homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Desenele copilariei noastre-2

#20 2008-01-28 11:35:31

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

Re: Desenele copilariei noastre

eu ma uitam la Captain Planet....si am tocmai am gasit episoade pe retea si din cand in cand ma mai uit cate unul smile

Cu zambetul pe buze...

#21 2008-01-28 12:04:01

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

same_soulfly a scris:

AAAA Si ala In cautarea vaii pierdute.. sau ceva de genu`.. cu dinozaurashi.. Si mai era unu pe cartoon cu fructele.. nu mai stiu cum se nume.. dar era vanata care avea casa in forma de vanata, capsuna cu casa-n forma de capsuna.. Si la inceput dansau in ploaie... big_smile

ce tare era alaaa!! si mai era unul pe rai uno parca cu celulele si organele din corp. dar erau asa dragute si am invatat multe de acolo big_smile
de piff si hercule isi mai aminteste cineva? ce tari erau:rock:

#22 2008-01-28 12:12:55

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

same_soulfly a scris:

dar de Piratii apei negre isi aduce cineva aminte??

Am scris si eu la inceputul topicului tongue

same_soulfly a scris:

Si mai era unu pe cartoon cu fructele.. nu mai stiu cum se nume.. dar era vanata care avea casa in forma de vanata, capsuna cu casa-n forma de capsuna.. Si la inceput dansau in ploaie... big_smile

The fruities parca se numeau big_smile

#23 2008-01-28 12:15:05

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

same_soulfly a scris:

De Captain Planet sigur isi aminteste lumea.. dar de Piratii apei negre isi aduce cineva aminte?? Si cand a aparut Jetix parca.. ma uitam la Honey Bee Huch (sper k am scris coresct) care era DOAR in engleza..? Si mai era unu` cu un urs panda care cauta padurea de bambusi..

AAAA Si ala In cautarea vaii pierdute.. sau ceva de genu`.. cu dinozaurashi.. Si mai era unu pe cartoon cu fructele.. nu mai stiu cum se nume.. dar era vanata care avea casa in forma de vanata, capsuna cu casa-n forma de capsuna.. Si la inceput dansau in ploaie... big_smile

la pirati ma uitam eu ..erau aia cu amuletele nu?si captain planet si sailor moon si lidia cu floarea cu 7 culori si sailor moon si mai era un desen animat cu o fetita care calatorea cu mama ei intr-o caruta sau ceva in genu ...nush cum se numeste ...pe toate le-m prins ...ffff faine hjarta si pe ala cu fructele il stiu ce mai ma uitam la ele ca imi placeau si la strumfi ma uitam ...doamne mai vreau sa le vad pe toate big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#24 2008-01-28 13:49:43

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pe ei vi amintiti?
http://petcaretips.net/TopCatsGangofCats.jpg

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#25 2008-01-28 13:58:48

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

angelaflory a scris:

same_soulfly a scris:

De Captain Planet sigur isi aminteste lumea.. dar de Piratii apei negre isi aduce cineva aminte?? Si cand a aparut Jetix parca.. ma uitam la Honey Bee Huch (sper k am scris coresct) care era DOAR in engleza..? Si mai era unu` cu un urs panda care cauta padurea de bambusi..

la pirati ma uitam eu ..erau aia cu amuletele nu?si captain planet si sailor moon si lidia cu floarea cu 7 culori si sailor moon si mai era un desen animat cu o fetita care calatorea cu mama ei intr-o caruta sau ceva in genu ...nush cum se numeste ...pe toate le-m prins ...ffff faine hjarta si pe ala cu fructele il stiu ce mai ma uitam la ele ca imi placeau si la strumfi ma uitam ...doamne mai vreau sa le vad pe toate big_smile

Nu ma.. piratii nu erau cu animalutze.. erau cu unu dragutz de care imi placea mie hjarta nu mai stiu cum il chema.. Si Se plimbau cu barca pe mare si trebuia sa se fereasca atunci cand venea apa neagra k nu mai stiu ce se intampla... big_smile ahh ce-as mai vrea sa le revad rodnar
Si mai erau si desenele cu Conan Barbarul tongue De Peter Pann si-a amintit cineva? big_smile Si Pinocchio (pi ai en ău, dabăl si eigi ai ău, it`s pinăăăuchiăăuu rotflrotfl ..asa era melodia retas )

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#26 2008-01-28 14:08:13

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Sailor  Moon hjarta sunt  super  misto  pozele...eu  ii  am  pe  usa  lipiti  pe  Alladin cu  maimutza  si  duhul...Tom  si  Jerry, ratoiul Duck  cocotat  pe  un  cufar  cu  bijuterii, vrajitorul  din  Oz (cred big_smile )  si  iepurashii  din  Bambi  ... imi  place  la  nebunie  sa  desenez...de  aceea  am  sa  dau  un  copy  la  imaginile  postate  de  voi big_smile ...k  sa  mai  manuiesc  creionul
super  tare  topicul applause

