|
Nu esti logat.
Ten de portelan...-3#39 2008-01-23 04:51:29
Re: Ten de portelan...Cu cosurile nu am probleme. de unde as putea gasi si eu masti din alea? Cum se numesc si tu de unde le iei? Si daca poti sa-mi spui si cam cat costa... chiar as vrea sa scap de punctele astea negre...chiar ma enerveaza ca am pe barbie destule. Mercic mult! Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-01-23 04:52:12) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #40 2008-01-23 07:18:13
Re: Ten de portelan...andreea sa stii ca sunt cam peste tot... si de la mai multe branduri Offline #41 2008-01-23 11:01:12
Re: Ten de portelan...schumiholic si eu as vrea sa stiu de unde sunt mastile tale pls "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #42 2008-01-23 11:05:33
Re: Ten de portelan...imi pare rau,fetelor,nu mai am reteta pt preparatul ala,nu mirosea chair asa urat,doar ca arati ca data cu var. e foarte bun,intrebati un dermatolg totusi despre preparate cu sulf mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #43 2008-01-23 14:09:27
Re: Ten de portelan...Mastile de care v-am spus sunt de la Capra Nera. Daca vreti mai multe detalii, scrieti-mi pe mail. Mi-e ca daca dau mai multe informatii aici, fac reclama! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-23 22:14:41
Re: Ten de portelan...
nu cumva e vorba de cutaden :-? Offline #45 2008-01-24 10:34:23
Re: Ten de portelan...ms schumiholic, o sa le incerc si eu "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #46 2008-01-24 12:13:48
Re: Ten de portelan...eu am pe fata cateva pete ramase de la cosuri. nu le-am strans, dar au ramas cateva urme. cum pot sa scap de ele? imi pun masca exfolianta, ma dau cu spuma de curatare, cu lotiune tonica, dar degeaba... Offline #47 2008-01-24 12:16:10
pai s-au cicatrizat...banuiesc ca doar la dermatolog se mai poate face ceva, un peeling chimic sau o interventie cu laser. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #48 2008-01-24 13:34:05#49 2008-01-24 14:02:56
cu durerile astea de burta care nu mai trec.. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #50 2008-01-24 15:40:52
Sunt pete sau semne? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #51 2008-01-24 16:57:31
sunt pete... uneori se vad mai tare, alteori mai putin. arata ceva in genul unui cos uscat, dar nu are scoarta, asa e pielea. Offline #52 2008-01-24 17:03:14
vreau si eu de unde pot sa cumpar mastile si sapunul cu namol ? Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #53 2008-01-24 17:28:17
si pe mine ma intereseaza sapunul asta?are vreo denumire speciala? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #54 2008-01-24 17:30:48
Offline #55 2008-01-24 17:50:35
Re: Ten de portelan...Nu are vreo denumire speciala. Se numeste Sapun cu namol de la Capra Nera. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #56 2008-04-23 18:30:21
Re: Ten de portelan...ati fost pe undeva prin Iasi la un salon bun?Vreau si eu un tratament din ala pt.pete si puncte pe fata...parca sunt pictata uneori ... uof Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #57 2011-09-11 10:44:20
Re: Ten de portelan...buna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|