homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

For the first time..-2

#20 2008-02-01 16:48:47

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: For the first time..

eu  mi'am  inceput  viatza  sexuala  la  22  ani  si   cateva  zile , la  o  luna  si'un  pic   cum  ne'am  combinat big_smile.....am  simtit   de  la  prima  intalnire  k  il  cunosc  de'o  viatza, k  el  e  cel  mai  potrivit, in  momentul   in   care  am  facut  pasul  nu'l  iubeam, ulterior   ne'am  spus  "te  iubesc" .... suntem  impreuna   de   aproximativ  6  luni, sper   din   tot  sufletul  sa   ajungem  sa  ne  punem  saiba  pe  deget  big_smile

#21 2008-02-03 20:57:33

ochishori
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

io mi-am inceput viata sexuala la 21 si sincera sa fiu la inceput imi era rusine de faptul k am ajuns la varsta asta si nu am gasit un tip cu care sa fac pasul asta...chiar cateodata ma speriam si plangeam k io asa o sa raman k nu ma vrea nimeni...copil tampit ce eram.nui asa fetele?
Cand s-a intamplat credeti-ma nu m-a durut deloc chiar am inceput sa rad pt k toate prietenele mele ma speriau k doare foarteeeeeeeee tare dar io n-am avut nimik.acum io zic k asta cu durerea nu e in functie de varsta.

#22 2008-02-03 21:45:22

Soricica
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

prima data am facut-o la 20 ani fara o luna, cu baiatul cu care am fost 2 ani de zile. din liceu din clasa a XII-a pana ...la facultate, unde l-am cunoscut pe (Soricel), si l-am lasat  pt el sad sad . desi nu a fost asa placut, a fost in graba, si nu prea intra....nu imi pare rau deloc! pentru ca baiatul ala ma iubea enorm... neutral. imi ziceam k nu ma duc la facultate fara sa o fac cu el, pentru merita chestia asta! a asteptat un an jumatate!!!!!! m-a avut..si apoi a plans dupa mine! 
nu a durut deloc, nu a curs sange deloc ! si eu eram speriata k o sa doara, o sa curga sange.... povesti! fiecare cu corpul ei! fiecare organism reactioneaza intr-un anumit fel. 
iar cu virginitatea...eu zic k e un lucru pozitiv la o fata. si poate si eu sunt de moda mai veche dar asta e rezutlatul educatiei pe care am primit-o de la parinti.  dar zic si ca: daca vrei sa o faci, o faci cand vrei si cu cine vrei! numai sa simti k vrei! wink  acum, nu am mai facut-o de 6 luni! si inca mai am de asteptat! il astept.....k pofta-i mare

In dragoste si in razboi totul e permis!

#23 2008-02-03 22:03:27

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Nu stiu de ce multora li se pare extraordinar ca la 20 de ani sa fii inca virgina.Eu am fost pana la 20 si 6 luni si nu regret deloc.Culmea e ca nu am facut o la 15 ani cu prima mea iubire,in schimb am facut o dupa 6 ani,cand ne am reintalnit.Nici nu i a venit s acreada.Relatii si ocazii au fost dar m am simtit eu bine in pielea mea si am preferat sa astept.Nu regret absolut deloc,atunci a fost sa fie,a durut un pic dar nu extraordinar,e o durere de moment.Eu pana la 20 de ani nu am dus lipsa ,ca s azic asa.Si am prietene de 20,22 care sunt virgine si sunt bine mersi.Cand o sa vina timpul si persoana...nu cand dicteaza moda,prietenii sau mai stiu eu ce

