|
Nu esti logat.
Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!#1 2008-01-26 23:21:02
Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!Buna seara! Sper sa gasesc aici raspuns/pareri la 2 intrebari care ma macina. Offline #2 2008-01-26 23:38:14
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!1.e ceva normal nu tre sa te sperii.2.nu pot sa-mi dau seama cat de mare e burta.....eu cred totusi k e doar parerea ta k nu mai e "lipita de spate" asa k nu te sa-ti faci probleme Offline #3 2008-01-27 10:27:31
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!sigur nu e datorita unei sarcini. nu creste instantaneu burta in sarcina...ci undeva prin luna a 4-a. nici datorita AC nu vad cum ar putea sa fie. mami de minuni Offline #4 2008-02-09 18:33:23
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!buna fetelor...am si eu o problema...iau anticonceptionale de 3 luni...a fost totul OK pana luna trecuta knd am avut nijte sangerari..nu f abundente...ce au durat km 2 sapt....eu luam loette..m.a speriat si .am fost la doctorita care mi le.a schimbat..iar acum iau karissa...as vrea sa jtiu dak pe parcursul sangerarilor...anticonceptionalele si.au mai facut efectul.... Offline #5 2008-02-09 18:35:51
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!era spotting..si-au facut efectul anticonceptionalele(dc le-ai luat corect) Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-09 18:54:31
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!
Subscriu Offline #7 2008-02-14 13:03:55
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!Buna Offline #8 2008-02-14 13:06:10
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!tzucka, e spotting, deloc periculos...din pacate poate dura si toata luna...cum ti-o fi norocul...sex insa poti face linistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-03-01 12:02:55
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!Revin cu o problema pe aceeasi tema... am terminat a2a luna de yasmine, menstruatia a venit exact cand trebuia, la fel ca dupa prima luna, adica in a3a zi de la terminarea blisterului(deci in intervalul 2 4 zile), numai ca dupa prima luna a fost la fel ca si inainte, dar acum este ENORM redusa cantitativ(stiu ca antic. reduc cantitatea, dar chiar asa???), are o culoare mai maronie si nu este la fel de fluida (parca nu as mai avea sange in mine, la propriu..)... mai stiu si ca in primele 3 luni de antic sunt posibile tot felul de "tulburari"dar,totusi,m-ar linisti sa aud niste pareri pe aici.multumesc Offline #10 2008-03-01 12:04:52
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!Eu zic ca este normal. Cam asa am patit si eu la inceput. Stai linistita No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #11 2008-03-01 12:06:19
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!stai calma. ti-a venit, e ok. Nobody home Offline #12 2008-03-01 13:13:39
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!in primele 3 luni este normal...daca si dupa aceste 3 luni ti se pare tie ca nu e in regula mergi inapoi la dr si explica problema N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #13 2008-03-01 13:16:09
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!daca spottingul apare si dupa mai multe luni de ac, cam un an, e tot ok? ca eu stiam ca in mod normal apare in perioada de acomodare... oare ar trebui schimbate?... Offline #14 2008-03-01 13:26:29
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!da. Nobody home Offline #15 2008-03-01 14:37:27
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!deci trebuie schimbate... of.. Offline #16 2008-03-01 14:44:33
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!daca se intampla doar intr-o luna nu trebuiesc schimbate daca situatia se repeta si luna urmatoare.da trebuiesc schimbate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-05-13 20:40:04
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!Si mie mi se intampla acelasi lucru.Dimineata nu am burta defel dar in timpul zilei apare o burta rotunda.De o luna iau anticonceptionale Karissa in urma unui control ginecologic fiind depistat un chis la ovarul drept.Sa fie anticonceptionalele motivul pt care am burta?Sau sa fie vb d o sarcina dar ultimul contact sexual neprotejat pe care l-am avut a fost cu vreo 10 saptamani inainte de controlul ginecologic knd mi s-a facut o ecografie.Banuiesc k se vedea l ecograf dak era sarcina.NU am avut alte simptome de sarcina si ciclul mi-a venit regulat in ultima luna dar inainte de aia nu am avut ciclu acesta fiind motivul pr care am fost la medic.Pot fi insarcinata? Offline #18 2008-05-13 20:43:59
Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!nu...sarcina nu e...eu zic ca e legat de sistemul tau digestiv...si de ce mananci pe parcursul zilei... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|