homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ten de portelan...-3

#39 2008-01-23 04:51:29

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Ten de portelan...

Cu cosurile nu am probleme. de unde as putea gasi si eu masti din alea? Cum se numesc si tu de unde le iei? Si daca poti sa-mi spui si cam cat costa... chiar as vrea sa scap de punctele astea negre...chiar ma enerveaza ca am pe barbie destule. Mercic mult! krampuss

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-01-23 04:52:12)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#40 2008-01-23 07:18:13

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

andreea sa stii ca sunt cam peste tot... si de la mai multe branduri

#41 2008-01-23 11:01:12

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

schumiholic si eu as vrea sa stiu de unde sunt mastile tale tongue pls

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#42 2008-01-23 11:05:33

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

imi pare rau,fetelor,nu mai am reteta pt preparatul ala,nu mirosea chair asa urat,doar ca arati ca data cu var. e foarte bun,intrebati un dermatolg totusi despre preparate cu sulf

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#43 2008-01-23 14:09:27

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Mastile de care v-am spus sunt de la Capra Nera. Daca vreti mai multe detalii, scrieti-mi pe mail. Mi-e ca daca dau mai multe informatii aici, fac reclama! big_smile

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

Publicitate

loading...

#44 2008-01-23 22:14:41

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

bobita a scris:

imi pare rau,fetelor,nu mai am reteta pt preparatul ala,nu mirosea chair asa urat,doar ca arati ca data cu var. e foarte bun,intrebati un dermatolg totusi despre preparate cu sulf

nu cumva e vorba de cutaden :-?

#45 2008-01-24 10:34:23

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

ms schumiholic, o sa le incerc si eu

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#46 2008-01-24 12:13:48

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu am pe fata cateva pete ramase de la cosuri. nu le-am strans, dar au ramas cateva urme. cum pot sa scap de ele? imi pun masca exfolianta, ma dau cu spuma de curatare, cu lotiune tonica, dar degeaba...

#47 2008-01-24 12:16:10

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

camysh a scris:

eu am pe fata cateva pete ramase de la cosuri. nu le-am strans, dar au ramas cateva urme. cum pot sa scap de ele? imi pun masca exfolianta, ma dau cu spuma de curatare, cu lotiune tonica, dar degeaba...

pai s-au cicatrizat...banuiesc ca doar la dermatolog se mai poate face ceva, un peeling chimic sau o interventie cu laser.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#48 2008-01-24 13:34:05

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

offtopic
nicolle astepti un bebe ?

#49 2008-01-24 14:02:56

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

offtopic
nicolle astepti un bebe ?

cu durerile astea de burta care nu mai trec.. lol

din cate stiu eu, nu...si nici nu prea as avea cum acum sa fiu...si o sa fie destul de greu sa raman sad l-am pus in semnatura pentru ca mi s-a parut relevant: imi doresc un bebe, nu se poate acum - eu sunt dispusa sa astept pana cand mi l-o da Doamne Doamne..deci lucrurile bune=bebe se intampla celor care stiu sa astepte...Pe scurt, nu disper inca la pronosticurile medicilor . No kapitulation yet ! big_smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#50 2008-01-24 15:40:52

schumiholic
Hero member

camysh a scris:

Sunt pete sau semne?

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#51 2008-01-24 16:57:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

schumiholic a scris:

camysh a scris:

Sunt pete sau semne?

sunt pete... uneori se vad mai tare, alteori mai putin. arata ceva in genul unui cos uscat, dar nu are scoarta, asa e pielea.

#52 2008-01-24 17:03:14

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

schumiholic a scris:

Eu folosesc 2 masti alternativ si ma mai spal si cu sapun cu namol. Am o masca peeling abraziva, pe care o pun pe fata, e cremoasa, o las cam 5-10 minute si apoi o indepartez prin miscari circulare. E buna pentru puncte negre, pentru cosuri nu prea pentru ca le intarata mai rau. Si mai folosesc una pe baza de namol si ceai verde, care e sub forma de pudra, o amestec cu apa si se face o pasta verde pe care o intind pe fata, capata un aspect de cauciuc dupa care o indeapartez prin exfoliere. Asta e mai delicata decat cealalta. Cu amandoua ma impac foarte bine, imi curata foarte bine pielea si o lasa si catifelata. Si cam 1-2 ori pe saptamana ma spal cu sapun cu namol.

vreau si eu de unde pot sa cumpar mastile si sapunul cu namol ?

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#53 2008-01-24 17:28:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

CrisTiNa Tikale a scris:

schumiholic a scris:

Eu folosesc 2 masti alternativ si ma mai spal si cu sapun cu namol. Am o masca peeling abraziva, pe care o pun pe fata, e cremoasa, o las cam 5-10 minute si apoi o indepartez prin miscari circulare. E buna pentru puncte negre, pentru cosuri nu prea pentru ca le intarata mai rau. Si mai folosesc una pe baza de namol si ceai verde, care e sub forma de pudra, o amestec cu apa si se face o pasta verde pe care o intind pe fata, capata un aspect de cauciuc dupa care o indeapartez prin exfoliere. Asta e mai delicata decat cealalta. Cu amandoua ma impac foarte bine, imi curata foarte bine pielea si o lasa si catifelata. Si cam 1-2 ori pe saptamana ma spal cu sapun cu namol.

vreau si eu de unde pot sa cumpar mastile si sapunul cu namol ?

si pe mine ma intereseaza sapunul asta?are vreo denumire speciala?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#54 2008-01-24 17:30:48

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

schumiholic a scris:

Mastile de care v-am spus sunt de la Capra Nera. Daca vreti mai multe detalii, scrieti-mi pe mail. Mi-e ca daca dau mai multe informatii aici, fac reclama! big_smile

#55 2008-01-24 17:50:35

schumiholic
Hero member

Nu are vreo denumire speciala. Se numeste Sapun cu namol de la Capra Nera.
Camysh, si petele astea banuiesc ca sunt mai inchise decat tenul tau, nu?

#56 2008-04-23 18:30:21

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

ati fost pe undeva prin Iasi la un salon bun?Vreau si eu un  tratament din ala pt.pete si puncte pe fata...parca sunt pictata uneori ... uof

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#57 2011-09-11 10:44:20

MariaPetre
New member
Inregistrat: 2011-08-26

buna
am tenul mixt, zona T grasa si restul normale sau uscate. Mi-am luat de la avene gel de curatare pentru ten gras cu tendinte acneice cu care ma dau pe toata fata. Nu am observat nicio iritatatii majore decat la obrazul drept, putin mai jos de ochi, unde se inroseste putin si da impresia ca ar fi cosulete cosulete. Este vreo reactie de la gelul de curatare?Daca da ce gel de curatare recomandati pentru tenul mixt, foarte sensibil?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.