homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt.doctoressa:ac.si nodulii la san

#1 2008-01-22 08:36:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pt.doctoressa:ac.si nodulii la san

daca ac.pot duce la aparitia nodulilor benigni la san atunci de ce se recomanda si tratarea lor cu ac.?se poate ca sub ele sa creasca nodulul? si inca ceva al meu avea in primavara 12mm acum are 10 am facut o luna pauza de ac.si acul iau de cam 6 luni sa fi scazut de la ele?presupun ca ata timp cat nu sa marit nodulul ala nu pune probleme

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2008-01-22 08:42:52

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pt.doctoressa:ac.si nodulii la san

Stii bine ca nu pune probleme. Chiar daca s-ar fi marit un pic, nu ar fi pus probleme pentru ca este o formatiune benigna care este foarte probabil sa dispara in timpul primei alaptari. Asa ca stai linistita. Iar din cate stiu eu, ac. nu duc la aparitia nodulilor, ci contribuie la inflamarea lor in unele cazuri. Eu asta stiu de la medicul care s-a ocupat de mine. Stai linistita.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-01-22 12:42:21

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pot aparea formatiunii benigne, nu e foarte sigur insa(dar nici improbabil...)....dar pot si regresa cele existente....sau se pot mari...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-01-22 12:49:02

cocoleta
Hero member

am si eu e intrebare asemanatoare. cumnata mea a luat ac le-a intrerupt din cauza unor dureri de picioare ( doctorul a internat-o si a tratat-o de tromboflebita) acum medicul de familie in urma unui control i-a dat trimitere la oncologie cu diagnosticul de displazie mamara spunandu-i ca i se va da tratament cu progesteron. Are voie sa ia? alte variante de tratament mai sunt?

multumesc anticipat

#5 2008-01-22 12:50:32

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

are voie(desi cel mai adesea tratamentul e local, cu gel cu progesteron)...estrogeni nu are voie sa ia(din pricina tromboflebitei)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-01-22 12:51:18

cocoleta
Hero member

ok multumesc mult puss

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-01-22 12:51:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.