homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marimea conteaza?!-27

#495 2010-02-19 15:03:44

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: marimea conteaza?!

generalizati (desi nu e cazul) si apoi va aprindeti ce interlocutorul v-a bagat intr-o oala de care simtit ca nu apartineti. prin urmare, incercati sa acceptati ca fiecare are (dreptul la) propria opinie si nu e cazul sa incercam sa ne convingem unii pe altii, pt ca aici nu se dezbate daca apa fierbe la 100 grade, ci notiuni subiective (ce tin de fiecare persoana in parte), deci e normal sa avem opinii, idei diferite. smile

#496 2010-02-19 15:16:09

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Mai, acum serios vorbinm... marimea conteaza, da' in cazuri din alea extreme... adica eu nu as putea sa stau cu unu' care o are mai mica decat degetul meu rotfl sau egala lol

asa ca da! conteaza!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#497 2010-02-19 15:39:51

sunshine16
Banat
Site

Ete na!... pai asa pot sa mi-l var eu pe Tom Degetel undeva si nu mai tre' sa fiu nevoita sa stau cu unu' care are scula mica  hmm

#498 2010-02-19 15:42:21

sunshine16
Banat
Site

Ma, da' tu de ce te ataci asa? O ai mica ?

#499 2010-02-19 15:58:22

sunshine16
Banat
Site

Wow... acum ti-ai masurat-o?  rotfl
Penibil!

Publicitate

loading...

#500 2010-02-19 16:38:41

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Jessica_M a scris:

Sunt puţin curioasă dacă cele care spuneţi că-i normal să-i luaţi după mărime, dacă voi deţineţi nişte numere mari ?n partea de sus a corpului sau sunt micuţi şi tot voi aveţi dreptul să ?i alegeţi

Ce legatura are? lol am 96cm in bust. Destui de mari sa am pretentii la un penis urias? Cum adica "voi aveti dreptul sa ii alegeti" Ma fato, pe ce lume traiesti? Am dreptul sa aleg orice vrea muschiul meu.

Da love_t, free o are mica rau. S-a simtit jignit de preferintele femeilor.
Hai sa spunem ca o vai, e bine s-o aiba mica mica de furnica, si ca vai vai, ce bine-i ca e baiat bun, si un suflet frumos. Mai nou, noi femeile avem orgasm si fara se fim fu***e lol caracterul barbatului ne da satisfactie sexuala maxima lol ihi... Aici era vorba de MARIME. Topic in care se discutau marimile jucariilor noastre preferate. De ce a trebuit sa vina cate unu, cate doi sa-si exprime frustrarea aici? sad
Ipocrizie mi se pare sa spui una (de dragul imaginii si a conceptiilor invechite) si sa gandesti alta big_smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#501 2010-02-19 18:51:24

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

nu-mi vine sa cred ca lumea din ziua de azi mai poate gandi asa.
suntem la topicul "marimea conteaza". despre ce ai vrea sa se vorbeasca? despre cat de tandru si gospodin e prietenul meu ? despre conexiunea indestructibila care ne leaga ? faza cu poza a fost o gluma. da, eu nu m-as marita virgina. e o porcarie. dar poate o faceti voi, si pe urma deschideti 100 de topicuri pe forumul asta ca nu va place sexul din casnicie, ca sunt mari probleme si sunteti frustrati.
cine a zis ca isi alege partenerul exclusiv pe acest criteriu ? este important, dar cine a zis ca se uita mai intai in pantaloni si dup-aia ce are in cap ?
si de cand ar trebui sa ma simt eu prost pentru ca vreau ce e mai bun pentru mine?
da, eu am pretentii. atat de la nivelul intelectual, cat si la cel afectiv, cat si in privinta sexului. vi se pare vreo problema? imi exclud prietenii pe fondul acestor 3 mari si late categorii. aici vorbesc despre ultima,pentru ca altfel as fi offtopic wink

#502 2010-02-19 20:12:18

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Jessica_M a scris:

_alexa_ a scris:

Jessica_M a scris:

Sunt puţin curioasă dacă cele care spuneţi că-i normal să-i luaţi după mărime, dacă voi deţineţi nişte numere mari ?n partea de sus a corpului sau sunt micuţi şi tot voi aveţi dreptul să ?i alegeţi

Ce legatura are? lol am 96cm in bust. Destui de mari sa am pretentii la un penis urias? Cum adica "voi aveti dreptul sa ii alegeti" Ma fato, pe ce lume traiesti? Am dreptul sa aleg orice vrea muschiul meu.

