homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist naboth

#1 2008-01-22 18:19:51

carinna_eu
New member
Inregistrat: 2008-01-22

chist naboth

mi s-a depistat un chist naboth, care se presupune ca este nedureros si necesita nicio interventie;
la pap, candida, pe care o tratez acum;
intrebarea mea este: daca simt niste intepaturi , in special in zona chistului, am motive de ingrijorare? se poate ca acel sa fie altceva mai grav?
am 23 de ani si cu candida ma tot lupt de ceva vreme

#2 2008-01-23 10:46:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: chist naboth

cum sa simti intepaturi in zona chistului? inervatia e difuza, nu poti localiza precis durerea/intepatura...daca ti s-a zis ca e chist naboth, atunci asta si e, nimic mai grav
candidoza e alta problema, apare de regula pe dezechilibru de flora, intretinut de tine...sau poate exista o alta infectie asociata, care o intretine(chlamidia de ex)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-01-26 15:47:23

carinna_eu
New member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: chist naboth

totusi am o spaima: medicul a stabilit ca este chist naboth doar dupa eco pelvis transvaginala si rezultat frotiu cervico-vaginal. sunt destule aceste analize?
i-am mai spus ca imi gasesc pete de sange micute dupa contact sexual, uneori durere si menstruatie prezinta chegulete;
ce sa fac? sa mai incerc un alt medic?

va trec si rezultatul frotiului, in caz ca gresesc cu ceva:

celule superficiale si intermediare -frecvente
modificari celulare reactiv-inflamatie
epitelii-frecvente
leucocite rare
flora microbiana bogata
levuri foarte rare
cocobacili
modificari celulare asociate inflamariei nespecifice

oare am nevoie de o colposcopie daca am facut eco pelvis transvaginala? eu credeam ca sunt acelasi lucru....

Ultima oara a fost editat de carinna_eu (2008-01-27 20:49:52)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.