homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(

#1 2008-01-23 17:16:28

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(

am mai postat pe forum,,, insa mai am nevoie de un sfat pentru ca nu stiu unde sa ma mai duc...bun
am fost diagnosticata cu anemie feripriva mi au dat fier haussman sirop de internist si fergamma de ginecolog..am zis ca nu au cums a  mi faca rau amandoua asa ca am luat si pastile si sirop...m am supradozat mi a fost rau..am renuntat,,pentru ca aveam si mai rau probleme imi simteam splina marita si ficatul de asemnea,,,tin sa precizez ca inate de a ma duce la analize nu aveam nici o simptoma(nu ametelei nu nimic_)..numai ca analizele mi au iesit proaste,,,acum o luna si ceva mi a aprut tahicardia. care mi s a spus ca e normala  in anemie.stiam si eu,am fost sa mi fac un ecg a iesit bun in afara de o tahiocardie superficiala.dr mi a dat egilok timp de 3 luni3-2 pastile pe zi +extraveral,,eu am zis sa nu iau atatea pastile asa ca am ramas numai la 2 pastile egilok...am observat ca a inceput sa mi se amelioreze tahicardia insa de o saptamana simt intepaturi in zona precodriala plus ca am insomnii ceea ce am vazut ca sunt un precursor al acestor medicamente...am si eu nevoie de un sfat adecvat ce sa fac?mai iau pastile de inima unde ma dc .precizez ca durerea nu mi cedeaza si mi este tare frika?oare pastilele m au dat si mai mult peste cap?sa ma iau egilokul.. de  la toti medci la care am fost am primitr alte medciamente si sfaturi...in mare e vb de o anemie feripriva..inainte(ma repet)nu ma durea absolut nimic insa, vad ca pastilele m au dat mai rau peste cap...

take me as i am or watch me as i go!

#2 2008-01-23 18:54:01

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: vreau si eu un sfat adecvat.pt ca nu stiu incotro sa o iau:(

pai nu mai lua pastle daca te simti rau de la ele!

#3 2008-01-23 19:26:18

luna_amara
Hero member

pai si cu tahicardia ce fac?:-?de o saptamana a inceput sa ma doare:(...

#4 2008-01-23 19:33:24

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

poate te ajuta
http://www.farmaciata.ro/SitFiles/artic … php?id=106

#5 2008-01-24 12:36:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

luna_amara, inima nu doare in felul asta! intepaturile sunt probabil musculare. deci, pina una alta ia egilok-ul ala
si cu fierul...ceva trebuie sa iei ca sa tratezi anemia! nu pe amindoua deodata insa....esti studenta la medicina parca....nu mai crede si tu ca tot ce zboara se maninca!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-01-24 14:16:36

luna_amara
Hero member

da mai ,da ..am zis ca medici is mai destepti k mine....la toti la care m am dus mi au dat altceva si uite asa am ajuns eu la supradoza..o sa continui cu egilokul...desi am vazut ca are urate efecte secundare...desi am observat caci tahicardia a inceput sa dea inapoi...o sa am incredere in medici sper sa nu mi para rau pana la urma

#7 2008-01-25 10:37:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

luna_amara si aspirina are efecte secundare foarte urite! nu inseamna ca musai o sa le ai si tu!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2008-01-25 10:44:35

ela_ralu2006
Full member
Inregistrat: 2008-01-25

buna si bine v-am gasit. este prima mea zi pe acest forum si nu stiu unde trebuie sa postez un subiect nou, deci daca gresesc, imi cer scuze. am o problema: saptamana trecuta (marti) mi-am terminat folia de medicamente, si marti sau miercuri am luat un singur antibiotic. saptamana aceasta miercuri am inceput o noua folie. aseara am avut un contact, neprotejat si a lasat inauntru. eram protejata sau trebuie sa iau pastila de a aoua zi. va multumesc.

#9 2008-01-25 10:46:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

estiok...stai linistita...

happy with him...inlove with him...puss

#10 2008-04-10 19:04:16

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

buna smile am si eu o intrebare...egilok-ul nu interactioneaza cu ac,nu?si ce vroiam sa va mai intreb big_smile  stie cineva ce efecte secundare are egilok-ul?din pacate am uitat sa cer si prospectul la farmacie.multumesc

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#11 2008-04-11 01:28:34

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pt ce e?

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.