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#24 2008-02-03 23:27:30

MariaM
New member
Inregistrat: 2008-02-03

Eu am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala acum nici 2 luni...de craciun. vreau sa spun k si el era virgin... dar prin comunicare..nu m-a durut absolut deloc ..ii ziceam pur si simplu "cate putin cate putin" si el o baga putin freca.. apoi mai impingea putin si tot asa..si nu am avut probleme...nu m-a durut pt k eram bn informata..trebuie sa stai relaxata.. muschii picioarelor nu trebuie sa fie incordatii.. iaar cel mai bn este sa stai deasupra
cat despre faza cu "moda veche" nush ce sa zic..nu cred k , conteaza...cand te simti tu pregatita..si dk ai incredere in persoana respectiva..
eu am 8 luni decand sunt cu prietenul meu.. si inainte fusesem prieteni foarte buni "cei mai buni prieteni " timp de 2 ani (in timpul asta lui ii placea de mine dar era putin timid)
l-am intrebat (dupa ce m-am culcat cu el) cand se astepta sa ma hotarasc sa fac pasul acesta ..si el mi-a raspuns dupa 1 an - 2 de relatie...
iar inainte sa ma culc cu el ma mai razgandisem si hotarasem de vreo 2 ori..oricum el mi-a spus k ma asteapta oricat si k el se simte bine alaturi de mine nu numai atunci cand facem dragoste..cat despre faza k "mai apoi o sa se poarte urat cu tine" este total fals...ma simt printesa in bratele lui..

acum poate o sa ma considerati curva sau mai stiu eu cum. si va inteleg..pentru k inainte asa gandeam si eu despre fetele de varsta mea care isi incepeau viata sexuala...insa eu va spun k este doar o experienta de neuitat..care ofera o placere extraordinara..si oricum sa itzi refaci virginitatea costa 500 $...asa k...
eu nu regret nimic.. mai ales ca am petrecut cele mai fericite 8 luni din viata mea.. alaturi de o persoana exceptionala..si relatia noastra s-a schimbat cu siguranta in bine..
Imi cer scuze k am scris romane pe aici...

Ultima oara a fost editat de MariaM (2008-02-04 16:58:16)

Publicitate

loading...

#25 2008-02-03 23:49:40

MariaM
New member
Inregistrat: 2008-02-03

am mult mai multe de spus..dar precis va plictisesc... asa k cine e interesat lil_o.g_mc@yahoo.com

#26 2008-02-06 12:40:02

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

micanarcisa a scris:

io eram chiar mai "batrana" ... aveam 21 de ani...si mi-a fost bine si atunci si acum...si eu tot "de moda veche" eram.

si eu !!! big_smile dar eu kiar aveam 22 si ceva tongue . si ma bucur ca fost asa. pentru ca a fost cu persoana potrivita hjarta .
nu conteaza ca ai 20 si... de ani, conteaza sa fie momentul si persoana potrivita. nu cum fac pustoaicele astea de 13-14 ani care se arunca cu capul inainte si se culca cu primul venit (ca sa nu ii spun altfel) doar pt ca asa e la moda. stupid kids ! box

nu cred ca varsta are vreo legatura cu durerea pe care o simti in momentul acela. nu vreau sa sperii pe nimeni dar pe mine m-a durut rau. sunt cam "mica", el e cam "mare" si a fost un pic mai greu prima oara big_smile

#27 2008-02-06 12:45:56

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

deci mi se pare o nebunie faza cu sa-ti refaci virginitate. De ce? de dragul unuia care nu te ia decat daca esti virgina? Hai k nu mai suntem pe vremea inchizitiei....+ de ce sa mai treci prin durere si sangerari inca o data k doar nu suntem masochiste.

Iar tu ca persoana cat de virgina te mai simti cand stii k ai avut 1-2-n barbati inainte?

Ultima oara a fost editat de mitzili (2008-02-06 12:46:39)

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#28 2008-02-06 12:52:50

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

asta chiar e stupid. pana la urma e vorba de cum te simti tu. bine zici, mitzili, te mai simti virgina dupa ce ai avut deja relatii cu macar un barbat ? iar cel care te ia nu te ia pentru ca ai sau nu himenul intact ci pt ceea ce esti tu. probabil ca femeile astea care apeleaza la chirurgie pt asemenea lucruri sunt frustrate, complexate sau doar au bani si nu stiu ce kestii cool sa mai faca cu ei.

#29 2008-02-07 11:36:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu... la 21 si ceva. si nici eu nu regret, suntem si acum impreuna si ne iubim enorm... iar momentul a fost minunat, am plans amandoi de bucurie, mai ales ca l-am tinut pe tusa vreo 2 ani big_smile saracu lol da eu nu-mi dadeam seama atunci cat se chinuie.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#30 2008-02-07 11:59:22

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mitzili a scris:

deci mi se pare o nebunie faza cu sa-ti refaci virginitate. De ce? de dragul unuia care nu te ia decat daca esti virgina? Hai k nu mai suntem pe vremea inchizitiei....+ de ce sa mai treci prin durere si sangerari inca o data k doar nu suntem masochiste.

