homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Karissa - reactii adverse

#1 2008-01-24 12:36:28

Catya_ace
Membru
Inregistrat: 2008-01-24

Karissa - reactii adverse

Buna ziua!

Am gasit un subiect cu acelasi nume cu google insa pe forum nu-l mai gasesc, asa ca am zis sa-l incep din nou.

In primul rand, am 23 de ani si ma simt ca de 50 psihic big_smile

Iau Karissa de 3 luni .. asta e a patra parca rodnar
Si .. tocmai asta mi-e problema ..

Uit lucruri.. plang .. ma cert cu lumea .. eu nu am tipat in viata mea si acum fac asta cu tot ce nu-mi convine in jur sad parca nu ma mai pot controla ...

E adevarat ca am si alte lucruri care influenteaza acest fapt: m-am mutat singura (statusem 4 ani la camin mai multe fete in camera, dar acum simteam ca nu mai suport, insa nici asa nu pare prea bine )

Am terminat si cursurile la facultate si am ultima sesiune .. apoi licenta .. ceea ce ma intristeaza si stresaza foarte tare ..
M-am si angajat si e stresant de plictisitor la serviciu .. m-am trecut pe 6 ore .. dar nici colectivul nu prea ajuta .. acum in sesiune sunt in concediu .. dar nici asta nu simt ca ajuta .. mi se pare ca era mai bine inainte)

Si bineinteles mi-am facut prieten de 4 luni.. pe care-l iubesc asa de mult .. hjarta (si el pe mine)

Doar ca de cand cu anticonceptionalele mi se pare ca mi-a crescut apetitul sexual .. si noi nu prea avem timp sad cu scoala si serviciu amandoi .. si sesiune e mai greu ..

Si mi se pare totul insuportabil .. nu-mi mai convine nimic si ajung sa plang toata ziua .. pofta de mancare nu mai am .. putere de concentrare nu mai vorbesc ..

La anticonceptionale ma streseaza foarte tare faptul ca eu inainte ma udam mult:rodna: prietenul meu zicea mereu ca fac inundatie si asa si era .. puteam si 6-8 ore in continuu fara nici o retinere. Pe el nu il deranjeaza nici acum, dar eu nu ma simt .. eu ..

Si 2 .. mama mea a murit de cancer la san acum 8 ani si eu sunt foarte stresata ca daca voi lua aceste anticonceptionale ma voi imbonavi si eu sad e adevarat ca am mai luat anticonceptionale cand eram si mai mica (17-18 ani) si ajunsesem la mastoza (cel putin asa mi s-a zis), dar am vindecat-o cu ceva crema pt sani.
Acum nu simt nici macar tensiune la nivelul sanilor, chiar daca nu avem asa timp sa elimin eu hormonii smile dar simt o pofta nebuna rodnar

Chiar nu stiu ce sa fac .. sa renunt la anticonceptionale? e de la ele? si dc renunt la ele .. ce ma fac ? cu prezervativ nu ne place la nici unul .. cu ovule sau foite nu prea e sigur si nu mi se pare nici prea bine pentru mucoasa vaginului ...

Mi se pare ca trebuie mereu sa aleg intre 2 rele sad

As face niste analize complete de sange .. poate sunt anemica sau poate e de la lipsa de magneziu si altele?

Ce-mi recomandati?

Multumesc nespus!

#2 2008-01-24 12:55:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Karissa - reactii adverse

viata de adult ne pune cel mai adesea in pozitia de a alege, deseori intre 2 rele.situatia asta e pentru noi toti.
anticonceptionalele insa nu provoaca cancer de sin, asta e limpede, deci macar din partea asta poti sta linistita.
de vreme ce ai apetit sexual bun si te umezesti suficient, eu cred ca nu e o tragedie ca nu faci balta sub tine in pat, deci sunt de parere ca si de grija asta poti sa iti iei.
serviciul daca e asa neplacut de ce nu il schimbi???? simplul fapt de a lucra undeva/ceva ce nu iti face nici o placere e o trauma psihica si un factor de dezechilibru. tu ai si licenta acum, termini facultatea, intri intr-o alta etapa a vietii....e stres suficient

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-01-24 13:02:37

Catya_ace
Membru
Inregistrat: 2008-01-24

Nu-l schimb pentru ca e o firma germana .,. nou venita .. imi ofera de toate dar si foaaarte multa plictiseala si pierdere de timp ..
Plus ca am luat lucrarea de licenta la ei smile ca deh .. sunt nemti tongue

Dar .. daca m-am mai calmat eu cu cancerul si cu udatul .. e mult mai bine ..

Ceva pentru stress imi puteti recomanda atunci?
Sau unde sa intreb? la ce cabinet?

Multumesc din nou!

#4 2008-01-24 13:05:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sincer eu una merg pe ideea ca daca esti implinit pe plan personal si profesional(sau macar pe unul dintre ele insa fara ca celalalt sa fie o catrastofa) poti gasi in tine resursele sa lupti cu stresul, totul e sa le cauti si sa gindesti pozitiv. Ideea de a lua buline antistres de la virsta asta, cind greutatile abia incep, nu mi se pare ok deloc....dar poti incerca sa iei magne b6

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.