|
Nu esti logat.
Atentie la fake-uri!!!#1 2008-01-23 02:19:40
Atentie la fake-uri!!!Ieri in parcare la cora l-a "acostat" un tuciuriu pe tata si l-a intrebat daca vrea o camera video sony cu 5 milioane. Tata, la misto i-a spus ca ii da 3. Nenea a si fost de acord, asa k tata i-a dat banii. Cand am ajuns acasa, mi-a prezentat noua lui "achizitie". Mi s-a parut cam suspecta faza.. si am vazut k e cam aiurea meniul.. arata k la alea de jucarie. Am zis k nah e un model mai vechi sau cine stie.. dar avea absolut tot ce trebuia: husa, acumulator, cabluri, cd de instalare, telecomanda etc. si tzipla pe ecran. Am zis sa caut pe net sa vad mai exact ce e cu ea... Si am gasit asta: http://www.dataman.ro/?p=52 si am mai gasit un forum (nu zic care) unde toata lumea spunea k e un fake ordinar, ca sony nu a fabricat niciodata modelul DVX-800. Mai erau acolo cel putin 10 oameni care isi cumparasera astfel de tzepe, unii dadusera de la 5 milioane la cateva sute de euro, altii cumparasera chiar 2, luasera si pt prieteni. Deci daca va acosteaza cineva pe strada si incearca sa va vanda o astfel de camera, sa stiti k nu e sony, ci o facatura grosolana!!! Daca v-o lasa la 1 milion, puteti sa o cumparati, merge oarecum dar nu face mai multi bani... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #2 2008-01-23 07:00:04
Re: Atentie la fake-uri!!!multumim de avertizare..nu de alta dar sunt pline strazile de dubiosi din astia..! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #3 2008-01-23 07:01:34
Re: Atentie la fake-uri!!!vai ce nasol...nu mai stiu astia din ce sa faca bani... Offline #4 2008-01-23 08:04:35
Re: Atentie la fake-uri!!!am auzit si eu de oameni de astia care vindeau cutii cu telefoane ericsson si de fapt erau mai multi si pana te uitai tu in cutie ei erau deja plecati si acolo iti pusesera un tel de jucarie...cel bun ramanea intotdeauna la ei....nu stiu, ei s-au gandit vreodata sa se faca magicieni? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2008-01-23 08:06:57
Re: Atentie la fake-uri!!!doamne... da...au inceput cu faza cu inelele de aur Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-23 08:14:29
Re: Atentie la fake-uri!!!si acum au avansat o data cu tehnologia "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #7 2008-01-23 12:26:53
Re: Atentie la fake-uri!!!eu am patit-o la mare....era o camera foto olympus si voia 3 milioane...si noi cum suntem mai mult cu cardurile nu aveam bani lichizi...aveam vreun milion...eram in satul de vacanta...si i-am zis lu ala ca ii dau 1 mil dar nu a vrut. si a plecat..pe atunci sotul meu nu era expert in asa ceva si a sunat pe un prieten sa-l intrebe ce a pierdut...un fotograf de la care a invatat sotul meu meserie...si ala cica 1 milon face ca numai geanta face 1 mil dar 3 nuuuu...dar cum nu a vrut ala 1 mil am scapat fara sa luam tzaca...de atunci suntem in garda...fara sa cauti pe net sa nu cumperi nik N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2008-01-23 12:51:26
Re: Atentie la fake-uri!!!ne am oprit odata intr o benzinarie si un tigan de ala cu mertan tot incerca sa i vand la prietenumeu ceva ceas de marca (nu mai tin minte...dar era marca de marca cica)...si de la 3 mil jum l a lasat pana la 500 de mii...noi am plecat...dar sunt curioasa daca a reusit sa fraiereasca pe cineva...nu i sigur ca nu era de marca...dar atunci furat sigur era...mai ales ca se vedea ca i purtat... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-01-23 14:38:29