Iar tu ca persoana cat de virgina te mai simti cand stii k ai avut 1-2-n barbati inainte?

sunt total de acord...atata imi mai lipseste rotfl

#31 2008-08-05 15:32:57

Tuciuria
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-05

si eu mi-am pierdut virginitatea la 22 de ani....dar m-am mandrit intotdeauna cu asta....si s-a intamplat:)smilesmile nu regret nimik:)smile:

#32 2008-08-05 23:18:57

Albertina
New member
Inregistrat: 2008-06-09

mitzili a scris:

subscriu..

retas   Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti lol   rotfl

#33 2008-08-16 19:57:43

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Katalyna2311 a scris:

eu nu vad de ce o femeie s-ar sacrifica pentru un barbat mofturos

de acord cu tine diablo

#34 2008-08-16 21:35:33

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu zic ca si baietii se sacrifica pt noi...mai ales cand treubuie sa ne inteleaga toanele din timpul ciclului. eu nu am prea inteles ce vrei tu sa spui prin baiat mofturos

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#35 2008-08-16 23:33:32

ady24
Full member
Inregistrat: 2008-07-02

eu una ce sa mai zic?mi-am inceput viata sexuala in urma cu cateva luni asta in conditiile in care am 24 de ani..dar la fel ca si celelalte fete am vrut ca acea persana sa fie mai deosebita..si pana acum observ sa lucrul acesta a contat ptr el,,nu stiu daca asta va dura o vesnicie,dar pare totul ok..

#36 2008-08-16 23:41:16

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu inca nu am intalnt baieti care sa vrea neaparat ca fata sa fie virgina. intr-adevar sunt care isi doresc sa se casatoreasca cu o virgina si sa o faca doar in noaptea nuntii...dar eu ii bag in alta oala big_smile
cata eu nu zic ca nu le luptam cu toanele lor, ca au si ei destule...oricum eu am tendinta sa tin cu baietii(chiar si in defavoarea fetelor)
ady nu conteaza varsta daca tu ai simtit ca el este persoana potrivita si poate ai norocul sa ramana pt totdeauna langa tine

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#37 2008-09-04 23:51:27

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

ralluka a scris:

mitzili a scris:

sunt total de acord...atata imi mai lipseste rotfl

rallu nebuna mai esti
dasta te iubesc puss

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#38 2010-07-02 22:36:12

Adysza
New member
De la: Romania
Inregistrat: 2008-01-22

Adysza a scris:

Okeeee....ma roade o intrebare, dragele mele...conteaza varsta atunci knd faci sex pt prima data?? Nu ma refer acum la ideea "kre este varsta potrivita pt a incepe viata sexuala"...yo am 20 d ani, is ink virgina si ma mandresc cu asta.
Nu am vrut sa ma culc cu primu' don Juan aparut in calea mea....is mai d moda veke si vreau k Fat-Frumosu' meu sa aiba o supriza!! big_smile
Vreau sa stiu dak, d exemplu, este mai dureros odata cu inaintarea in varsta...asa auzisem odata...

M-am intors... the new me, fetelooor! :chicot:Mi-am amintit de topicul asta, la putin timp dupa ce s-a intamplat marele eveniment, mai exact la 21 ani si jumate  bis si am zis k trebuie sa revin aici sa va dau marea veste!  drink
Mai, io m-am enervat rau in noaptea aia fiindca voiam rrrau da'... nu mergea, bah nene! Io aveam draci, aurolacu' radea de mine... de neuitat momentul! dance M-am lamurit singura pana la urma, a durut o lecutza... parca i-as fi infipt o furculitza in dos aurolacului meu... da' nici pana in ziua de azi nu m-am indurat sa-i fac asta... la cata rabdare are nefericitu' cu mine, o dificila si jumate!
Anyway, sentimentul e fain... sa te uiti in ochii lui si sa-ti spui in gand "a meritat si merita!" Sper si io acuma la faza aia cu "...pana la adanci batraneti" poate o sa revin peste cativa ani sa ma citez iarasi,  io pe mine! wow  rotfl2
P.S. Aurolacu' = dracul meu iubit, maaah! forgetit

Beauty only gets attention. It is personality that captures the heart. wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.