|
Nu esti logat.
Chlamydia#1 2008-01-25 20:44:44
chlamydiase poate contacta de la WC sau piscina ? Offline #2 2008-01-25 20:54:35
Re: chlamydiaslabe sanse. s-au intalnit totusi cazuri cand s-a luat de la ginecolog. mami de minuni Offline #3 2008-01-25 21:00:34
Re: chlamydiacodrutza zi-mi si mie te rog ce valori ti-au iesit la chlamydia , la secretii ? sau ai facut analiza asta din sange ? Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-01-25 21:00:45) Offline #4 2008-01-25 21:02:42
Re: chlamydiaeram curioasa in legatura cu acest subiect.am ceva simptome ,dar nu mi-am facut teste Offline #5 2008-01-25 21:04:24
Re: chlamydiachlamydia este asimptomatica. simptomele le ai de altceva inseamna. nu strica sa faci si o analiza la chlamydia daca vrei avand in vedere ca e asimptomatica... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-25 21:12:07
Re: chlamydiacitisem ca da dureri la urinare,dureri lombare.nu ?nu puteam lua decat de la ginecolog,incepe sa-mi fie teama....... Ultima oara a fost editat de codrutza (2008-01-25 21:13:39) Offline #7 2008-01-25 21:17:06
Re: chlamydiachlamydia se ia prin contact sexual neprotejat cu o persoana infectata, nu se ia de la toalete publice, si de la ginecolog nu cred ca aveai cum sa iei deoarece instrumentele cu care se face controlul ginecologic se sterilizeaza, dar totusi se poate, in cazul in care sterilizarea nu s-a facut bine... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #8 2008-01-25 21:18:40
Re: chlamydiaexista un caz pe forum unde singura varianta plauzibila sunt sculele ginecologice ca varianta de infectare. mami de minuni Offline #9 2008-01-26 09:46:10
Re: chlamydiaE destul de plauzibila varianta, sunat atatea fete aici pe forum care se plang ca nu stiu de unde au luat-o... si eu tot pe varianta asta merg. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #10 2008-01-26 09:48:39
Re: chlamydiadar ramane varianta infectiei partenerului care se poate foarte bine sa fi venit in relatie cu infectia.mai ales ca este asimptomatica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-01-26 10:06:00
Re: chlamydiada... dar n-am cum sa stiu totusi, am motive personale sa cred ca nu a fost asa... mai ales ca am facut prostia (nush unde mi-a fost capshoru atunci...) sa merg la un cabinet la policlinica studentzeasca.... pt o candidoza m-am dus... si taaare mi-e sa nu fi cules chlamydia de acolo. si mai demult, la primul meu control, am dat peste un cabinet particular mai groaznic dpdv al igienei ca orice policlinica.... nici nu sunt sigura ca manusile pe care le-a folosit erau sterile... brrr, nu vreau sa-mi aduc aminte. doar ca atunci eram "mica si proasta", foarte speriata, asa ca... n-am apucat sa reactionez. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #13 2008-01-30 19:14:38
Re: chlamydiapoate sa-si faca si partenerul analiza, dar daca ii iese si lui pozitiva iese scandal cred ca mai bine te faci ca nu stii, faceti oricum amandoi tratament Offline #14 2008-01-31 08:55:32
Re: chlamydiaba nu iese nici un scandal, in cazul nostru. vreau doar sa fiu sigura ca tratamentul si-a facut efectul la amandoi. plus ca lui i-a iesit la prima analiza igg pozitiv, igm negativ,iar dr mea mi-a zis sa nu ia nimic. si am auzit pareri impartite... asa ca as vrea sa poata face si el o analiza mai concludenta decat serologia, va merge la un urolog cand va fi cazul si-om vedea Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2008-01-31 09:06:00
Re: chlamydiapai cred ca e ok, mai relevant decat testele astea nu are ce sa fie. daca nu ma insel, igg pozitiv si igm negativ inseamna ca avut-o (are anticorpi), dar acum n-o mai are. Offline #16 2008-01-31 10:04:45
Re: chlamydiacica ar mai fi si o a doua varianta... sa fie cronica si, deci, transmisibila, dar sa nu mai exista anticorpii igm, care sunt primii care apar la "locul faptei". SPER din tot sufletul sa NU fie asa.... pt ca daca primul tratament n-a da rezultate la mine, ar fi trebuit sa nu dea nici la el, nu? iar inainte de al doilea si-a facut analiza de care am zis si n-a mai luat nica. om vedea.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #17 2008-04-29 20:16:02
Re: chlamydiachlamidia se face din sange sau secretie...urina banuiesc ca e pt altceva... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-04-29 21:25:58
Re: chlamydiase face mai nou si din urina. le analizeaza pe toate ca sa scada sansele de fals negativ/ fals pozitiv mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|