#27 2008-01-28 14:43:10

same_soulfly
Full member

Si eu ma uit, dar pe calc.. Chip & Dale n-am vazut sa mai fie pe vreun post, iar Tom & Jerry sunt traduse si ma scot din sarite...
Pe Jetix ma mai uit la Copiii de la 402, WITCH si SpioanCele rotfl si destul de rar la Powerpuffgirls sau Dexter big_smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#28 2008-01-28 14:44:02

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

capcaun a scris:

Sailor  Moon hjarta sunt  super  misto  pozele...eu  ii  am  pe  usa  lipiti  pe  Alladin cu  maimutza  si  duhul...Tom  si  Jerry, ratoiul Duck  cocotat  pe  un  cufar  cu  bijuterii, vrajitorul  din  Oz (cred big_smile )  si  iepurashii  din  Bambi  ... imi  place  la  nebunie  sa  desenez...de  aceea  am  sa  dau  un  copy  la  imaginile  postate  de  voi big_smile ...k  sa  mai  manuiesc  creionul
super  tare  topicul applause

si eu execut desene destea big_smilebig_smile applause big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#29 2008-01-28 14:50:30

same_soulfly
Full member

DAAAAAAAA "Viata cu louie louie louie" applauseapplause

#30 2008-01-28 14:52:58

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

tom si jeryy la care si acuma ma mai uit,:Dscobby doo(mai ales atunci cand a aparut cartoon network,):|sailo moon fara indoiala am fost fana,captain planet desi nu mai stiu care era actiunea smile motanul felix ,pif&hercule.conan barbarul...

take me as i am or watch me as i go!

#31 2008-01-28 14:54:53

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

sandy bell

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#32 2008-01-28 14:56:32

same_soulfly
Full member

In captain planet erau aia care salvau pamantul de fiecare data.. 4 Pusti .. Si se uneau prin inelele alea.. Fiecare avea unu` din cele 4 elemente PAMANT, APA, AER, FOC.. si cand se uneai iesea Caaaaaaaptain Paneet!!!! rock
Si fiecare episod avea o morala.. Sa nu mai taiem padurile/ sa nu mai poluam apele/ sa nu mai aruncam hartii pe jos.. Si chestii de genu` big_smile

#33 2008-01-28 15:07:18

same_soulfly
Full member

Deuzza a scris:

same_soulfly a scris:

DAAAAAAAA "Viata cu louie louie louie" applauseapplause

mie de taicasu imi place cel mai mult rotflrotflrotflrotflrotfl

Andy Anderson.. cu masina lui cu tot.. chiar, nu mai stiu ce masina avea.. Wrangler parca..??? Oricum vazusem toate episoadele de cel putin 10 ori dar tot ma mai uitam tummenupp

#34 2008-01-28 15:13:11

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

mie imi placeau forte mult desenele cu tom si jerry, popey marinarul, bugs bunny, si mica sirena big_smile si la candy m-am uitat dar nu prea mai tin minte cum erau, caci eram foarte mica atunci...poate o sa dau si eu un search pe youtube cand o sa am timp...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#35 2008-01-28 15:43:23

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

same_soulfly a scris:

In captain planet erau aia care salvau pamantul de fiecare data.. 4 Pusti .. Si se uneau prin inelele alea.. Fiecare avea unu` din cele 4 elemente PAMANT, APA, AER, FOC.. si cand se uneai iesea Caaaaaaaptain Paneet!!!! rock
Si fiecare episod avea o morala.. Sa nu mai taiem padurile/ sa nu mai poluam apele/ sa nu mai aruncam hartii pe jos.. Si chestii de genu` big_smile

aham mi aduc aminte vag tongue

take me as i am or watch me as i go!

#36 2008-01-28 15:57:11

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

same_soulfly a scris:

angelaflory a scris:

same_soulfly a scris:

Nu ma.. piratii nu erau cu animalutze.. erau cu unu dragutz de care imi placea mie hjarta nu mai stiu cum il chema.. Si Se plimbau cu barca pe mare si trebuia sa se fereasca atunci cand venea apa neagra k nu mai stiu ce se intampla... big_smile ahh ce-as mai vrea sa le revad rodnar
Si mai erau si desenele cu Conan Barbarul tongue De Peter Pann si-a amintit cineva? big_smile Si Pinocchio (pi ai en ău, dabăl si eigi ai ău, it`s pinăăăuchiăăuu rotflrotfl ..asa era melodia retas )

rotfl acolo scrie amulete soulfly nu animalutze rotfl si da era unu blond dragutz tongue

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#37 2008-01-28 16:53:43

same_soulfly
Full member

mda.. d-abia ma trezisem rotfl2)

#38 2008-01-28 17:03:39

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Il chema Wren tongue.Si am un dvd cu piratii dar cred ca l-am uitat la Focsani grater.Oricum ideea e ca se gasesc episoade smile

Ultima oara a fost editat de Mandy (2008-01-28 17:03:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.