|
Nu esti logat.
For the first time..-2#20 2008-02-01 16:48:47
Re: For the first time..eu mi'am inceput viatza sexuala la 22 ani si cateva zile , la o luna si'un pic cum ne'am combinat .....am simtit de la prima intalnire k il cunosc de'o viatza, k el e cel mai potrivit, in momentul in care am facut pasul nu'l iubeam, ulterior ne'am spus "te iubesc" .... suntem impreuna de aproximativ 6 luni, sper din tot sufletul sa ajungem sa ne punem saiba pe deget Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #21 2008-02-03 20:57:33
Re: For the first time..io mi-am inceput viata sexuala la 21 si sincera sa fiu la inceput imi era rusine de faptul k am ajuns la varsta asta si nu am gasit un tip cu care sa fac pasul asta...chiar cateodata ma speriam si plangeam k io asa o sa raman k nu ma vrea nimeni...copil tampit ce eram.nui asa fetele? Offline #22 2008-02-03 21:45:22
Re: For the first time..prima data am facut-o la 20 ani fara o luna, cu baiatul cu care am fost 2 ani de zile. din liceu din clasa a XII-a pana ...la facultate, unde l-am cunoscut pe (Soricel), si l-am lasat pt el . desi nu a fost asa placut, a fost in graba, si nu prea intra....nu imi pare rau deloc! pentru ca baiatul ala ma iubea enorm... . imi ziceam k nu ma duc la facultate fara sa o fac cu el, pentru merita chestia asta! a asteptat un an jumatate!!!!!! m-a avut..si apoi a plans dupa mine! In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #23 2008-02-03 22:03:27
Re: For the first time..Nu stiu de ce multora li se pare extraordinar ca la 20 de ani sa fii inca virgina.Eu am fost pana la 20 si 6 luni si nu regret deloc.Culmea e ca nu am facut o la 15 ani cu prima mea iubire,in schimb am facut o dupa 6 ani,cand ne am reintalnit.Nici nu i a venit s acreada.Relatii si ocazii au fost dar m am simtit eu bine in pielea mea si am preferat sa astept.Nu regret absolut deloc,atunci a fost sa fie,a durut un pic dar nu extraordinar,e o durere de moment.Eu pana la 20 de ani nu am dus lipsa ,ca s azic asa.Si am prietene de 20,22 care sunt virgine si sunt bine mersi.Cand o sa vina timpul si persoana...nu cand dicteaza moda,prietenii sau mai stiu eu ce Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #24 2008-02-03 23:27:30
Re: For the first time..Eu am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala acum nici 2 luni...de craciun. vreau sa spun k si el era virgin... dar prin comunicare..nu m-a durut absolut deloc ..ii ziceam pur si simplu "cate putin cate putin" si el o baga putin freca.. apoi mai impingea putin si tot asa..si nu am avut probleme...nu m-a durut pt k eram bn informata..trebuie sa stai relaxata.. muschii picioarelor nu trebuie sa fie incordatii.. iaar cel mai bn este sa stai deasupra Ultima oara a fost editat de MariaM (2008-02-04 16:58:16) Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-03 23:49:40
Re: For the first time..am mult mai multe de spus..dar precis va plictisesc... asa k cine e interesat lil_o.g_mc@yahoo.com Offline #26 2008-02-06 12:40:02
Re: For the first time..
si eu !!! dar eu kiar aveam 22 si ceva . si ma bucur ca fost asa. pentru ca a fost cu persoana potrivita . Offline #27 2008-02-06 12:45:56
Re: For the first time..deci mi se pare o nebunie faza cu sa-ti refaci virginitate. De ce? de dragul unuia care nu te ia decat daca esti virgina? Hai k nu mai suntem pe vremea inchizitiei....+ de ce sa mai treci prin durere si sangerari inca o data k doar nu suntem masochiste. Ultima oara a fost editat de mitzili (2008-02-06 12:46:39) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #28 2008-02-06 12:52:50
Re: For the first time..asta chiar e stupid. pana la urma e vorba de cum te simti tu. bine zici, mitzili, te mai simti virgina dupa ce ai avut deja relatii cu macar un barbat ? iar cel care te ia nu te ia pentru ca ai sau nu himenul intact ci pt ceea ce esti tu. probabil ca femeile astea care apeleaza la chirurgie pt asemenea lucruri sunt frustrate, complexate sau doar au bani si nu stiu ce kestii cool sa mai faca cu ei. Offline #29 2008-02-07 11:36:24
Re: For the first time..si eu... la 21 si ceva. si nici eu nu regret, suntem si acum impreuna si ne iubim enorm... iar momentul a fost minunat, am plans amandoi de bucurie, mai ales ca l-am tinut pe tusa vreo 2 ani saracu da eu nu-mi dadeam seama atunci cat se chinuie. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2008-02-07 11:59:22
sunt total de acord...atata imi mai lipseste Offline #31 2008-08-05 15:32:57
Re: For the first time..si eu mi-am pierdut virginitatea la 22 de ani....dar m-am mandrit intotdeauna cu asta....si s-a intamplat:) nu regret nimik:): Offline #32 2008-08-05 23:18:57
subscriu.. Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti Offline #33 2008-08-16 19:57:43
de acord cu tine Offline #34 2008-08-16 21:35:33
Re: For the first time..eu zic ca si baietii se sacrifica pt noi...mai ales cand treubuie sa ne inteleaga toanele din timpul ciclului. eu nu am prea inteles ce vrei tu sa spui prin baiat mofturos iubesc si sunt iubita Offline #35 2008-08-16 23:33:32
Re: For the first time..eu una ce sa mai zic?mi-am inceput viata sexuala in urma cu cateva luni asta in conditiile in care am 24 de ani..dar la fel ca si celelalte fete am vrut ca acea persana sa fie mai deosebita..si pana acum observ sa lucrul acesta a contat ptr el,,nu stiu daca asta va dura o vesnicie,dar pare totul ok.. Offline #36 2008-08-16 23:41:16
Re: For the first time..eu inca nu am intalnt baieti care sa vrea neaparat ca fata sa fie virgina. intr-adevar sunt care isi doresc sa se casatoreasca cu o virgina si sa o faca doar in noaptea nuntii...dar eu ii bag in alta oala iubesc si sunt iubita Offline #37 2008-09-04 23:51:27
rallu nebuna mai esti At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #38 2010-07-02 22:36:12
M-am intors... the new me, fetelooor! :chicot:Mi-am amintit de topicul asta, la putin timp dupa ce s-a intamplat marele eveniment, mai exact la 21 ani si jumate si am zis k trebuie sa revin aici sa va dau marea veste! Beauty only gets attention. It is personality that captures the heart. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|