|
Nu esti logat.
Va rog din suflet daca ma puteti ajuta#1 2008-01-23 19:05:25
va rog din suflet daca ma puteti ajutanu stiu daca intrebarea mea tine de problemele medicale ale acestiui forum dar eu tot timpul cand am pus intrbari am primit raspunsuri ce m-au ajutat.acuma sa va intreb am fost diagnosticata cu insuficienta ovariana si mi s-a dat orgametril ,am luat aproximativ 1 an .am fost la un aparat de biorezonanta si mi s-a recomandat un tratament constand in ulei de primula.va spun din suflet ca nu stiu ce sa fac.mi s-a spus sa iau aceste capsule de evening primrose si sa nu mai iau orgametril.acuma este perioada in care ar trebui sa iau orgametril si nu stiu ce sa fac.o rog frumos pe doctoressa daca imi poate da un raspuns ce sa fac sa le iau in parelel sau sa iau numai evening primrose.va multumesc orice sfat e binevenit Offline #2 2008-01-23 19:20:14
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutapoi nu stiu exact ce sa iti zic dar ....ar trebui sa consulti mai multi medici....si sa ceri doar sfaturi....iar daca se poate incearca sa ceri mai mult chestii naturiste deoarece ......s-ar putea sa patesti ca me!!!!sa ai griji de u Offline #3 2008-01-23 19:34:45
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutamie orgametrilul mi-a facut bine...daca dr ti-a zis sa-l inlocuiesti eu zic sa ii urmezi sfatul...si vezi cum te simti Offline #4 2008-01-23 19:40:51
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutapai nu era doctorul, ci... cum sa-i zic... persoana aia de la Calivita (asa le zice?). nu stiu, eu nu am incredere in astia, fiindca vor sa-ti vanda produsele lor si atat Offline #5 2008-01-23 20:29:40
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutada nu doctorul mi-a zis sa iau ulei de primula ci persoana de la calivita.acuma chiar nu stiu ce sa fac.sa iau in continuare orgametril?tu cat timp ai luat orgametril?tot pt insuficienta ovariana? Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-24 07:05:47
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutaeu am luat orgametril putin timp... Offline #7 2008-01-24 10:02:57
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutada', dar orgametrilul ala nu i-a fost recomandat pt aceeasi problema ca la tine ralluka...si il mai ia si de un an...se stie in homeopatie ca primula stimuleaza ovarul. mami de minuni Offline #8 2008-01-24 12:27:17
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutasincer, as face o noua vizita la medicul care m-a diagnosticat anul trecut(daca aifacut asa deja, asculta sfatul lui) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-01-24 12:36:53
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajuta
am inteles exact..insa nu recomandam inlocuirea Offline #10 2008-01-24 19:49:50
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutamultumesc mult de raspuns am luat decizia de a lua orgametril si de data asta si apoi ma voi duce la doctora.o singura intebare eu trebuia sa le iau intre zilele 14-25 dar in ziua 14 nu am avut si iau in ziua 15.credeti ca are ceva?sper din suflet ca nu. Offline #11 2008-01-25 10:32:04
Re: va rog din suflet daca ma puteti ajutanu are nimic, e ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|