Re: Atentie la fake-uri!!!faza e ca nu poti merge pe strada fara sa dai peste d-astia.nici nu cobori bine din masina/taxiu,ca deja sar tigancile pe tine,ba ca sa-ti ghiceasca,ba ca au nu mai stiu ce obiecte de vanzare,inele de aur etc.nu as cumpara de la astia nici in ruptul capului. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #10 2008-01-23 14:50:10
Re: Atentie la fake-uri!!!ce chestie ...si eu mam intalnit o data tot asa cu un tip cu aparate de genu chiar si digitale si aveau si oale deastea de bucatarie ...asta mi se parea suspect ...daca te respecti pai iti vinzi numa produsu tau nu ma duc in piata sa vand si papuci si branza ... ori ori it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #11 2008-01-23 14:55:25
Re: Atentie la fake-uri!!!mama...si mai sunt si aia cu parfumurile Offline #12 2008-01-24 19:50:52
Re: Atentie la fake-uri!!!si eu m-am lovit de astfel de indivizi dar am spus ca decat sa dau mai putini bani si sa nu fiu sigura pe ceva si inca ceva:sa nu am garantie,mai degraba merg intr-un magazin specializat,dau un ban ca lumea si sunt sigura de ceea ce iau Offline #13 2008-01-24 20:06:34
Re: Atentie la fake-uri!!!Si la mine si prietenul meu venise unul cu o camera foto antica si de demult(prietenul meu stie cat de cat modelele,are un Canon S3)dar nu l-am bagat in seama Offline #14 2008-01-24 20:33:37
Re: Atentie la fake-uri!!!dom'ne....io de la muritorii aia de foame nici servetele nu cumpar...daca intr'adevar e sa cumpar ceva ma duc la un magazin specializat care imi ofera si un consultant (ma refer la produsele care necesita si o garantie)....intr'adevar te atrag hotii cu preturile lor extraordinar de mici fatza de magazin....dar dc tin seama de vb aia "putin dai,putin te tine" mai bine fac economii 2-3 luni si'mi cumpar produsul de la sursa sigura Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #15 2008-01-24 20:45:30
Re: Atentie la fake-uri!!!un prieten de familie a avut odata un bulan...a venit o tiganca la el cu un binoclu profi...ca cica il vinde cu 3 sau 4 mil...nu mai stiu...atata s a targuit asta cu ea pana i l a lasat la 500 de mii de original era original...dar asa de sutit happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-01-25 08:55:38
Re: Atentie la fake-uri!!!mai sunt cei de la universitate care vand orbit cu 50 de bani, a-ti cumparat vreodata? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #17 2008-01-25 20:01:47
Re: Atentie la fake-uri!!!exact astazi m-a acostat unul la cora pantelimon sa imi vanda o camera:l-am intrebat imediat ce model e si ghiciti ce era :sony dvx 800 l-am luat imediat la 13-14 "bey baiete pleaca de aici cu fakeurile tale ca nu toata lumea e proasta" a inceput sa rada si a plecat nici macar nu a incercat sa ma convinga ca nu e fake!doamne fetelor daca nu intram chiar ieri aici si citeam ce a patit same_ soulfly o cumparam ca vroia 100 de lei pe ea Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #18 2008-01-25 20:18:10
Re: Atentie la fake-uri!!!pe mine m-a acostat unu la kaufland. l-am vazut cand s-a facut ca se apleaca si ridica un inel foarte gros de aur, de pe jos. si a venit la mine ca el n-are ce face cu el(si avea vreo 30 de ani), ca sa-l iau eu sa-mifac ceva frumos din el. n-am mai asteptat sa-mi zica ceva pret desi parea dispus sa renunte la el pe gratis, as fi fost curioasa sa vad ce face. a patit cineva ceva de gen?poate stie continuarea Offline #19 2008-01-25 20:28:03
Re: Atentie la fake-uri!!!
super tareeee....cred k'i era frik sa nu'l si pocnesti la cum i te'ai rastit Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|