|
Nu esti logat.
Postinor2#1 2006-08-14 14:57:45
postinor2am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta.am facut sex neprotejat dar nu a lasat in mine iar in ziua urmatoare am mai facut odata insa cu prezervativ,si s-a rupt,dar s-a retras imediat;el spune ca nu e problema,ca nu a ajuns nimic in mine.mentionez ca prezervativul s-a rupt la baza,nu la varf .totusi eu am luat postinor.vroiam sa va intreb daca postinorul isi face efectul daca au existat 2 contacte nu unul singur?l-am luat in a doua zi spre seara,deci nu au trecut nici 24 ore de la primul contact.ultima data munstruatia mi-a veit in 3 aug,iar contatele au avut loc in 11 si 12 aug.va rog sa ma ajutati cu sfaturi.multumesc Offline #2 2006-08-14 15:03:01
Re: postinor2pai in primul rand nu iei o data postinor pt 2 contacte. prima oara, teoretic, erat protejati: ati folosit coitul intrerupt. Nobody home Offline #3 2006-08-14 15:33:07
Re: postinor2parerea mea este ca nu conteaza cate contacte sexuale au avut loc atat timp cat intre mom in care iei prima pastilutza si primul contact sexual sunt cele 48 de ore insa trebuie luat in considerare faptul k cu cat perioada despre care vorbim este mai mare cu atat efectul anticonceptionalelor este redus iar probabilitatea ca eventuala sarcina sa fie inlaturata este mai mica schimbarea nu inseamna abandonare ci atacarea unei noi realitati! Offline #4 2006-08-14 15:42:49
Re: postinor2Adela, sincer cred ca erai in perioada fertila...poate faptul ca ai luat Postinor a fost o extraprecautie, insa mai bine asa decit sa ai probleme. Vei stii daca Postinorul si-a facut efectul sau nu, abea atunci cind vei avea o menstruatie normala. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-08-14 22:08:40
Re: postinor2Buna! am si eu o mare problema: in ianuarie am avut un contact sexual neprotejat si am folosit Postinor2, apoi in martie in timpul unui contact s-a rupt prezervativul asa ca am fost nevoita sa mai iau pastila odata, menstruatia mi-a venit cu 3 zile mai devreme dar am avut niste sangerari inainte de ciclu (lucru care am inteles ca este oarecum normal cand folosesti contraceptia de urgenta). Pe data de 14 august (deci dupa 5 luni de la ultima pastila) insa am mai avut un contact sexual "protejat", adika am folosit coitul intrerupt, insa mi-este foarte frica si as vrea sa stiu daca totusi pot sa iau pastila de a 2a zi. Mi s-a spus la farmacie ca acest lucru ar putea sa duca la chisturi si alte minuni. Daca se poate va rog spune-ti-mi si mie care sunt riscurile celei de-a 3a pastile de Postinor intr-un singur an si daca totusi pot sa o iau si daca are vre-o sansa sa isi faca efectul. Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-14 22:16:24
Re: postinor2"Este important de stiut ca metoda nu asigura securitate deplina, esecul metodei fiind apreciat la 10-25%" zice doamna doctor referindu-se la coitul intrerupt. Nobody home Offline #7 2006-08-14 22:50:35
Re: postinor2In general ciclu imi vine la sfarsitul lunii, perioada 30-1. Am calculat (insa nu stiu cat de sigur) si perioada fertila ar fi intre 10 si 19, iar contactul a avut loc pe 14 ( eram in a 12a zi), adica exact in perioada fertila Offline #8 2006-08-14 23:27:15
Re: postinor2nu stiu riscurile. stiu ca nu e bine. Nobody home Offline #9 2006-08-14 23:31:07
Re: postinor2ok, merci mult! noapte buna Offline #10 2006-08-14 23:32:10
Re: postinor2noapte buna Nobody home Offline #11 2006-08-15 07:38:44
Re: postinor2Buna fetelor,scriam acu o luna de o intarziere a ciclului menstrual dupa administrarea postinorului,de atunci si pana acum am facut 7 teste de sarcina ,toate au iesit negative,insa nici urma de menstruatie,ultimul l am facut chiar ieri dimineata. Offline #12 2006-08-15 11:56:44
Re: postinor2RocsA....e adevarat, ai fost in plina peroada fertila. Daca nu ai deplina incredere in faptul ca partenerul a retras penisul la vreme, atunci ia Postinor-ul....ai sa poti face copii, si nu faci chisturi de la postinor. Daca nu ti-ai pus probleme atunci cind l-ai luat odata la 3 luni, e bine ca ti le pui acum. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2006-08-15 12:10:54
Re: postinor2Si postinor-ul isi va face efectul chiar si in conditiile astea? Offline #14 2006-08-15 12:14:53
Re: postinor2Adica?Despre ce conditii vorbesti, ca eu nu identific nici o situatie cu o particularitate anume in povestea ta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2006-08-15 12:21:29
Re: postinor2Ma refeream la faptul ca o sa-l iau la 5 luni dupa cealalta pastila si ca sunt totusi 3 pastile intr-un singur an. Offline #16 2006-08-15 13:03:55
Re: postinor2Faptul ca ai luat atit de des nu ii diminueaza efectul postinorului.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2006-08-15 13:54:44
Re: postinor2multumesc mult de tot inca odata! Offline #18 2006-08-15 15:13:35
Re: postinor2buna!am 25 ani si acum o luna am luat hotararea impreuna cu sotul meu sa facem un copil. dupa ce am inceput sa lucram la acest "proiect" m-am speriat si m-am razgandit apeland la pastila de dupa, mai exact la postinor 2. menstruatia mi-a intarziat 15 zile de la data calculata de mine.am facut un test de sarcina care a iesit negativ si am consultat si un medic ginecolog care mi-a confirmat ca nu sunt insarcinata,iar daca menstruatia nu apare sa revin.intrebarile mele sunt urmatoarele: daca nu imi vine ce trebuie sa fac in afara de a ma duce la doctor ? voi urma un tratament? voi mai putea ramane insarcinata in viitorul apropiat? va multumesc. Offline #19 2006-08-15 15:30:20
Re: postinor2Vei putea, fara doar si poate sa mai ramii insarcinata in viitorul apropiat. Menstruatia poate intirzia, datorita Postinor. Medicul este posibil sa iti recomande un tratament care sa provoace aparitia menstruatiei. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|