|
Nu esti logat.
Referitor bioclin gel...rog urgent!#1 2008-01-23 15:47:09
referitor bioclin gel...rog urgent!Va rog sa-mi spuneti daca bioclin gel se foloseste in loc de sapun sau se aplica dupa spalarea cu sapun...vad ca nu face deloc spuma (stiu ca nu are sapun) dar n-am inteles din prospect daca inlocuieste sapunul sau se foloseste ca un unguent pt combaterea senzatiilor neplacute in zona intima...:f?rbryllad: Offline #2 2008-01-23 15:52:36
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!gentiana....sper ca nu te speli cu sapun in vagin! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-01-23 15:53:58
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!ca unguent se foloseste.ori cu ajutorul aplicatorului, ori cu dedgedtelul dupa ce te speli, numai cu apa de preferinta, aplici gelul Offline #4 2008-01-23 15:55:53
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!gentiana tot de la bioclin este si o spuma pt.zona intima.eu o folosesc si este ok.gelul se aplica la exterior.daca vrei sa iti intiduci si in vagin poti cu degetelul sau cu aplicatorul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-01-23 16:21:31
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!va multumesc pt raspuns....nu spal in interior cu sapun...cal putin nu de la un timp, m-am desteptat prea tarziu...dupa cauterizare Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-23 16:23:08
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!geantina...eu in locul tau as repeta analiza de secretie...in alt loc preferabil... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-23 16:28:15
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!nu stiu daca sa termin trat dat de doc cu colpotrophin si sa contiuni cu bioclin un timp...m-am cam saturat de controalele astea ....sau daca sa repet analiza.... Offline #8 2008-01-23 16:30:31
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!termina tratamentul si apoi mergi intr un loc unde se fac analize...nu neaparat la medic...si o refaci...pe mine simptomele tale ma duc cu gandulla candida sincer...sensibila sensibila...dar nici chiar asa...si uita te pe aici de medic http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-01-23 16:43:42
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!multumesc mult pt raspunsuri Ultima oara a fost editat de gentiana (2008-02-02 17:57:50) Offline #10 2008-02-03 10:15:00
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!imi raspunde si mie cineva la mesajul de mai sus...pleaseeee.....am cedat nervos Offline #11 2008-02-03 11:03:58
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!deci in primul rand inceteaza cu spalaturile cu bicarbonat...si pune 3-4 zile iaurt in vagin...cum o siringa de 5 ml...alta siringa in fiecare seara...si pe langa o cutie de biotics...si continua cu canestenul daca ai mancarimi usturimi...fara dulciuri si calcati toata lenjeria uda... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-02-03 19:38:02
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!multumesc cryss asa o sa fac Offline #13 2008-02-03 20:08:42
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!iaurt in vagin?...adica danone natural? ...intreb caci eu nu am avut candida sau altceva vreodata si ma mira asta cu iaurtul N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #14 2008-02-03 20:44:55
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!cu placere gentiana ...da micanarcisa...nu danone...unul mai ieftin...gen napolact...contine lactobacili care refac flora noastra vaginala... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-02-03 20:50:50
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!uiii nu stiam...si il bagi si il lasi acolo?....de fapt el se va scurge inapoi cred...dar probabil ca il tii ceva la temperatura camerei sa nu fie rece, bbrrr...e bine de tinut minte...si poti pune si asa fara motiv?...ma gandesc ca eu folosesc irigator zilnic si se reface flora in acest fel? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #16 2008-02-03 20:54:22
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!pai il lasi umpic sa nu fie rece din frigider...il pui inainte sa te bagi in pat si dimineata te speli...il poti pune si fara motiv...dar daca n ai nimic sfatul meu e s o lasi asa...poate ar fi bine sa raresti spalaturile cu irigatorul...caci spalaturile prea dese pot provoca gardnerella... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-02-03 20:59:09
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!mersi crys...pai voi incerca dar asa ce m-am obisnuit, of N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #18 2008-02-03 21:02:00
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!cu placere...pai reduci la 6 pe sapt...apoi 5...pana macar tot la 2 zile...doctoressa spune ca e indicat maxim de 2 ori pe saptamana...sau dupa fiecare contact...daca ai contact in fiecare zi atunci teoretic poti in fiecare zi happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-02-05 20:14:38
Re: referitor bioclin gel...rog urgent!hello everybody.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|