|
Nu esti logat.
Valentine`s Day#1 2008-01-26 19:40:16
Valentine`s Daymai avem 2 saptamani si un pic pana la ziua cea mare iar preocuparea majora....cadourile #2 2008-01-26 19:55:00
Re: Valentine`s Dayeu am luat deja o veioza f frumoasa cu inimioare,este super pt ambient,o sa ii placa sigur. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #3 2008-01-26 20:29:40Re: Valentine`s Daysi eu am luat deja de fapt la mine e relativ ciudata ziua asta, pentru ca efectiv ii fac mici cadouri mai mereu... cadouri, surprize, orice sa o fac sa zambeasca cat mai mult I dropped a tear in the ocean... The day someone finds it is the day i'll stop loving you... Offline #4 2008-01-26 21:24:37
Re: Valentine`s Daymie nu imi vine sa cumpar nimic de Valentine's Day..pentru ca nu prea este el incantat de cadouri si chestii d-astea..nu tine cont de ele, adica trece usor peste zilele astea si fara nimic..ori eu inainte nu stiam ce sa iau sa fie frumos..chestii..acum mi s-a luat My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #5 2008-01-26 21:29:33
Re: Valentine`s Dayeu sper sa reusim sa iesim la o cina romantica si apoi la o plimbare prin parc...ca acum 11 ani...cand nu conta nici frigul nici ora tarzie la care ajungem acasa....si stiu ca voi primi trandafiri galbeni,pe langa probabil o bijuterie de aur sau un parfum Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-26 21:30:56
Re: Valentine`s Dayo sa fie o zi obisnuita nimik mai mult.... cadouri nici atat! ma enerveaza sarbatoarea asta la culme Offline #7 2008-01-26 21:34:34
Re: Valentine`s DayEu i-am comandat iubitului meu pe net un set de boxeri si tricou. Stiu sigur ca o sa-i placa. Cat despre ce imi va lua el ... surpriza, ca intotdeauna. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-01-26 21:36:43
Re: Valentine`s Daysi eu sunt curioasa ce imi va lua la mine problema este ca in 13 e ziua lui si nu stiu ce sa ii iau ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #9 2008-01-26 21:44:36
Re: Valentine`s Day
la mine e un pic mai complicat. el nu se omoara dupa cadouri, nu il impresioneaza prea mult. de cate ori i-am luat ceva fie a fost indiferent fie nu i-a placut. dar daca nu iau nimic se supara. tre "sa il bag in seama" cu ceva. ultima oara i-am luat o rama din ceramica, pt 2 poze, in forma de inimioare. mi s-a parut draguta si romantica. lui i s-a parut copilaroasa. Offline #10 2008-01-26 21:45:26
Re: Valentine`s DayNush ce imi va lua si nush niki ce sa-i iau... Ink imi sta mintea la posterul acela imens cu Einstein...stiu sigur k i-ar placea dar nu stiu daca e un cadou potrivit pentru V... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #11 2008-01-26 21:47:08
Re: Valentine`s Dayda, adina ..stiu situatia..la mine nu se supara daca nu ii iau nimic..dar parca mi se pare asa aiurea cand vad ca unii chiar sunt placuti surprinsi cand primesc cadouri..eu ca sa-l fac fericit trebuie sa ii iau ceva la calculator..in rest daca ii iau altceva, e okay..dar nu se vede ca e fericit sau multumit..asa ca mai bine..cumpar niste bomboane ceva si mancam impreuna My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #12 2008-01-26 21:49:13
Re: Valentine`s Daydaaaaaaa, si al meu e disperat dupa calculator. dar nu ma bag sa ii iau eu ceva ca nu ma pricep sau stiu ca n-ar folosi, mai ales, nu de Valentine's day. greu. cred ca ii propun sa lasam cadourile si sa iesim impreuna in oras. Offline #13 2008-01-26 21:51:02
Re: Valentine`s Dayeu nu cumpar nimic,pt ca 1 nu e in tara si 2 nu obisnuim sa tinem cont de ziua asta. expect the worst , hope for the best! Offline #14 2008-01-26 21:52:02
Re: Valentine`s Day
Cred ca e cea mai buna idee daca e chiar asa greu de multumit. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #15 2008-01-26 21:54:07
Re: Valentine`s Dayla mine nu prea merge varianta asta pentru ca 14 cade joi..si vom si la serv..iar seara sigur o sa fie full mai peste tot si s-ar putea sa fiu obosita incat sa nu imi surada ideea de iesi..dar nu stiu..vedem atunci My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #16 2008-01-26 21:54:11
Re: Valentine`s Daywow,daca al meu ar comenta ca nu ii place ce i-am luat nu ar mai vedea ncd nimic de la mine.Nu ar avea decat sa se supere.Am nooc ca el nu se supara daca nu ii iau nimic,apreciaza mai mult comportamentul si cand ii iau ceva se bucura mereu. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #17 2008-01-26 21:56:12
Re: Valentine`s Dayeu nu mai am cui sa-i fac cadou...desii ma gandeam...sa megem amandoi prin magazine si eventual sa ne cumparam ceva simbolic ce sa avem amandoi...eu stiu niste verghete ca amandoi suntem pasionati de el...niste bratari cu inimoare...nu sh orice sa avem amandoi.....poate valentine`s day urmator....:dbafta fetelor si o zii placuta va zic de pe acuma alaturi de persoanele iubite Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #18 2008-01-26 22:20:22
Re: Valentine`s Dayeu nu ofer nik...dar astept ceva mic si dragutz.... Offline #19 2008-01-26 22:24:29
Re: Valentine`s Daynoi nu sarbatorim valentine`s ci Dragobetele..noua asa ni se pare normal ca doar suntem romani..inca nu m`am gandit ce sa`i iau..sper sa`mi vina vreo idee de ceva personalizat...macar mie Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|