homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!

#1 2008-01-26 23:21:02

Bi
New member
Inregistrat: 2008-01-26

Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!

Buna seara! Sper sa gasesc aici raspuns/pareri la 2 intrebari care ma macina.
1.Daca am inceput sa iau anticonceptionalele-yasmin, in prima zi a menstruatiei(primele urme de sangerare) era normal ca dupa aceea menstruatia sa se opreasca?(adica au mai fost 2-3 zile cu niste pete,dar atat)...
2.La o saptamana dupa ce am inceput sa iau yasmin(prima data cand iau antoconceptionale)mi-a crescut o... burta care nu mai vrea sa dispara...e rotunda si evidenta pt mine care de obicei ,fiind ft ft ft slaba,am burta "lipita de spate"... Acest lucru poate fi cauzat de anticonceptionale?(efect secundar)Subliniez ca nu e vorba de balonare, nu am alte simptome, doar observ cum de 2 saptamani am o burta care parca nu e a mea... fiind paranoica(exact asta e termenul)m-am gandit si la o posibila sarcina,desi nu am avut contact neprotejat niciodata,dar... cum nu se stie niciodata am facut un test la 3 sapt de la contact=negativ... plus ca am facut si eco intravaginala la 2 sapt de la ultimul contact si la 6 de la penultimul...asadar...ce i cu burta asta?....sper sa nu fie aiurea intrebarea mea...astept un raspuns...multumesc...

#2 2008-01-26 23:38:14

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!

1.e ceva normal nu tre sa te sperii.2.nu pot sa-mi dau seama cat de mare e burta.....eu cred totusi k e doar parerea ta k nu mai e "lipita de spate" asa k nu te sa-ti faci probleme

#3 2008-01-27 10:27:31

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

sigur nu e datorita unei sarcini. nu creste instantaneu burta in sarcina...ci undeva prin luna a 4-a. nici datorita AC nu vad cum ar putea sa fie.

mami de minuni hjarta

#4 2008-02-09 18:33:23

aly90
New member
Inregistrat: 2008-02-09

buna fetelor...am si eu o problema...iau anticonceptionale de 3 luni...a fost totul OK pana luna trecuta knd am avut nijte sangerari..nu f abundente...ce au durat km 2 sapt....eu luam loette..m.a speriat si .am fost la doctorita care mi le.a schimbat..iar acum iau karissa...as vrea sa jtiu dak pe parcursul sangerarilor...anticonceptionalele si.au mai facut efectul....

#5 2008-02-09 18:35:51

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

era spotting..si-au facut efectul anticonceptionalele(dc le-ai luat corect)

Mamica de 2 pui scumpi

Publicitate

loading...

#6 2008-02-09 18:54:31

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Reina a scris:

era spotting..si-au facut efectul anticonceptionalele(dc le-ai luat corect)

Subscriu

#7 2008-02-14 13:03:55

tzucka
Membru
Inregistrat: 2008-02-14

Buna
E prima data cand scriu pe un forum... smile
am si eu o intrebare: e prima data cand iau anticonceptionale...yasmine...si sunt la 8 a zi de cand mi-a venit menstruatie ( deci de cand iau pastile). Ciclul mi-a trecut de marti... dar apar in continuare pete..mici...dar raman pe hartie...uneori mai mult..uneori mai putin.
Probabil ca saunt ca urmare a faptului ca organismul incerca sa se obsinuiasca, dar aveti idee cam cat mai dureaza si daca e OK sa am raporturi sexuale?
Va multumesc si astept rapsunsurile voastre
va pup smile

#8 2008-02-14 13:06:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

tzucka, e spotting, deloc periculos...din pacate poate dura si toata luna...cum ti-o fi norocul...sex insa poti face linistita

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2008-03-01 12:02:55

Bi
New member
Inregistrat: 2008-01-26

Revin cu o problema pe aceeasi tema... am terminat a2a luna de yasmine, menstruatia a venit exact cand trebuia, la fel ca dupa prima luna, adica in a3a zi de la terminarea blisterului(deci in intervalul 2 4 zile), numai ca dupa prima luna a fost la fel ca si inainte, dar acum este ENORM redusa cantitativ(stiu ca antic. reduc cantitatea, dar chiar asa???), are o culoare mai maronie si nu este la fel de fluida (parca nu as mai avea sange in mine, la propriu..)... mai stiu si ca in primele 3 luni de antic sunt posibile tot felul de "tulburari"dar,totusi,m-ar linisti sa aud niste pareri pe aici.multumesc

#10 2008-03-01 12:04:52

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Eu zic ca este normal. Cam asa am patit si eu la inceput. Stai linistita smile

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#11 2008-03-01 12:06:19

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

stai calma. ti-a venit,  e ok.

Nobody home

#12 2008-03-01 13:13:39

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

in primele 3 luni este normal...daca si dupa aceste 3 luni ti se pare tie ca nu e in regula mergi inapoi la dr si explica problema

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#13 2008-03-01 13:16:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca spottingul apare si dupa mai multe luni de ac, cam un an, e tot ok? ca eu stiam ca in mod normal apare in perioada de acomodare... oare ar trebui schimbate?...

#14 2008-03-01 13:26:29

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

da.

Nobody home

#15 2008-03-01 14:37:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

deci trebuie schimbate... of..

#16 2008-03-01 14:44:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca se intampla doar intr-o luna nu trebuiesc schimbate daca situatia se repeta si luna urmatoare.da trebuiesc schimbate

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#17 2008-05-13 20:40:04

amaliateodora
Membru
Inregistrat: 2008-03-28

Si mie mi se intampla acelasi lucru.Dimineata nu am burta defel dar in timpul zilei apare o burta rotunda.De o luna iau anticonceptionale Karissa in urma unui control ginecologic fiind depistat un chis la ovarul drept.Sa fie anticonceptionalele motivul pt care am burta?Sau sa fie vb d o sarcina dar ultimul contact sexual neprotejat pe care l-am avut a fost cu vreo 10 saptamani inainte de controlul ginecologic knd mi s-a facut o ecografie.Banuiesc k se vedea l ecograf dak era sarcina.NU am avut alte simptome de sarcina si ciclul mi-a venit regulat in ultima luna dar inainte de aia nu am avut ciclu acesta fiind motivul pr care am fost la medic.Pot fi insarcinata?sad

#18 2008-05-13 20:43:59

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu...sarcina nu e...eu zic ca e legat de sistemul tau digestiv...si de ce mananci pe parcursul zilei...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Efect secundar al anticonceptionalelor sau ce altceva?!!!

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.