homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati!

#1 2008-01-24 23:43:02

Dumitra
Membru
Inregistrat: 2008-01-24

Va rog sa ma ajutati!

de 1 luna aveam o secretie urat mirositoare si abundenta acum 1 saptamana am facut analizele de secretie vaginala si de col uterin se pare ca am sio rana pe col.
tratamentul primit pentru "gardnerella'este: Roxamed ( care nu l-am gasit - si la inlocuit cu Rovamycine),metronidazol pastile si cervugid ovule .
Va cer sfatul daca este bun tratamentul si daca pot face spalaturi (doctora nu a zis nimic).Ma pot vindeca dupa prima tura de medicamente?
Pot OB-urile (le folosesc in primele 3 zile de menstra) sa provoace asa ceva?

Multumesc

#2 2008-01-25 07:43:12

skumpi
Vizitator

Re: Va rog sa ma ajutati!

tratamentu asta l`am primit si eu....
te poti vindeca dak urmezi tratamentu
in leg cu ob`urile ... nu sunt indicate pt k sporesc genul asta d infectii`

#3 2008-01-25 08:43:28

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si eu am auzit la fel de ob-uri, k provoaca tot felul de infectii, insa mi-e asa greu sa renunt la ele sad

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#4 2008-01-25 10:25:54

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu am renuntat si sunt tare happy

#5 2008-01-25 10:26:44

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si eu mai renunt..da o zi poate, maxim smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Publicitate

loading...

#6 2008-01-25 10:36:57

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu de tot. si ma mandresc. eram dependenta de ele

#7 2008-01-25 10:52:53

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai si ce folosesti in loc ralluka? ...eu nu am ce ca de la absorbant ma irit de fac rana...carne vie e de jur imprejur unde se atinge cu pielea...am facut acum 3 luni experienta asta tot asa sa nu mai folosesc ob..tot zic sa-mi iau cupa din aia dar nu mai reusesc...ca nu e asa scarbos...ce cand tragi ob-ul nu e scarbos?....chestia e ca la mine e si mult chiar daca iau ac...la munca schimb ob-ul de 2 ori...deci?...tu cu ce ai inlocuit?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#8 2008-01-25 10:56:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Dumitra a scris:

de 1 luna aveam o secretie urat mirositoare si abundenta acum 1 saptamana am facut analizele de secretie vaginala si de col uterin se pare ca am sio rana pe col.
tratamentul primit pentru "gardnerella'este: Roxamed ( care nu l-am gasit - si la inlocuit cu Rovamycine),metronidazol pastile si cervugid ovule .
Va cer sfatul daca este bun tratamentul si daca pot face spalaturi (doctora nu a zis nimic).Ma pot vindeca dupa prima tura de medicamente?
Pot OB-urile (le folosesc in primele 3 zile de menstra) sa provoace asa ceva?

Multumesc

daca n a zis nimic de spalaturi nu faci...si sa speram ca te poti vindeca dupa prima tura...desi trebuie sa te avertizez ca de gardnerella scapi cam greut...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.