Are. Citeşte ce ai scris. Tu ai spus ceva de genul că-i dreptul tău să ?l alegi ?n funcţie de mărime din moment ce şi el se uită la mărimea s?nilor tăi.
Repet...citeşte ce ai scris pentru că mi-e sc?rbă să ?ţi răspund acum.

Eu cred ca ar trebui sa citesti in limba romana ca sa iti dai seama exact ce a vrut sa zica.

Si chiar nu pot pricepe de ce nu unii oameni nu inteleg ca marimea chiar conteaza, pentru ca in cele mai multe din cazuri (nu am zis toate) marimea ofera calitate sexului. E posibil sa existe si persoane care isi alg un tip strict dupa acest criteriu; de fapt, da, chiar exista, acum sunt unii tipi isi aleg tipe "bune de afisat" (sani, talie, fund). In societatea asta traim.

Iar in opinia ta, ar trebui sa imi fie rusine ca vreau un prieten cu un penis mai mare de 15 cm, ca sa simt si eu placere? De ce? Ca am o legatura indestructibila cu el si pot trece peste faptul ca sexul este de umplutura?

Dar ma rog, asta tine de maturizare, de trait intr-o anumita lume, chestiuni de finete.

#503 2010-02-19 20:30:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

PillBlast a scris:

Ma amuza cat de deranjati sunt baietii de pe forum ca ne pasa de marimie. Evident ca ne pasa, fiecare isi va cauta partenerul cu care sa fie compatibil in poat, pentru ca , de ce sa ne ascundem dupa deget, sexul e important intr+o relatie. Si daca spuneti ca nu e... mancati rahat (de-ala dulce, din cozonac).

Eu nu am stat sa masorc scula nimanui, dar ca spun ca ochiometric, cum zicea shine, una era mica mica, una medie si una mare. Cu aia mare mare nu m-am inteles deloc, a fost dureros si neplacut, cu aia mica a fost o gluma proasta, si aia medie mi se pare absolut perfecta. Acum nu stiu daca e 15,17  sau 19, dar dintre cele 3 e undeva la mijloc.

Mi se pare ipocrizie sa spui ca nu conteaza marimea. Evident nici o fata nu vrea sa aiba una atat de mare incat sa o simta pana in gat, sau mica sa trebuiasca sa te anunte ca te-a penetrat ca tu nici macar nu o simti lol

Cat despre Shine... am si eu o intrebare, de unde stii ca esti atat de stramta? Ca doar nu ai stat la "pasaica" altor fete ca sa stii cat de stramta e una medie rotfl

Si termenul galeata e intr-adevar jignitor oarecum, mai ales cand vine de la alte fete. Daca poate trece un bebelus pe acolo clar nu esti atat de stramta precum credeti asa ca termenul de galeata cu referire la altele e absurd. Vaginul e elastik: aka se adapteaza penisului respectiv alor obiecte pe care vrei sa le introduci acolo. "Stramtetea" vine de la puterea muschilor si de la lipsa de lubrifiere.

@Jessica_M : Ai mei sunt mici dar cu potential mare tongue.Nu toti barbatii prefera sanii gigantici, asa cum nu toate femeile prefera p*** mari. Ei se uita la marimea asta,m deci si noi avem dreptul. Plus, la sani conteaza si altele, nu numai marimea ca si la  intrumentul lor. Niste sani micuti care privesc in sus sunt in general mai apreciati decat unii care au acces direct la buric. Asa si una nu foarte mare dar care stie ce face tongue

It's all about the motion in the ocean.  big_smile

Mai,eu stiu ca nu e 'mediu' sa nu poti sa bagi un deget acolo. Si degetul ala al meu (care e in format liliputan),nu al lui. Zic. Daca asta e mediu,bine,sunt medie. Ideea e ca la mine fara lubrifiere din belsug si fara munca de 'convingere' a partii anatomice in cauza,nu intra nici degetelul meu 1,5 cm diametru (masurat).
Later edit: EU am zis faza cu galeata,care a lezat pe toata lumea. Se pare ca n-ati citit si restul... EU,care am zis chestia aia,m-as simti ca o galeata (deci eu,nu toata lumea) daca as putea sa bag asa,orice,dupa bunul plac. In plm,mie abia imi intra un deget si ala cu chiu si vai,si voi imi ziceti de tuburi de spray si de lubrifianti. Da,EU m-as simti ca o galeata in situatia aia ; cum am spus,m-as simti ca un spatiu de depozitare in care poti baga obiecte dupa cum iti doreste sufletelul.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-19 20:41:16)

