homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENT

#1 2008-01-25 15:08:18

moniqtza
New member
Inregistrat: 2006-09-17

intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENT

hello tuturor...am si eu o mica (dar destul de importanta pentru mine:p) nelamurire...pot avea contact sexual(cu prezervativ oricum) daca fac tratament cu Miconal crema? Adik, se poate intampla ceva sau este ok?big_smile...astept un raspuns cat mai repede..va multumesc si va pup

#2 2008-01-25 15:18:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: intrebare legata de utilizarea cremei Miconal URGENT

de obicei cremele si ovulele vaginale duc la deteriorarea prezervativelor... si oricum ar trebui sa astepti sa termini tratamentul
cate zile dureaza ? e doza unica?

#3 2008-01-25 15:24:28

moniqtza
New member
Inregistrat: 2006-09-17

este crema vaginala si se face tratament de 10 zile pe luna (am luat si o pastilutza de fluconazol acum 4 zile)..si tratamentul tot de atuncil-am inceput (de luni). De asta am si intrebat, ma gandeam eu ca are vreun efect ceva asupra prezervativului...dar nu stiam nimic sigur. Multumesc frumos pentru mesaj puss

#4 2008-01-25 15:40:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

n-ai pentru ce, am vazut ca in prospect nu scrie
eu am folosit Gynofort, si pe el scria clar sa nu folosesti prezervativ sau diafragma in timpul tratamentului
mai ai si tu putina rabdare wink

#5 2008-01-25 17:09:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

moniqtza, citeste prospectul de la miconalul ala...daca scrie ca deterioreaza prezervativul atunci asta e...daca nu scrie in prospect, atunci e ok sa faci sex cu prezervativ

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.