|
Nu esti logat.
Ce-ar putea fi?#1 2008-01-24 16:42:10
ce-ar putea fi?am mai postat odata un subiect despre problema asta, dar cum a disparut ca prin minune... mai postez o data... mi-au aparut niste punctulete albe in jurul anusului, punctulete de marimea unui varf de ac... altele sunt cat o gamalie de ac... ce sa fie? am avut niste mancarimi ciudate dupa ce mi-am pus ovule gynozol ptr colpita micotica, dar m-au tinut foarte putin... sa fie din cauza candidei? :f?rbryllad: Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #2 2008-01-24 16:43:30
Re: ce-ar putea fi?mara...mancarimile au fost in jurul anusului? secretie ciudata din anus ai? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-01-24 16:44:56
Re: ce-ar putea fi?nu... n-am nici o secretie ciudata... nu... Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-01-24 16:46:17) Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #4 2008-01-24 16:51:39
Re: ce-ar putea fi?nu prea cred...nu apar bubite albe...sunt ca niste puncte de grasime? oricum banuiesc ca nu te deranjeaza nu? asa ca dupa sesiune mergi la medicul de familie... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-01-24 16:54:46
Re: ce-ar putea fi?nu ma deranjeaza... doar ca le-am vazut acolo si ma sperie oarecum... oooofff, de ce vin toate pe capul meu ... ma tem sa nu fac si prin alte zone... dar daca as fi avut o scurgere ciudata, care ar fi putut fi problema? daca tot m-ai intrebat... ... da, sunt ca niste puncte de grasime... ca niste puncte din alea albe care mai apar pe fata... stii tu... cosurile alea care-s foarte greu de scos (parca tot condiloame se cheama, sper sa nu gresesc). Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-01-24 16:56:18) Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-24 16:58:07
Re: ce-ar putea fi?atunci ar fi putut fi candidoza...dar cum nu e...si nici mancarimi...nici vb de asa ceva...e posibil sa fie exact ce ai spus tu...puncte de grasime...oricum in vacanta fuguta la medic...ceva grav oricum ma indoiesc ca e... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-24 17:02:02
Re: ce-ar putea fi?ok cristina... asa o sa fac... as incerca sa ma dau cu clotrimazol sau nidoflor... poate se duc, dar decat sa fac ceva mai rau... :f?rv?nad: Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #8 2008-01-24 17:03:58
Re: ce-ar putea fi?mai bine nu iti da cu nimic. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-01-24 17:23:44
Re: ce-ar putea fi?ok... sper sa fie bine... multumesc fetelor! si daca mai sunt persoane care s-au confruntat cu aceeasi problema, sa nu ezite sa-si spuna parerea... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #10 2008-01-24 17:46:40
Re: ce-ar putea fi?pt psihicul tau...daca te ajuta sa te dai cu ceva...doar cu crema de galbenele... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|