|
Nu esti logat.
Help!!!#1 2008-01-24 22:01:12
Help!!!buna!! vreau sa-mi spuneti ce se poate intampla daca am baut 2 pilule intr-o zi? exista riscul sa raman insarcinata? Offline #3 2008-01-24 22:03:53
Re: Help!!!nici eu nu cred ac e o problema "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2008-01-24 22:06:01
Re: Help!!!nu are treaba...dar depinde de ce ai luat 2 intr-o zi...daca cumva ai uitat o pastila si de aia ai luat acum 2 atunci e risc N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-01-24 22:09:07
Re: Help!!!vezi numai la sfarsit sa ai zilele complete ... adica o sa fi nevoita sa iti mai iei un blister ca sa le completezi it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-24 22:14:21
Re: Help!!!pai sa ne zica intai de ce a luat 2 intr-o zi sa stim si noi cum sta treaba nu? ...ca tot asa daca ieri a uitat si azi a luat 2 nu mai trebuie blister nou si trebuie protectie 7 zile...daca a luat 2 din greseala trebuie blister nou... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #7 2008-01-25 17:44:00
Re: Help!!!sa va explic mai exact... nu stiu sigur daca am baut 2 pilule intr-o zi dar am observat ca-mi lipseste o pilula din bilster, deci in loc sa mai am 8 pilule de baut pana termin bilsterul mai am doar 7, in concluzie o zi voi ramane fara... Offline #8 2008-01-25 17:45:26
Re: Help!!!da iti cumperi si ieie o pilyula de akolo dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|