|
Nu esti logat.
Karissa - reactii adverse#1 2008-01-24 12:36:28
Karissa - reactii adverseBuna ziua! Offline #2 2008-01-24 12:55:54
Re: Karissa - reactii adverseviata de adult ne pune cel mai adesea in pozitia de a alege, deseori intre 2 rele.situatia asta e pentru noi toti. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-01-24 13:02:37
Re: Karissa - reactii adverseNu-l schimb pentru ca e o firma germana .,. nou venita .. imi ofera de toate dar si foaaarte multa plictiseala si pierdere de timp .. Offline #4 2008-01-24 13:05:59
Re: Karissa - reactii adversesincer eu una merg pe ideea ca daca esti implinit pe plan personal si profesional(sau macar pe unul dintre ele insa fara ca celalalt sa fie o catrastofa) poti gasi in tine resursele sa lupti cu stresul, totul e sa le cauti si sa gindesti pozitiv. Ideea de a lua buline antistres de la virsta asta, cind greutatile abia incep, nu mi se pare ok deloc....dar poti incerca sa iei magne b6 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|