#504 2010-02-19 21:03:25

Alex2
Sr. member

lasa .. cei care acuza femeile pentru care un sex de calitate conteaza, intr-o mica sau mai mare masura, poate o sa va gasiti voi femeia care sa va accepte oricum.
fiecare isi alege pana la urma ce i se potriveste. eu am anumite standarde. daca voi nu le aveti, foarte bine. eu am spus ca: un penis prea mare(peste 20) ma DOARE, unul prea mic nu imi ofera placere foarte mare. asta inseamna ca exclud 75% din populatie ? eu zic ca exclud o mica parte. pe viitor , inainte sa sariti femeilor in cap ca vezi-doamne isi doresc cai in dormitor si asta e tot ce conteaza in viata lor de cuplu, cititi mai cu atentie ce s-a scris.

#505 2010-02-19 21:15:54

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Ce frumoasa-i p...enisul mea... shalala lalalala!!

Hai mai, va certati pe un asa subiect?

Free si Jessica, casa de beton armat si fara acces la internet!

Laurentiu, te intereseaza atat de mult statistici si informatii despre penisuri? Fa-te urolog!

Fetelor care se simt lezate: lighten up, have a bud!

In loc sa va bucurati de jucariile din pantaloni va certati. Pacat smile

#506 2010-02-19 22:52:20

laurentiu2
Full member
Inregistrat: 2008-11-22

Jessica_M a scris:

Laurenţiu, mă bucur că ?mi dai dreptate angel

Iti dau toata dreptatea si asta pe bune. M-au surprins foarte placut pararile tale despe subiect.

@Stef, nu inteleg de unde ai dedus ca m-ar interesa "atat de mult statistici si informatii despre penisuri". Eu am aratat altui user ca opinia mea e fundamentata pe problema de marime si atat.

@Alex2, sunt femei pentru care un sex de calitate nu inseamna marime sau si marime, nu e deloc condamnabil sa iti doresti ce ai tu chef in materie de marime, totusi, ca orice subiect, marimea este o notiune subiectiva si discutabila. Unora li se pare mica si 15 cm lungime si 14 circumferinta, altora sub 8-10-12 cm. Cand vorbim de mic/mare ar trebui sa specificam asa cum au facut unii useri deja, ce inseamna pentru ele mica/mare cand vine vorba de penis. Ideal ar fi x lungimea si y circumferinta =mica/mare/medie pentru mine.

Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-02-19 22:54:31)

#507 2010-02-20 00:47:51

Alex2
Sr. member

eu am specificat. dar nu ma refeream la tine, ma refeream la free care, pare-se nu stie sa citeasca inainte sa isi dea cu parerea.

#508 2010-02-20 02:25:58

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Alex2 a scris:

lasa .. cei care acuza femeile pentru care un sex de calitate conteaza, intr-o mica sau mai mare masura, poate o sa va gasiti voi femeia care sa va accepte oricum.
fiecare isi alege pana la urma ce i se potriveste. eu am anumite standarde. daca voi nu le aveti, foarte bine. eu am spus ca: un penis prea mare(peste 20) ma DOARE, unul prea mic nu imi ofera placere foarte mare. asta inseamna ca exclud 75% din populatie ? eu zic ca exclud o mica parte. pe viitor , inainte sa sariti femeilor in cap ca vezi-doamne isi doresc cai in dormitor si asta e tot ce conteaza in viata lor de cuplu, cititi mai cu atentie ce s-a scris.

Se simt masculii lezati, la fel ca si femeile care nu au avut cu ce sa compare lol

Si incearca sa epateze si sa ascunda. Pentru ca este mai usor sa blamezi cand tu nu ai avut parte de asa ceva.

Dar acuma sunt convinsa. Nu o sa mai am standare. O sa imi iau un prieten cu 15 cm si imi pastrez vibratorul meu de 19 cm. Asa ii impaci pe toti.

#509 2010-02-20 18:08:10

Alex2
Sr. member

rotfl

#510 2010-02-20 20:30:10

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ayra,ai fost tare.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#511 2010-02-20 20:48:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

L-am masurat big_smile 19 lungime si 12,7 circumferinta. smile

#512 2010-02-20 22:01:57

laurentiu2
Full member
Inregistrat: 2008-11-22

ShineOfBlood a scris:

L-am masurat big_smile 19 lungime si 12,7 circumferinta. smile

Intr-adevar, poate fi considerat un penis mare. Totusi e cam subtire pentru cat de lung e. Imporant e sa va placa voua femeilor nu noua cu parerile noastre.

#513 2010-02-20 22:04:01

Alex2
Sr. member

subtire ?  disperat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.