|
Nu esti logat.
Pauza dintre anticonceptionale si sarcina-3#39 2008-02-18 20:43:39
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinaexista un pericol...dar asta depinde si de cat timp iei pastile peste sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #40 2008-03-03 18:14:14
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinabuna aveam o curiozitate si am nimerit aici. Offline #41 2008-03-03 18:15:03
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinaexact. spor la treaba mami de minuni Offline #42 2008-03-03 18:19:42
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinasi inca ceva...din pacate exista in familia mea un caz de sindrom down.... adica un var de al meu sufera de asa ceva...intr-adevar a fost adus pe lume cand mama lui avea peste 30 ani...e adevarat ca se poate arunca gena in neam oriunde?ma exaspereaza gandul asta Offline #43 2008-03-03 18:23:23
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinavarsta este un factor mai important in cazul sindromului down decat genetica... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-03 18:24:53
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinaasa spun si eu Offline #45 2008-03-03 18:35:55
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinaare si genetica rolul ei. poti vb cu medicul tau despre asta mami de minuni Offline #46 2008-03-20 14:40:58
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinabuna am o intrebare, daca am incetat sa mai iau anticonceptionale, ultima menstruatie fiind pe 17 februarie, ovulatia a fost intre 1-6 martie, e normal sa imi intarzie ciclul? Offline #47 2008-03-20 15:08:30
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinadaca inainte de anticonceptionale ciclul a fost neregulat...asa va fi si dupa ele...mai ai umpic de rabdare...intarzierea nu e mare... happy with him...inlove with him... Offline #48 2008-03-20 15:22:40
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinapeste o saptamana fa un test Offline #49 2008-04-14 19:52:27
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinaBuna ziua, Offline #50 2008-04-14 20:17:36
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinanu e nicio problema daca ramai chiar si dupa diane happy with him...inlove with him... Offline #51 2008-04-15 13:11:44
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinada am ramas insarcinata, intarzierea menstruatiei avea un motiv...am aflat ca sunt isarcinata in 5 saptamani.,bucurie mare...dar apoi...cosmar...avort spontan, suspecta de sarcina extrauterina....fetelor feriti-va de maternitatea giulesti...macelarii de acolo nu stiu decat sa tipe si sa se poarte ca la abator...sa nu dea nici o explicatie, sa te tina in suspans...pana nu le bagi ceva in buzunar nici nu se uita la tine dar si asa tot degeaba...tot urat se poarta....am stat internata 2 zile, dupa chiuretajul facut pe banda,a trebuit sa refac testul de sange Beta hcg, al carui rezultat nu a vrut sa mi-l spuna nimeni..facusem inca 2 astfel de teste stiam cum se citeste si cum se interpreteaza, dar nici o asistenta nu a fost destul de draguta sa imi dea rezultatul, decat dupa un circ asa ca la carte.m-au externat fara nici un fel de tratament pentru a prevenii o eventala infectie...in fine...acum sunt in refacere, sper ca urmatoarea sarcina sa fie asa cu trebuie..ca sfat ocoliti acest spital... pe langa faptul ca este jalnic, aparatura invechita, oamenii sunt direct proportionali cu el.... Offline #52 2008-04-15 13:31:42
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinacred ca e de preferat sa ocolim tara asta din punct de vedere sanitar. eu iti inteleg revolta. am fost la 9 doctori intr-un an Offline #53 2008-04-22 12:41:26
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinafetelor nu mai stiu ce si cum sa cred, cand amiesit din spital mi-au spus ca o sa am sangerare o saptamana , ca un ciclu menstrual dar cantitatea mai redusa...ok, uite ca au trecut 3 saptamani si sangerarea se opreste, revine si tot asa, am fost la doctor speriata sa nu fie extrauterina, nu e....usurare va dati seama...dar totusi sangerarea persita, mi-a spus ca ma refac mai greu si ca depinde de organism...iau un tratament ca aveam si dureri, dureri nu mai sunt acum dar sangerarea este in continuare...e normal? Offline #54 2010-02-19 09:36:04
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinabuna !!sunt noua pe forum ,nush ce sa zikk si eu sunt intr-o situatie aseamantoare ,k sarcina ,am facut pauza doua luni si am ramas insarcinata ,sunt in aprope 6 luni de sarcina am facut eco si e in regula dar tot am o frica mare in mine!!!!ce ma sfatuiti??? Offline #55 2010-02-19 12:10:24
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinaflorycika, e ok, lasa stresul ca abia ALA dauneaza sarcinii daca erau, Doamne fereste, pb, le vedeai pana acu la eco bucura-te de sarcina si nastere usoara!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #56 2010-03-11 12:27:29
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinaAs vrea si eu un raspuns, daca puteti. Am 36 de ani si iau diane 35 de 4 ani. Ultima oara am luat luna trecuta iar acum vad ca... am ramas insarcinata (vroiam sa fac o pauza)... Imi afecteaza aceste substante luate pana luna trecuta sarcina? Acetatul de ciproteron si estrogenul acela, raman in corp? Pot afecta sexualitatea viitorului copil sau ceva de acest gen? Faptul ca sotul meu era sub tratament cu Sulfasalazin in timpul... conceptiei, afecteaza sarcina? Ultima oara a fost editat de Deirdre (2010-03-11 12:31:50) Offline #57 2010-03-11 12:51:01
Re: pauza dintre anticonceptionale si sarcinafaptul ca ai ramas insarcinata imediat dupa anticonceptionale nu pune probleme pentru copil Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|