|
Nu esti logat.
Pensat-13#229 2010-10-17 17:07:54
Re: Pensateste totusi faimoasa, a pensat numai vedete si cica da o forma excelenta. pana la urma nu este pentru toata lumea un mers la ea, se duce numai crema societatii, este piperat pretul dar daca as fi vedeta si imaginea mea ar fi totul, m-as duce sigur la ea. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #230 2010-10-17 17:25:21
Re: Pensateu am vazut 150 Ron, nu euro. Offline #231 2010-10-17 18:55:54
Re: Pensateu ma refeream la 150 euro pe luna, cam cat ar vezi 150 lei pe saptamana pensatul. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #232 2010-10-17 23:17:31
Re: PensatPai da dar parerea mea e ca poti sa te duci o data la Anastasia Soare, sa iti dea o forma frumaosa la sprancene si apoi sa o pastrezi, sa pensezi mereu firele care cresc. Nu? Offline #233 2010-10-17 23:26:12
Re: Pensateu cred ca nu prea merge .. daca le si tunde de exemplu.. eu una nu pot sa imi tin forma mai mult de o luna si un pic sa zic..ca nu ma pricep sa le tund si cresc in toate partile ca la mosi chiar daca eu pe langa forma pensez frumos Dragostea nu se stă, se face. Offline Publicitateloading...
#234 2010-10-17 23:57:21
Re: Pensatdeu zi eu la fel de asta si ziceam mai sus ca intr-o saptamana o iau razna firele mele Offline #235 2010-10-18 00:20:35
Re: Pensatsi eu ma pensez singura si le urasc forma incerc sa le-o schimb dar nu suport sa le las sa creasca, drept urmare raman neschimbate. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #236 2010-10-18 15:19:20
Re: PensatMa pensez singura si nu m-as duce la pensat pentru ca am fost pensata mi s-a dat o forma, dar nu am reusit sa ma tin de ea, si nici nu mi-a placut foarte mult. Offline #237 2010-10-18 15:25:47
Re: Pensatvara merg 1 data la 2 saptamani la salon lle pensez si vopsesc... iar acum ca a dat frigu' 1 data pe luna...cand emrg sa vopsesc radacinile fac si sprancenele ....in rest iau eu acasa din ele dar nu prea mult ca tipa aia are o mana nu stiu ce ele face de nu mai sunt asa tepoase cum erau inainte ... si arata foarte bine mie'mi plac Offline #238 2010-10-18 15:44:30
Re: Pensatinainte ma duceam o data pe luna la pensat...acum nu am mai fost de vreo 3 luni,ma pensez singura ,le tund...totusi cred ca o sa le las sa creasca pt ca vreau sa imi schimb putin forma •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #239 2010-10-18 18:12:23
Re: Pensatla anastasia soare la salon nici macar nu penseaza ea, personalul a fost instruit in state la salonul ei. Offline #240 2010-10-18 18:25:35
Re: PensatNu am citit toate postarile de pe acest topic, dar eu tin sa va spun de la bun inceput ca de vreo 3 ani ma pensez singura, asta dupa ce am trecut printr-o experienta cumplita , sau pe care ma rog, asa am resimtit-o eu la momentul acela. M-am facut ani buni la salon,totul era perfect, prea perfect...pana cand intr-o zi, tipa care ma facea pe mine plecase in luna de miere ,iar pe mine nu stiu ce ma apucase de vroiam neaparat sa ma pensez, asa ca fata care ma pensa pe mine mi-a recomandat-o pe colega ei. Eu am zis ca stie ce face , asa ca am mers pe mana ei si pe mana colegei care nu a facut altceva decat sa ma penseze intr-un hal fara de hal! O spranceana era mai groasa, alta mai subtire, aveau forme diferite, am zis ca asa raman toata viata...a trebuit sa astept luni intregi, fara sa ma pensez deloc, ca sa ma pot face singura.... nu mi-a iesit super din prima (in orice caz, era mai bine decat inainte...), dar facandu-ma de mai multe ori, mi-am redefinit singura o forma, una noua si mult mai frumoasa chiar si decat cu ce ma multumeam eu inainte, am prins dexteritate si acum nu mai am probleme, nici nu ma gandesc sa mai calc vreodata pe la salon, la pensat. Plus ca sunt gata in 10 min si nu dau niciun ban ! "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline #241 2010-10-19 00:17:58
Re: Pensatsi eu ma pensez singura , forma nu e cine stie ce , ar putea fi si mai bine. Dar nu am gasit inca pe cineva sa stie sa penseze bine (si am incercat saloane cu preturi de la mici la mari) sincer m-am saturat sa tot astept 2-3 luni sa creasca si dupa sa fiu dezamagita de pensatul profesionistelor. Offline #242 2010-10-19 18:15:46
Re: Pensat
Logic ca nu penseaza ea... are 600 de saloane in toata lumea... Offline #243 2010-11-11 21:15:26
Re: Pensatbuna fetelor. am citit cateva pareri din topicul acesta si as vrea sa intreb daca poate recomanda cineva un salon din rahova. eu ma duc de obicei la ella&mario, daca stie cineva de el, la pensat la Claudia de care eram fff multumita, dar azi am aflat ca a plecat de acolo si nu stiu alt salon sau alta cosmeticiana prin zona. poate recomanda cineva un alt salon pe calea rahovei? m-am mai dus odata la alt salon mai aproape de piata cand era Claudia f ocupata, vara programarile se faceau la 2 chiar 3 saptamani, si m-a pensat atat de stramb si urat incat mi-era jena sa ma uit in oglinda si chiar mi se pare important sa gasesc o cosmeticiana de care a mai fost cineva multumita. pupici Offline #244 2010-11-11 22:01:13
Re: Pensatde ce nu incerci la abatte, in 13 septembrie? Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #245 2010-11-11 22:25:19
Re: Pensatpoti sa-mi dai numele cosmeticianei? nu vreau sa incerc la oricine Offline #246 2010-11-12 04:46:17
Re: Pensateu o stiu pe stefania de la abbate din 13 sept, cel dinspre dr sarii, de langa benzinaria fix. e f talentata in ceea ce face. ti-o recomand cu incredere. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #247 2010-11-12 19:38:50Re: Pensatati fost vreodata la salonessence din romana? am primit un flyer si ma bate gandul ca au niste promotii numai bune pt buzunarul de student, dar nu stiu daca si serviciile sunt bune... vreau epilat lung, inghinal si pensat. anybody? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|