homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza ... si caut niste raspunsuri...

#1 2008-01-24 23:01:21

zapacita
New member
Inregistrat: 2006-05-14

Candidoza ... si caut niste raspunsuri...

Am fost la medic vineri si mi`am facut o lama pentru prima data ... si am fost diagnosticata cu candidoza, raspuns pe care medicul mi l-a dat prin telefon. Mi-a zis ca trebuie sa iau o pastila eu, o pastila partenerul din Diflucan, 150 mg ...imi poate spune cineva cam cat costa acest medicament si cum stiu cand s-a vindecat partenerul? Pentru ca am inteles ca dupa ce termin tratamentul pe care il fac de vineri cu Cervugid-ovule si iau si pastiluta aceea[pe care tot nu stiu daca sa o iau dupa tratament sau in timpul tratamentului cu ovule] trebuie sa repet lama, si atunci voi afla daca eu sunt ok. Dar la el cum pot afla daca a disparut?

Nimic nu e fara folos

#2 2008-01-24 23:07:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Candidoza ... si caut niste raspunsuri...

daca el nu are simptome nu inseamna neparat ca o are...dar e de buna regula sa ia si el ca nu cumva sa iei dupaia din nou de la el...asa ca nu trebuie sa verifici...si tu iei Diflucan deodata cu ovulele...si poti cauta aici cat costa www.sensiblu.ro

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-01-24 23:10:33

zapacita
New member

ok, si cam cat timp sa astept sa fiu sigura ca se poate sa fi reactionat si la el si sa-si fi facut efectul pastilutza? El a zis ca nu are nici un simptom, dar nici eu nu am avut, in afara de niste mici disconforturi in timpul actului sexual... Si mi-e sa nu se trezeasca dupa cu complicatii ...

Nimic nu e fara folos

#4 2008-01-24 23:33:12

crys_ty_na
Platinum member

pai termini tu tratamentul...si daca vrei de siguranta poti pune 2-3 zile iaurt...si dupaia treceti la treaba tongue

#5 2008-01-24 23:37:18

zapacita
New member

phine big_smile mersi mult puss

Nimic nu e fara folos

Publicitate

loading...

#6 2008-01-24 23:37:40

crys_ty_na
Platinum member

cu placere big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.