|
Nu esti logat.
Pharmatex in alte combinatii?#1 2008-01-22 10:36:48
Pharmatex in alte combinatii?Am vazut ca s-a mai discutat despre Pharmatex, dar am o intrebare.Am vazut ca dc sunt fol cum treb, si in principal sa nu aiba contact cu sapunul inainte si dupa actul sexual...Dar se pot folosi in combinatie cu lubrifianti? Offline #2 2008-01-22 11:46:59
Re: Pharmatex in alte combinatii?nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-01-22 12:03:24
Re: Pharmatex in alte combinatii?Nu? Ma gandeam eu ca dc nu se fol in combinatie cu sapunul, nu se pot folosi in combinatie si cu lubrifiantii, dar parca tot speram Offline #4 2008-01-30 12:13:20
Re: Pharmatex in alte combinatii?si atunci daca nu se folosesc in combinatie cu lubrefianti...nu poti sa le iei si sa pui si prezervativ?...ca si ala contine lubrefiant.. nu interactioneaza? sunt safe de folosit impreuna? mie mi le-a recomandat doctora si vreau sa fiu cata siguranta am cu ovule si prezervativ impreuna:D Offline #5 2008-01-30 13:42:36
Re: Pharmatex in alte combinatii?fetelor, prezervativele care suporta spermicid sunt deja impregnate... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-30 23:14:04
Re: Pharmatex in alte combinatii?vroiam un plus de siguranta folosindu-le pe amandoua...deci nu e Offline #7 2008-01-31 10:27:03
Re: Pharmatex in alte combinatii?trebuie citit prospectul! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2009-07-21 13:30:17
Re: Pharmatex in alte combinatii?si care sunt prezervativele cu spermicid impregnat? exista o anumita marca de prezervative care pot fi folosite impreuna cu pharmatexu? nu stie nimeni? chiar as vrea sa stiu... Ultima oara a fost editat de A|3 (2009-08-05 14:37:24) Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|