|
Nu esti logat.
Amintiri din perioada comunista-3#39 2014-09-07 12:21:10
Re: Amintiri din perioada comunistaEu imi aduc aminte de sucul la dozator, se numea TEC si aveam la dispozitie 3 arome parca, si ti-l punea in pahar , il beai si lasai paharul acolo. Jumate de paine am prins si eu, halvita care vindeau tiganii, tigancile vindeau semintele, mai imi aduc aminte de revistele benzi desenate Bamse, de serialul Dallas, iaurtul la pahar cu capac de aluminiu, laptele la fel era in sticla de sticla. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2014-09-07 12:27:40) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #40 2014-09-07 12:29:48
Re: Amintiri din perioada comunistavazusem la un moment dat pe net mai multe reclame din astea, de care imi aminteam: Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-09-07 12:36:59) Offline #41 2014-09-08 20:17:38
Re: Amintiri din perioada comunistaam avut si eu televizor Nei "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #42 2014-09-08 20:36:31
Re: Amintiri din perioada comunistaam avut si noi magnetofon din asta http://etimpu.files.wordpress.com/2011/ … .jpg?w=464 , si aparat radio traviata, care zace pe undeva pe la bunici, dar functional Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #43 2014-09-16 16:57:39
Re: Amintiri din perioada comunistaam avut 8 ani la revolutie si imi aduc aminte de desele weekenduri petrecute la munte in familie,de cozile la portocale care se terminau in fata noastra, si de "laudele" vesnice ale parintilor la adresa conducatorilor iubiti,bineinteles de teama.(nu uit de cartela la paine). Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|