|
Nu esti logat.
Ce ma sfatuiti?#1 2008-01-22 10:25:16
Ce ma sfatuiti?Offf fetelor, din nou probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #2 2008-01-22 10:32:32
Re: Ce ma sfatuiti?eu nu as pune baza pe metoda calendarului.ovarele policgidtice si mastoza nu pun probleme si nici calciul.circulatia aia periferica proasta in schimb....eu zic ca yasmin nu era bune pt.tine. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-22 10:43:45
Re: Ce ma sfatuiti?Dr. mi-a spus ca imi poate da diane 35 daca vreau neaparat ( si asta din cauza ovarelor, a spus ca ar fi singurele ), dar mi-a spus ca pot avea multe efecte secundare. Ce sa fac? Un alt medic de planning in Tulcea nu mai este. Oare sa merg la un ginecolog? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-01-22 11:36:07
Re: Ce ma sfatuiti?offf nu stiu.eu ti-o recomand pe doctoressa.diane 35 este pt. ovare poti sa incerci si cu astea zic eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-01-22 11:46:30
Re: Ce ma sfatuiti?ovare polichistice nu sunt sigura ca ai(e un sindrom serios, cu exces de testosteron si ciclu prin excelenta neregulat) faptul ca cineva a vazut mai multe asa-zise chisturi pe ovarele tale nu inseamna ca ai asa ceva. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-22 11:57:20
Re: Ce ma sfatuiti?Multumesc pentru raspuns doctoressa. Diagnosticul de ovare polichistice mi s-a pus dupa un set de analize hormonale printre care si testosteron plasmatic care a iesit destul de mult peste limita maxima. In plus am si hirsutism, iar la masuratoarea ovarelor ( facuta de un medic foarte bun ), stangul avea 2,7 cm iar dreptul 3 cm. Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-01-22 11:59:05) Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-01-22 12:00:09
Re: Ce ma sfatuiti?ok, ai ovare polichistice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-01-22 12:05:13
Re: Ce ma sfatuiti?Multumesc doctoressa. Credeti ca este ok sa le incep din prima zi de menstra ( trebuie sa vina pe 25 )sau imi recomandati sa mai merg la un alt medic? Va intreb pentru ca stiu ca Diane 35 reprezinta tratament cu efect contraceptiv si ca are cateva efecte secundare destul de urate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2008-01-22 12:08:35
Re: Ce ma sfatuiti?e ok sa le iei din prima zi de menstra. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2008-01-22 12:36:02
Re: Ce ma sfatuiti?Daca am 24 de ani si fumez ( in medie 10 tigari pe zi ) e vreo problema? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2008-01-22 13:02:06
Re: Ce ma sfatuiti?nu e nici o problema... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-01-22 13:02:34
Re: Ce ma sfatuiti?nu...insa, cum probabil stii, fumatul dauneaza sanatatii(scrie si pe pachet)...la orice virsta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2008-01-22 13:04:58
Re: Ce ma sfatuiti?Stiu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|