homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Foarte urgent

#1 2008-01-26 16:37:28

roxiS
New member
Inregistrat: 2008-01-06

foarte urgent

buna fetelor
va scriu de aceasta data cu o problema extrem de grava a unei prietene de -a mea
prietena mea la 2 luni de sarcina a suferit un chiuretaj dar ieri nu s-a simtit prea bine si a mers la un ginecolog
cu stupoare acesta a constatat ca este insarcinata in luna a III iar bb este sanatos
nu imi vine sa cred ce se intampla
va scriu acest mesaj ca sa va intreb daca credeti ca ar trebui sa pastreze copilul sau cum ar fi putut sa fie afectat de cele intamplate
astept mesajul vostru cat mai urgent pentru ca pana luni cand vor merge la medic cred ca vor ceda nervos

#2 2008-01-26 16:41:13

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Re: foarte urgent

nu stiu ce sa zic.. yikes  nu cred ca am mai auzit asa ceva sad nu cred ca e bine sa il pastreze..parerea mea..ma gandesc k poate la acel "chiuretaj" lui bb bine oricum nu i-a fost..mai asteapta si alte sfaturi..

#3 2008-01-26 17:05:33

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

pai daca ia zis ca e sanatos...daca vrea sa-l pastreze sa faca o echo ceva,sa vada in ce stare e...daca nu vrea sa-l pastreze,sa speram ca nu e tarziu pt un curetaj ''adevarat''

#4 2008-01-26 17:07:03

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

nu imi vine sa cred ca e adevarat ceea ce s-a intamplat

#5 2008-01-26 18:56:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

roxiS a scris:

buna fetelor
va scriu de aceasta data cu o problema extrem de grava a unei prietene de -a mea
prietena mea la 2 luni de sarcina a suferit un chiuretaj dar ieri nu s-a simtit prea bine si a mers la un ginecolog
cu stupoare acesta a constatat ca este insarcinata in luna a III iar bb este sanatos
nu imi vine sa cred ce se intampla
va scriu acest mesaj ca sa va intreb daca credeti ca ar trebui sa pastreze copilul sau cum ar fi putut sa fie afectat de cele intamplate
astept mesajul vostru cat mai urgent pentru ca pana luni cand vor merge la medic cred ca vor ceda nervos

am mai auzit povesti cu asa zise chiuretaje facute...banuiesc ca a facut cu anestezie generala nu? sau ca nu a fost atenta la ce se intampla...cum au zis si fetele...mergeti la un medic competent si va va spune el ce e de facut...iar daca e sanatos sfatul meu e sa l tine ti...cine stie...poate e un semn smile

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-01-26 19:27:16

roxiS
New member
Inregistrat: 2008-01-06

merci mult raspunsuri
sper sa fie bine bb si in primul rand prietena mea
oricum vor face luni o sesizare la colegiul medicilor si daca spun ca medicul care a facut asa zisul avort a gresit il vor da in judecata
cert este ca acum sunt foarte tulburati si nici nu stiu ce sa mai creada sau cum ar trebui sa procedeze
si e de inteles, ca nu se intampla in fiecare zi sa auzi asa ceva si mai ales sa traiesti asta pe pielea ta
i-am sfatuit sa mearga la Bucuresti la medici mai buni si la aparate mai performante si apoi sa deciza cum e mai bine

#7 2008-01-28 08:16:44

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

am vazut si eu o stire in constanta..acelasi tip de caz. cica dr. care a efectuat curetajul initial nu era ginecolog..era generalist...asa ca se intampla sa mai dam si peste asa doctori. important acum este sa vada urgent ce e cu ea. banuiesc ca dupa "presupusul" curetaj a luat si antibiotice, nu?

#8 2008-01-28 09:04:07

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

doamneee...eu i`as face ditamai reclamatia medicului aluia..si m`as duce sa`i cer socoteala..cum draq sa platesti chiuretaj,si sa ti se zica k esti in luna a treia?? yikes ce oamneeeni nu pot sa cred..ce`o fi fost in capul medicului aluia?

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#9 2008-01-28 09:52:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ankuzza... crede-ma..inca nu ai ce sa le faci medicilor din romania. decat sa nu-ti pierzi timpul si sa mergi mai departe
http://www.e-stiri.com/O-tanara-a-aflat … retaj.html

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-01-28 09:53:11)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.