|
Nu esti logat.
O pastila in plus de Marvelon 21 :-s#1 2008-01-22 12:26:10
o pastila in plus de Marvelon 21 :-sEu iau marvelon 21 in jurul orelor 23. DuminicA seara am luat pastila gresita.Nu am mai aprins lumina, m-am incurcat in sageti si am luat ultima pastila din folie .. pe care ttrebuia sa o iau in ziua 21 . Insa luni seara am vazut k pastila de duminca nu e luata si am luat-o si pe aceea si pe cea de luni.Atunci nu imi dadusem seama dar m-am gandit mai bn .. si mi-am facut un calcul de cand am inceput folia... deci am luat o pastila in plus... Ce sa fac in continuare? Sa continui pastilele normal? Dar in perioada de pauza o sa mai fiu protejata? Va rog mult dak se poate sa-mi rapsunde-ti la mesaj... Nu stiu ce sa fac..Ms Offline #2 2008-01-22 12:28:16
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-ssa iei normal pastilele in continuare si sa cumperi o folie de rezerva de pe care sa completezi pastila lipsa(pe care consideram ca ai pierdut-o)...in felul acesta totul va fi ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-01-22 12:28:29
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-sle iei in continuare normal,si in periaoda de pauza te protejezi suplimentar. iar folia urmatoare o vei incepe practic cu o zi mai devreme decat pana acum mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2008-01-22 12:36:43
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-sDeci sa incep folia noua in ziua a 7-a ? sau folia din care am completat pastiila pe care o pierdusem? Offline #5 2008-01-22 12:38:34
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-sioana88, fa cum am zis eu. inlocuiesti pastila pierduta si nu ai nici o alta problema, nu protectie, nu pauza modificata, nu nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-22 12:39:24
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-sBine,va multumesc mult Offline #7 2008-01-22 13:58:40
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-sBUNA. Am o intrebare: am inceput sa iau ac desorel.le-am luat din prima zi de mens.am o stare de voma continuu ametesc..si vreau sa le schimb. trebuie sa astept pana la urmatoarea mens sau pot de acum sa iau alceva.vreau sa iau marvelon dar nu sdtiu de care.sper sa nu-mi fie rau si de la astea.mersi Offline #8 2008-01-22 14:22:34
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-spai marvelon si desorel parca au aceiasi concentratie de hormoni.mergi la medic inapoi sa ti le schimbe el VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-01-23 14:22:45
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-sdar nu sunt in tara si nu am incredere in medicii de aici.dak au aceeasi conc de hormoni,atunci trebuie sa iau pilule cu o conc mai mica sa nu mai am probleme? si ce pilule au conc mica de hormoni? mersi pt rasp Offline #10 2008-01-23 14:25:46
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-snu e garantat ca o concentratie mai mica iti va rezolva problema...si depinde...cu cat mai mica...noi nu ti putem recomanda ce sa iei...doar un medic poate...si dc nu ai incredere in ei? nu cred ca nu gasesti in toata atena un medic bun... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-01-23 14:30:50
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-smercilon cum e? Offline #12 2008-01-23 14:33:37
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-ssailina...inca odata...nu ti putem recomanda nici un fel de anticonceptional...1 la mana...pt ca nu suntem medici...2 la mana...si daca am fi nu ti am recomanda pe internet...3 la mana...daca le iei de capul tau poti da in mai multe probleme decat acum...asa ca in final tot la medic va trebui sa ajungi... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-01-23 14:33:43
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-ssailina, mergi la doctor si discuta despre cum se pot rezolva problemele pe care le ai Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-01-23 14:36:07
Re: o pastila in plus de Marvelon 21 :-smersi mult pt rasp.asa am sa fac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|