homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce masini conduc FEMEILE ?-2

#20 2008-01-26 19:04:14

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: ce masini conduc FEMEILE ?

Ce masina as vrea- mini cooper....peugeot....opel tigra....
Ce masina as vrea si as putea sa-mi cumpar....sincer,vreau un mini smart... In contextul in kre sotul meu o sa aiba o masina mai mare,care sa fie un gen de masina familiei.. Dar avand in vdr drumul pe kre o ia Bucurestiul in ce priveste traficul...un smart mi se pare perfect..cum zikea un prieten,nu-i gasesti loc de parcare,o bagi in buzunar

Poor is the man whose pleasure depends on another

#21 2008-01-26 22:03:09

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

persifona a scris:

Eu conduc o Dacia 1310 berlina si sincer nu stiu ce masina mi-as dori.. n-am stat niciodata sa ma gandesc, pentru ca stiu ca oricum nu-mi ia nimeni rotfl

decat deloc e buna si dacia,esti de-a mea retas

expect the worst , hope for the best!

#22 2008-01-26 23:01:58

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu is disperata dupa mustang big_smile ii masina mea preferata ... big_smile si imi plac si volvo big_smile imi plac masinile vechi f tare ... si daca ar fi sa imi iau una as amai mica pt mine as lua un golf 5 (bine daca as avea bani big_smile )

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#23 2008-01-27 09:13:54

persifona
Vizitator

oana_ a scris:

persifona a scris:

Eu conduc o Dacia 1310 berlina si sincer nu stiu ce masina mi-as dori.. n-am stat niciodata sa ma gandesc, pentru ca stiu ca oricum nu-mi ia nimeni rotfl

decat deloc e buna si dacia,esti de-a mea retas

Da, asa e. hmm Da ai grija ca tabla aia se indoaie incredibil de repede.. eu mi-am atins-o pe a mea ultima data cand am condus-o si acum mi-e cam frica visslar

#24 2008-01-27 10:10:30

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu pers. nu am masina  dar mi ar placea un audi a 4 noi avem un ford focus cu care numai ghinion am de cate ori ma duc cu ea la drum lung ma opreste politia:dumbom

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

Publicitate

loading...

#25 2008-01-27 10:39:37

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

yo n-am masina dar as vrea un golf 5 sau un citroen big_smile  yos mai modesta ca tare as vrea un audi sau bmw dar stiu ca never ever big_smile momentan tongue   sper rotfl

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#26 2008-01-27 10:48:12

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

M-a oprin agent capsuna aseara......ce din fatza mea ii zicea k sunt mai alcoolista nu stiu? K lasase oameni sa treaca si chiar pe mine m-a oprit....sa-mi verifice actele si alcoolemia neutral Cica: actele la control.....A cui e masina? (De parca i-o furasem eu lu tata....e pe numele lui nu vedea si el asemanarea de nume....) Si dupa aia: bauturi alcoolice consumati? Si bausem doar apa plata

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#27 2008-01-27 11:18:00

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

se baga in seama probabil...s-au se plictisea rotfl

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#28 2008-01-27 11:20:49

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

eu conduc un opel corsa de care sunt tare tare mandra.. cand voi avea bani de o masina noua mi-ar placea un New Beetle (rosu) bineinteles!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#29 2008-01-27 11:26:46

persifona
Vizitator

mitzili a scris:

M-a oprin agent capsuna aseara......ce din fatza mea ii zicea k sunt mai alcoolista nu stiu? K lasase oameni sa treaca si chiar pe mine m-a oprit....sa-mi verifice actele si alcoolemia neutral Cica: actele la control.....A cui e masina? (De parca i-o furasem eu lu tata....e pe numele lui nu vedea si el asemanarea de nume....) Si dupa aia: bauturi alcoolice consumati? Si bausem doar apa plata

Mah da parca nu mai aveau voie sa te opreasca atunci cand n-ai facut nimic.. nu?

#30 2008-01-27 12:09:57

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai nu au voie...trebuia sa te infingi in el sa-l intrebi motivul pt care te-a oprit...sa-i iei numele si numarul de legitimatie sa-i zici ca il reclami...piz...da mamii lor de garcea imputiti...si mai ales sa ii spui ca vrei sa vezi ordinul de servici ca sa vezi daca au ordin sa stea acolo la orele alea sau daca stau la agatat....mamaaa ce ma cert eu cu marlanii astia..m-am infuriat

deea89 citroen c1 este cea mai naspa alegere crede-ma...eu m-am urcat in ea caci am vrut sa iau un c3 dar am probat si c1...o masina mai prost finisata ca c1 nu am vazut...iar c3 e la fel ....mama cand ma gandesc ca era pe punctul de a o lua...proasta alegere faceam..si sunt si foarte neseriosi cu service-ul...iar la noi si dealerul s-a comportat mizerabil..aveam banii in mana si nu era interesat sa vanda..iti dai seama?.si masina era in showroom si noi ne-am dus cu banii ma si se comporta de parca luam un kil de mere...loganul e mai bun si mai frumos finisat fata de c1 si c3...stiu ca apoi am fost la ford si fiesta ne-a placut la maxim dar pana la urma am luat vw...sincer sincer matizul de de o mie de ori recomandata fata de c1...mai ales sparkul asta nou e superb (inainte de golf5 euam avut matiz si am batut toata tara cu el)

angelaflory dar nu esti chiar modesta cand zici golf 5 big_smile ...caci totusi aia e masina nu vrajeala big_smile ...adica vw e comparabila cu bmw si audi...apropos stiati ca bmw si audi sunt facute tot de vw?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#31 2008-01-27 12:21:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu inca nu am permis, dar vreau sa ma apuc in primavara asta de scoala. Vreau sa fac si A si B. Imi doresc tare mult, nuo masina, ci o motocicleta kawasaky GPZ 500. Cred ca as putea s-a stapanesc.

Fericita mamica de Aida Maria!

#32 2008-01-27 12:35:42

micicutza
Banat

andreaa woooow...te admir

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#33 2008-01-27 12:37:25

andreea_andy2
Moderator

micanarcisa a scris:

andreaa woooow...te admir

E super senzatia micanarcisa. Eu una cand sunt pe motor ma deconectez total. Uit pentru moment de toate problemele, de stres ... de tot.

#34 2008-01-27 12:44:09

micicutza
Banat

eu recunosc ca mi-e frica...indiferent ca-s la volan, in fine la coarne big_smile indiferenta ca-s in spate...sper ca porti casca punish

#35 2008-01-27 13:10:24

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si mie mi-ar place sa dau si de A, da daca nu a vrut taicameo sa imi ia masina, nu cred k as pupa nici motoc, care pana la urma ar fi doar un moft..

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#36 2008-01-27 13:11:22

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

cu motocicleta este prea periculos neutral

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#37 2008-01-27 13:12:05

andreea_andy2
Moderator

Bineinteles ca port casca. Si echipament de protectie. Nici nu se pune problema sa urc pe motor fara echipament. Tin prea mult la viata mea.

Este periculos Andra din cauza celor pe 4 roti care considera ca soseaua este a lor. Daca ar exista mai mult respect in trafic pentru motociclisti, nu ar mai fi atat de multe accidente. Si daca ai capul pe umeri, daca cunosti motocicleta si nu te aventurezi in chestii periculoase nu are ce sa ti se intample. Noi asta-vara am fost in concediu cu motorul. Am facut 4000 km in 2 sapt. A fost super.

Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-01-27 13:15:50)

#38 2008-01-27 13:14:06

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

da,ai grija.Am avut un amic care sa suit far casca si acum e in ceruri neutral

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.