|
Nu esti logat.
Metode de relaxare#1 2008-01-25 20:16:44
metode de relaxarepentru mine metoda perfecta de relaxare, la sfarsitul unei zile obositoare, este sa ma cuibaresc in pat, dupa o baie si sa ma uit impreuna cu iubitul meu la televizor....aaaaaa si sa mananc ceva bun Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #2 2008-01-25 20:19:58
Re: metode de relaxareoooo eu evit tv-ul pe cat posibil...daca stau seara singura il tin inchis....ma relaxez cel mai bine ori pe net ori cel mai si cel mai bine facand modele pe unghii si bibilind la unghiile mele ...ori le dau cu ulei de unghii ori cu tratamente ori cu creioane de cuticula ceva orice....si inca o relaxare e la patinoar si cand vine caldura la tenis de camp N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2008-01-25 20:31:09
Re: metode de relaxareeu oricum la tv nu ma uit....si relaxarea e o baitza fierbinte...un masaj un somn bun....rar cand stau in bratele lui seara mai ales acum dupa tensiunile care au fost intre noi....si evident o portie de ciocolata Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #4 2008-01-25 20:34:24
Re: metode de relaxareun film sau o carte buna de ce nu un joc la calculator .un shopping mic sau o portie de somn take me as i am or watch me as i go! Offline #5 2008-01-25 21:01:58
Re: metode de relaxareo baitza cu multa multa spuma ... si efervescente pentru baie ... si perlutze ... si apa colorata. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-25 21:06:30
Re: metode de relaxarecea mai buna relaxare e tot cu el... obositi amandoi, sa ne bagam in pat, inchidem tv-ul pt ca preferam sa vorbim noi decat sa-i ascultam pe altii si discutam..asta e cea mai buna relaxare...sau daca sunt singura o baie lunga si fierbinte face minuni intotdeauna, apoi o pijama pufoasa si in pat cu laptopul in brate Offline #7 2008-01-25 21:12:21
Re: metode de relaxare
exact... Offline #8 2008-01-25 21:19:47
Re: metode de relaxaresa stau in baie muuuul... cu multa spuma... si sa asc muzica mea Ultima oara a fost editat de taisha (2008-01-25 21:38:56) Offline #9 2008-01-25 22:48:27
Re: metode de relaxareEu ma relaxez in multe feluri, ori iesin in oras cu prietena mea, ori stand pe net, ori mergand prin magazine cu mama, ascultand muzica, iesind cu el la un suc, in club, uitandu-ma la un film, citind o carte care imi face placere sau o revista, dansand, dormind....cam astea. Aaaa si cel mai mult imi place sa stau vara pe plaja fara multa lume in jur si sa ascult sunetul valurilor, iar muntele ma relaxeaza teribil de mult si aerul de acolo....sunt indragostita de munte abia astept sa termin sesiunea si sa plec cu iubi #10 2008-01-25 22:53:49
Re: metode de relaxarede ex acum in pat cu laptopul in brate cu lumina stinsa ma relaxez cu voi N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2008-01-25 22:56:33
Re: metode de relaxareIn general stand pe net si citind forumurile (2) sau dormind sau citind o carte.. asta cand sunt singura. #12 2008-01-25 23:32:34
Re: metode de relaxare
ce va invidieeeeez....asa de tare imi doresc sa locuiesc impreuna cu iubitul meu!!!! Offline #13 2008-01-26 00:17:32
Re: metode de relaxareo baie in 2 si apoi sa imi faca masaj iuby si sa stam dezbracati in patut ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #14 2008-01-26 09:51:44
Re: metode de relaxareeu am gasit pe parcurs mai multe metode de relaxare; in week-end de exemplu e placere adevarata sambata dimineata cand stiu ca nu suna alarma la 6 si pot lenevi in pat, cu cafeluta calda si telecomanda langa mine; Offline #15 2008-01-27 08:29:11
Re: metode de relaxareeu ma relaxez stand pe net...si cu o cana de ceai de fructe de padure langa mine citesc o gramada de chestii.. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #16 2008-01-27 08:32:28
Re: metode de relaxarela mine nimic nu se compara cu patutzul meu pufos cu multe multe perne ....nu e loc mai bun de dormit...toti se arunca in patutz cand vin la mine si zic ca nu ar mai pleca "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #17 2008-03-07 18:56:55
Re: metode de relaxareeu ma relaxez cel mai mult la masaj...am luat de la mare tot felul de chestiute pt masaj si saracu iubi are de masat la mine cate juma de ora musai la 2-3 zile "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #18 2008-03-07 18:58:43© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|