frumoase... astea nu se pot fabrica.
Alexa,am o intrebare... daca partenerul arata bine de pica,e bun la pat ca un armasar,dar efectiv iti scoate peri albi,si mai ai o alternativa,un tip care arata random,care e average la pat,dar care are o fire minunata si care te poate face fericita,ce alegi (stiind ca al doilea are si degete si limba and he can work wonders cu ele) ?
Alexa,scuze daca te-ai simtit jignita,dar lubrifiantul ala care are 16,5 circumferinta mie mi se pare ceva monstruos smile Eu ar trebui sa fiu de 3 ori mai larga ca sa intre,si da,in situatia aia,eu una m-as simti ca o galeata.  Deja at that point,m-as considera un loc de depozitare in care poti arunca obiecte dupa bunul plac. Nu inseamna ca toata lumea tre' sa se simta la fel.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-19 01:01:27)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.