|
Nu esti logat.
Desenele copilariei noastre-2#21 2008-01-28 12:04:01
Re: Desenele copilariei noastre
ce tare era alaaa!! si mai era unul pe rai uno parca cu celulele si organele din corp. dar erau asa dragute si am invatat multe de acolo Offline #22 2008-01-28 12:12:55
Am scris si eu la inceputul topicului
The fruities parca se numeau Offline #23 2008-01-28 12:15:05
la pirati ma uitam eu ..erau aia cu amuletele nu?si captain planet si sailor moon si lidia cu floarea cu 7 culori si sailor moon si mai era un desen animat cu o fetita care calatorea cu mama ei intr-o caruta sau ceva in genu ...nush cum se numeste ...pe toate le-m prins ...ffff faine si pe ala cu fructele il stiu ce mai ma uitam la ele ca imi placeau si la strumfi ma uitam ...doamne mai vreau sa le vad pe toate "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #24 2008-01-28 13:49:43
Re: Desenele copilariei noastrepe ei vi amintiti? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-28 13:58:48
Nu ma.. piratii nu erau cu animalutze.. erau cu unu dragutz de care imi placea mie nu mai stiu cum il chema.. Si Se plimbau cu barca pe mare si trebuia sa se fereasca atunci cand venea apa neagra k nu mai stiu ce se intampla... ahh ce-as mai vrea sa le revad Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #26 2008-01-28 14:08:13
Re: Desenele copilariei noastreSailor Moon sunt super misto pozele...eu ii am pe usa lipiti pe Alladin cu maimutza si duhul...Tom si Jerry, ratoiul Duck cocotat pe un cufar cu bijuterii, vrajitorul din Oz (cred ) si iepurashii din Bambi ... imi place la nebunie sa desenez...de aceea am sa dau un copy la imaginile postate de voi ...k sa mai manuiesc creionul Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #27 2008-01-28 14:43:10
Re: Desenele copilariei noastreSi eu ma uit, dar pe calc.. Chip & Dale n-am vazut sa mai fie pe vreun post, iar Tom & Jerry sunt traduse si ma scot din sarite... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #28 2008-01-28 14:44:02
si eu execut desene destea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #29 2008-01-28 14:50:30
Re: Desenele copilariei noastreDAAAAAAAA "Viata cu louie louie louie" Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #30 2008-01-28 14:52:58
Re: Desenele copilariei noastretom si jeryy la care si acuma ma mai uit,:Dscobby doo(mai ales atunci cand a aparut cartoon network,):|sailo moon fara indoiala am fost fana,captain planet desi nu mai stiu care era actiunea motanul felix ,pif&hercule.conan barbarul... take me as i am or watch me as i go! Offline #31 2008-01-28 14:54:53
Re: Desenele copilariei noastresandy bell mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #32 2008-01-28 14:56:32
Re: Desenele copilariei noastreIn captain planet erau aia care salvau pamantul de fiecare data.. 4 Pusti .. Si se uneau prin inelele alea.. Fiecare avea unu` din cele 4 elemente PAMANT, APA, AER, FOC.. si cand se uneai iesea Caaaaaaaptain Paneet!!!! Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #33 2008-01-28 15:07:18
Andy Anderson.. cu masina lui cu tot.. chiar, nu mai stiu ce masina avea.. Wrangler parca..??? Oricum vazusem toate episoadele de cel putin 10 ori dar tot ma mai uitam Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #34 2008-01-28 15:13:11
Re: Desenele copilariei noastremie imi placeau forte mult desenele cu tom si jerry, popey marinarul, bugs bunny, si mica sirena si la candy m-am uitat dar nu prea mai tin minte cum erau, caci eram foarte mica atunci...poate o sa dau si eu un search pe youtube cand o sa am timp... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #35 2008-01-28 15:43:23
aham mi aduc aminte vag take me as i am or watch me as i go! Offline #36 2008-01-28 15:57:11
acolo scrie amulete soulfly nu animalutze si da era unu blond dragutz "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #37 2008-01-28 16:53:43
Re: Desenele copilariei noastremda.. d-abia ma trezisem ) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #38 2008-01-28 17:03:39
Re: Desenele copilariei noastreIl chema Wren .Si am un dvd cu piratii dar cred ca l-am uitat la Focsani .Oricum ideea e ca se gasesc episoade Ultima oara a fost editat de Mandy (2008-01-28 17:03:58) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|